Pages:
Author

Topic: Ref link ve Spam! - page 2. (Read 3277 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 250
March 05, 2015, 07:16:37 AM
bu konuda kararsızım.

belki ilk açılan konu için izin verilebilir ama ref. linkini serbest bırakmak beraberinde insanların sebepsizce ilgili servisleri savunmasına neden oluyor.

cointellect örneğinde bunu gördük. sadece bu forum için konuşmuyorum, her yerde aklı başında adamlar CT'nin avukatıymış gibi savunma yaptılar. (şimdilerde suskunlar.)

kaç bilgisiz adamın parası gitti emin değilim bu avukatlar yüzünden Smiley
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
March 05, 2015, 07:08:47 AM
O zaman ben en baştan yanlış anlamışım . Ben bu forumun ticari amaçla değil satoshi tarafından bitcoini tanıtmak ve sevdirmek için açıldığını düşünmüştüm . Gönüllülük esasına göre gidiyoruz sanıyordum . İlerde bitcoin core geliştirmek te ticari bir amaca dönüşebilir.

Herneyse yinede bunlar benim sorumun cevabı değil . Birilerinin git demesiyle bu forumu terk etmem herşeyi de kolay kabullenmem. Yeterli ingilizcem olsa onlarada çok pis laf sokardim
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
March 05, 2015, 06:56:58 AM
burası ticari bir işletme, ve kurallar yöneticileri tarafından belirleniyor. burada demokrasi yok. yönetici pozisyonları zamanla ve gerektikçe yetkin görünen kişiler işe alınarak sağlandı.
eğer burayı istediğin şekilde değiştirmek istiyorsan yönetici olmalısın. yönetici olmak için de çok çalışıp çabalamalısın. eğer burayı değiştirecek gücün yoksa, sıfırdan başka bir forum kurup orada gönlünce takılabilirsin, kendi kurallarını koyabilirsin (yanılmıyorsam hilarious da aynı şeyi yazdı sana ingilizce).
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
March 05, 2015, 06:29:31 AM
 Bir servisi ilk defa duyuran kişinin ref linkini vermesi spam mıdır? Değil midir?
 Spamsa neden spam değilse neden değil ? Fikirlerinizi bekliyorum.
 Dünden beri moderatorlerle tartışıyorum . Ya ben kendimi anlatamadım ya ben onları anlamadım . Bakıp geçmeyin fikirleriniz benim için değerli. Bir cevabı esirgemeyin.
Pages:
Jump to: