Ya ben sizi insan sanıyordum siz hepiniz sıyırmışsınız adam gelmiş çakma polka ve coinlist idoları paylaştığı grubunda şov yapmış sayesinde mi kazandık nft nedir bilmezken ben anlattım size ayıp be kaç gündür ben de sizi insan yerine koyup özür diliyorum tam yazdıklarınızı okumadan bir şey olduğunuz yok standartsınız herkes kazandı sizin sayenizde kazanmadık şov yapmayın yok 2d oynardık 3d devam ediyoruz diye gelmiş şov yapıyorsunuz cevap veriyoruz siz bilmezken ben beta testlerine katıldım kickstarterdan satın aldım hala gelmiş benim sayende aldın diyo adam nereye bağladın diyorsun hata bende sizi insan yerine koyup mahcubiyetimi belirttim yazdıklarını okumadan hatam olmadan açıklamalar yapıyorum ama boş aynen en çok kazanan en çok bilen sizlersiniz grubunuzda keklik avlamaya devam edin arada coinlist polka idoları paylaşarak yazık ki sizle muhattap oldum. Reklamla aldığınız burpun hali ortada yine matrak var iyi para aldınız büyük ihtimal polka ve coinlist olmayınca bir işe yaramıyor galiba tavsiyeleriniz severdim seni hatta saygıda kusur etmedim o kadar yazdım gelmiş kesip cevap veriyorsun yazık sana zaten diğeri biraz para kazandı diye bir şey sanıyor senden beklemezdim yazık abi işim yok sizin gibilere özenle mi cevap vereceğim
Bu arkadaşların hasetine onlar yerine ben utanıyorum ama bunlarda utanma duygusu yok, ruhları çingene.
~$500,000 kazandırıp, kurucusu olduğu trnft sayfasını sırf ona
destek olmak için "ücretsizce" kanalımızda paylaştığımız, v99z adminlerinin özelden "varlık barışı" yapmasına yardımcı olduğu üniversiteli çocuk
(yaşıtız diye özellikle yardımcı oluyordum ama artık kendisinin üniversite öğrencisi olduğundan bile emin değilim, çift kişilikli eleman @alpoahmo hesabıyla da yazıyor) gelmiş bize sponsorlu içerik paylaştığımıza dair hasetinden
"İFTİRA" atıyor.
Bunlar
(ve çeşitli alt hesapları) herkesi kendi gibi çakal sandığı için bizi burada reklamcı olarak gösterip akıllarınca sponsorlu içerik paylaştığımızı ima ederek shillci gibi göstermeye çalışıyorlar. Ancak, ben V99z dışında +50 projenin yatırımcısıyım ve V99z dediğiniz kanal sadece bizim güvendiğimiz insanlarla çok beğenip, "ekstra" yatırım yaptığımız projelerden oluşuyor. $ROCO'yu ben
yabancı networküm sayesinde aldım, projeyi gerçekten beğendim ve v99z'deki arkadaşlarım da faydalansın istediğim için v99z özelinde 2. defa alım yaptık. Yani ben V99z öncesinde bile $ROCO'nun yatırımcısıydım. Sponsorlu içerik paylaştığımıza dair bize iftira atanlar, yiyorsa iddialarınızı kanıtlayın ama kanıtlayamazsınız, sizin
"şerefiniz" yok.