Pages:
Author

Topic: Roger Ver: Ethereum, yıl sonuna kadar Bitcoin’i geçebilir - page 2. (Read 372 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Ethereum u ilk başlarda sevmiyordum rus etkisi yüzünden fakat gittikte ısınmaya başladım umarım zamanla bitcoini de geçicektir fiyat olarak.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Ethereum Bitcoinle yarışır, Ethereuma artık alalade bir altcoin gözüyle bakmak doğru bir yaklaşım değil ama bu piyasa Bitcoinle tanındı ve özdeşleşti. Roger Ver kendi düşüncesini dile getirmiş. Ben bu piyasada her şeyin mümkün olduğuna inanıyorum.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Olabilir belki uzun vadede ama çok zor.
newbie
Activity: 112
Madem o kadar güzel mükemmel elindekileri neden sattın derler adama. Sahibi tutmuyosa başkasi neden tutsun.
newbie
Activity: 217
kesinlikle benim de beklediğim bir gelişme ama bu senenin sonu çok erken bir tarih ama kesinlikle geçecek, yazın bir yere..
newbie
Activity: 159
Roger Ver e güvenmek istiyorum ancak sağı solu belli değil. BTCcash ile de alakalı olumlu haberler konuşuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Neyse eth zaten referansı kendinden işlevsel bir proje.
member
Activity: 322
Merit: 11
Değer olarak yakalamasını kolay kolay dusunemeyiz bile lakin dediği gibi pazar hacmi olarak yakalama şansı var. Çünkü insanlar artık eth bitcoinden biraz daha fazla güveniyor. Ki bu durum da bunu etkileyecektir.
member
Activity: 268
Merit: 12
en eski bitcoin yatırımcılarından olan biri olarak bunu söylemesi biraz ilginç ve düşündürücü geldi bana. bence uzun vadede belki geçebilir ama bu yıl içerisinde hiç ihtimal vermiyorum açıkcası.
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
Ben olası görmüyorum ilerleyen zamanlarda belki olabilir ama bu sene imkansız bence.
full member
Activity: 518
Merit: 100
Ethereum once ağ problemlerıını çözsunde ondan sonra geçsın tamam her ıco eth nın altyapısında cıkmakda ama daha ıyı projeler var etherumdan tron gibi.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
ether baskın kripto para olsa ne olurdu? bitcoin %5 düşüyorsa ether daha beter düşüyor. %10'u zorluyor bazen. etherdeki yükseliş ve düşüşü baz alsa kriptolar dalgalanma iyice artar.

neyse yıl sonuna kadar eth, bitcoini geçer demiş Roger Ver. onunkisi tahmin sonuçta ama imkansız. yükseliş başlasa 9kdaki bitcoin durmaz. 10-15bin gider. ether ile aradaki farkını açabilir. yani 5 ether, 1 bitcoin ancak bunu yapabilir o da olursa. zamanla bu mesafe azalır.
member
Activity: 96
Merit: 10
ah roger vah roger sen neymişsin sen, dillere düştü eth senin yüzünden
member
Activity: 364
GR
Ethereum degilde bnb gecebilir.  Kendi altyapisini olusturarak yeni coinlerin olusumuna olanak saglayacak gibi duruyor.  Kendi altyapisini kullannan coinlerde direk binancede listelenecegi icin kesinlimle prim yapar.  Hem uretim miktaruda sinirli.  Bu acidanda etheri gecebilir.
newbie
Activity: 154
Ethereum kazanç sağlama açısından bitcoini geçebilir ama market capte onu geçmesi çok zor bir ihtimal, bitcoin bu işin babası kolay kolayda bu babalık bitmez. Ethereumu gazlıyor roger ver Smiley
full member
Activity: 714
Merit: 125
Bu açıklamayı başka birinden duysam pek öenm vermezdim ama bu adam konuşuyorsa iki kere düşünürüm, son zamanlarda eth evet btc'ye oranla değerini arttırdı ve düşüşlerde de daha az düştü ancak bu her yıl olan birşey, izleyelim bakalım.
member
Activity: 429
Merit: 11
ETH için iyi  haber ama BTC için düşündürücü. Acaba BTC desteğini kırıp  algıları ETH üzerine mi yoğunlaştırmak amacındalar ? Bu  şekilde olursa btc tahtı sallanır gibi ama olsun rekabet güzeldir.
member
Activity: 406
Biz bunu uzun zamandır konuşuyoruz, dinazor olanlar kabul etmesede ethereum belki bu yıl belki önümüzdeki yıl marketcap değeri olarak bitcoini geçecektir.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bitcoinin bu piyasa için ne kadar zorluklar yaşayıp hepsini aşıp bugün bu noktaya gelmiş ve bu piyasada bir güven timsali olmuştur ve ne zaman bitcoin piyasada değer kaybetse ethereum da dahil tüm kripto piyasasını etkilemesi bu alemde tek lider olduğunu kanıtlıyor o yüzden ben Roger Ver'in düşüncelerine katılmıyorum ethereum bitcoini geçemez .
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Açıklamalar mantıksız değil fakat süre vermesi çok fazla spekülasyon kokuyor. Şu an kripto para piyasasında bitcoine duyulan güven diğer coinlerle kıyaslanamayacak kadar yüksek. Bunun gerçekleşmesi için ciddi bir güven kaybıyla yaşanacak bir kırılmayla olabilir.
member
Activity: 266
Ethereum yapı olarak bitcoin cash ten daha güçlü, onu değer olarak ta yakında geçecektir ama bitcoini hiçbir şartta geçemez çünkü bu piyasanın lokomotifi bitcoindir.
Pages:
Jump to: