Pages:
Author

Topic: Roger Ver: Ethereum, yıl sonuna kadar Bitcoin’i geçebilir - page 3. (Read 372 times)

newbie
Activity: 159
Merit: 0
Ethereum resmen buyuk pişmanlıklarımdan, 40 dolar olduğu dönemlerde piyasanın ne olduğunu bile anlamazdım btcde 1000 dolarlardaydı tabi sonra uçtu gitti kerata.
member
Activity: 336
Merit: 10
ütopik bir yorum olmuş daha uzun bir zaman aralığı verse belki gerçeğe yakın olabilir diyebilirdik ama yıl sonuna kadar bence imkansız.tabiki roger ver'in kendi fikridir saygı duyuyorum.ama inanmıyorum bu kadar kısa bir sürede bu olayın gerçekleşebileceğine...
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Bende Ethereum'a yatırım yaptım. Şahsen bende Ethereum'un Bitcoinin toplam market hacmini geçeceğini düşünüyorum. Ama bu sene sonumu olur yoksa başka bir senede mi olur bekleyip göreceğiz. Zaten geçmemesi saçma olurdu.
member
Activity: 476
Merit: 75
Ethereum yada her hangi bir coinin btc yi geçebileceğini sanmıyorum. Ethereum yada farklı bir coin daha iyi fiyatlara gelebilir ama btc makası sürekli açıyor. Sadece bir ihtimal marketteki dolar hacmi olarak bir geçme yaşanabilir.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Son zamanlarda bu tarz açıklama yapan kişiler mutlaka kendi depoladıkları coinleri övüyorlar. BCH kesmedi sanırım sıra ethereumda. Bir yandan da BCH de övüyor çaktırmadan o da bitcoini geçebilirmiş.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Roger Ver son zamanlarda saçma sapan konuşuyor aklına geleni söyler halde, kendi çıkarını düşünen konuşmalar olduğu her halinden belli ayrıca.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Roger Ver Bitcoin  cash değil de  ethereum hakkında konuşmaya başladığına göre Eth pumpları yakında başlar gibi geliyor. Tabii bu dalgalanmada altta kalan ezilir.  Wink
member
Activity: 196
Merit: 10
Çoğu uzman, eterin fiyatının bu ay yükseleceğini tahmin etse bile, kripto para dünyasında her şey olabilir. hackerların bugüne kadar çoğunluğu Ethereum tabanlı olmak üzere 400 milyon dolar değerinde ICO tokeni çaldı. Parite gibi birçok Ethereum cüzdanının ciddi güvenlik açıkları var gibi görünüyor. Diğer bir taraftan da Ethereum crypto, şu anda onunla ticaret yapanlara yüksek getiri sağlayan yatırımcılar için parlak bir geleceğe sahip. Bence 2018’de,  büyük bir değere sahip olacak.
newbie
Activity: 17
BCH-BCC gibi ara ara fiyatı pompalatıp cebini dolduracak. Hazır olmak lazım.
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Roger Ver’in bu iddiasının bir dayanağı olduğunu düşünüyorum. Bu zamana kadar Bitcoine yatırım yapan ve bu konuda söz sahibi olan biri olarak şimdi Ethereumu desteklediğini hatta Ethereuma yatırım yaptığını ve Ethereum konusunda da etkin rol oynayabileceğini düşünüyorum.
jr. member
Activity: 182
Merit: 4
Sadece piyasayi hareketlendirmek icin ortaya atilmis sacma bir aciklama. Guven vermiyor bana.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Adam sadece eth piyasasini yukseltmeye calisiyor yaptigi baska birsey degil.
member
Activity: 202
Merit: 17
Portföyünde Bitcoinden çok Ethereum bulunduran biri olarak diyorum, Roger Ver böyle bi demeç vermişse ilk aklıma gelen yeni çıkardığı Ethereum Mining yapan cihazları yüksek paraya satmak istemesinden dolayıdır.

Bu dediğini yapabilir, Ethereum'u 0,2BTC'ye çıkarabilir, Bitcoini geçer ve elinde ki cihazları on katı karla millete satar daha sonra Ether tekrar 0,05 BTC'ye gelir. Bunu neden mi söylüyorum, çünkü aynısını Siacoin'de yaptı.
newbie
Activity: 238
Surekli olarak dolasan bu tarz soylentiler var ama ben inandirici bulmuyorum.
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
İmkansiz gibi duruyor. Btc yi elmas gibi düşünebiliriz pek bir işe yaramaz ama çok değerli. Belki bir 10 sene sonra olabilir tabi neden olmasin.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Roger Ver brüt değil, net orospu çocuğudur.
newbie
Activity: 112
Ethereum süpriz at gibi ne yapılacağı belli değil  ama bitocini geçmişi olası değil
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
bu adamin yorumlari spekulasyondan baska bir sey degil benim icin. bitcoin cashten carptigi para yetmemis anlasilan simdide ethereumu shilliyor.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Anlaşılan yeni yatırımlarını ethereum ve bitcoincash e yapmış. bitcoinin değerinin diğer alt coinler tarafından pek de geçilebileceğini düşünmüyorum. piyasaya baktığımızda bitcoine göre hareket ediyorlar.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Bu adam Bitcoin Cash savunucusu değilmiydi . Ne olduda ETH geçeceğini iddaa etti anlam vermek güç .
Pages:
Jump to: