- Las ca merge. Ciocolata ROM nu are probleme pe tema asta, plus ca prescurtarea ROM e buna. Rromii nu o sa afle decat peste 50 de ani de Romcoin...
- De ce trebuie airdrop? Cum faci sa dai lu badea Lica de la Viteju de Sus moneda lui? Se face pe baza de CNP? Cine prelucreaza datele? Cine verifica autenticitatea? De ce nu merge fara?
- premine/reward: daca faci testnet si te pregatesti din timp va fi o lansare fair, nu ai nevoie decat de un algoritm simplu si clar de emisie, ala de la Bitcoin e bun
- donatii/rewards: functioneaza perfect in mod voluntar, nu e nevoie de premine
- pool/wallet, se pot lansa intai pe testnet si cand dai genesis block o sa mearga ca uns pe mainnet
- 21 milioane sunt de ajuns, unu la fiecare roman
- KGW sucks, nu mai e ce-a fost.
Facusem un logo pentru Romcoin , bineinteles nu l-am terminat 100% , nu gasisem un slogan romanesc , ceva tipic .... si sa fie tradus frumos in engleza . Dar pana la urma se poate folosi si limba romana , ideea de a scrie in engleza e pur de marketing sa le ramana la astia ceva in cap
) , dar nu am gasit ce ... . Iar ideea cu elementele ...am zis ca e destul de subliminal ...decat toate insemnele militare , politice , regale ...am pus ceva reprezentativ ca si comoriile noastre , punctele forte .
- Deci pana la urma 0% premine toata lumea !! Yeee . Seems fair .
- Hmmm Myriad Clone (pare complicat sa facem toate setupurile pentru toate pool-urile ....) Alta sugestie ? E tare , daca e baga cineva la compliat .....pe Myriad .
- 21 milioane ? Daca jucam cartea cum trebuie ....ar fi mult mai puternica ...decat leul romanesc =) , bineinteles
- Nu folosim KGW classic ....sunt variante ...digishield , face miracole pentru doge .
- Fara testnet ...nu faci moneda .
- Daca va fi rara ....gen 21 de milioane imi imaginez totusi ca si contributiile nu vor fi asa maricele .
- Ce airdrop ? Nu avem asa ceva..no premine . Daca era premine sa sti ca airdrop-ul este o alegere mai buna decat colectarea informatiilor cu caracter personal si banuiesc ca sa arunci ceva deasupra Bucurestiului si al altor orase mari nu ar fi o problema de bani cu asa premine .
- Cum sa folosesc SHA ? Dupa cum vezi pe piata scrypt tocmai prinde niste nuante interesante .... dar asta datorita celor care au investit in cateva mii de asic-uri pentru scrypt si vor sa devina profitabili ...e Bitcoin all over again . Deci banuiesc ca urmatoarea care va creste dupa ce se termina cu cresterea litecoin-ului si se stabilizeaza la un nou punct maxim ...va fi o moneda rezistenta ASIC .