Pages:
Author

Topic: Rothschild ailesinin finanse ettiği bir coin varmi ? - page 4. (Read 1402 times)

member
Activity: 280
Merit: 13
Rothscild ailesinin finanse ettiği coin'e ripple diyebiliriz çünkü bazı önde gelen amerikan kanallarında nasıl alınacağına kadar reklamını yaptılar. cnbc'ydi yanlış hatırlamıyorsam.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
750 milyar dolar market capa sahip bir piyasanın kaynağı sen ben değiliz herhalde. Büyük finans kuruluşları, para babalarının tam seveceği tarzda, her türlü manipülasyona açık bir pazarda istedikleri gibi at koşturabiliyorlar. Rothschild niye olmasın.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1753
Birleşik Krallık büyükelçisi Türkiye'ye veda ederken çok hoşuma giden bir söz söylemişti.Siz Türkler komplo teorilerini çok seviyorsunuz demişti.Bizim komplo teorilerimizde bu Rothschild ailesi her zaman baş rolü oynuyor. Grin Bu forumda da adını görmesem şaşırırdım zaten.
newbie
Activity: 155
Merit: 0
Bazı kişiler komplo teorisi veya saçmalayın demişler. Bankacılık sistemini kuran aileden bahsediyoruz. Macron bile bunların bankalarında yanlarında çalışmış biri. Sizce bankacılık olayını başlatan, dünya ekonomisini elinde tutup yönlendiren bir aile, geleceğin parası veya geleceğin sistemi olacak dediğimiz bir oluşumun arkasında olmamış olabilir mi? Bu hangisidir tabi ki de bilemeyiz fakat tamamen bu güçlü ailelerden bağımsız olduğumuzu düşünmek bir hayalperestlik olur. Küresel borç haritasını açıp bakın isterseniz. Bu ülkelerin borçları sizce kime ?
newbie
Activity: 4
İyi akşamlar arkadaşlar,

Bu ailenin böyle bir durumu varsa bile kimsenin bileceğini sanmıyorum. onlar zaten bence bugüne kadar her türlü finansal enstrümanı kullanıyordır.
member
Activity: 182
Merit: 10
ben bitcoinle kesin olarak bir bağlatılarının olduğunu düşünüyorum fakat bunu açıklamaları biraz zaman alacak gibi en azından artık bitcoinin günlük hayatta kullanılmaya başlandığı zamanlar olabilir mesela
full member
Activity: 135
Merit: 101
finanse ettiği bir coin var mı bence biraz sade olmuş. öyle bir olaya kalkışsalar piyasanın tümüne hakim olacak şekilde davranırlardı. yoksa aa doge coin var bunu finanse edelim diyerekten uğraşıcaklarını sanmıyorum.  ama tek tek projeleri düşünürsek en mantıklısı ripple olurdu heralde Smiley   ama şu anda hepsine hükmedicek tek bir yüzük.. pardon coin var o da bitcion Smiley
newbie
Activity: 153
yıllar önce yapmış olduğu olaylar fiiliyatlar gizemini korurken. son günlerde kripto para birimlerindeki yatırımı varsa dahi gün yüzüne çıkması için başka bir teknoloji boyutuna sıçramamız gerekiyor. Cheesy
full member
Activity: 210
Merit: 100
bu ailenin bitcoini sonradan farketme ihtimalleri yok yani demek istediğim zaten çıkışından beri hatta çıkmadan önce bir parmaklarının olduğunu düşünüyorum finansal destek anlamında da elinden geleni yaotıklarını düşünüyorum
member
Activity: 336
Merit: 11
bence olamaz.açık kaynak kodlu merkezsin bir ürün bu sonucta.her şeye el atamazlar

o sistemle o parayla atarlar hemde nasıl atarlar. ekonomiyi yöneten insanlar dünya ekonomisinde bi yer almaya calışan sanal parayı göz ardı mı edecekler
member
Activity: 322
Merit: 16
dünya ekonomisini yöneten bir aile sanal parayı bizden sonra keşfedecek değil ya. belki bu seviyelere gelmesinde onların da parmağı var.  anonim sanal para bu seviyelere gelmişse bunlar da bunun içinde olma olasılığı yüksek.

hangi coin olduğunu bilsek de yatırım yapsak .d
member
Activity: 112
Ben bunların açıkça şu koin bu koin diye arkasında duracağını düşünmüyorum. Bu adamlar ellerindeki para ile dünya koin piyasasını futbol topu gibi tekmeleyebilecek güce sahipler. Bence piyasaya şekil verme huyları vardır. Ki bende bu kadar paralı olsam uğraşmam hangi koine girsem pump olur. benden sonra gelen kapıda kalır. Sattığım kişininde elinde kalır.
member
Activity: 224
Merit: 14
Türkler olarak komplo teorileri üretmeye ne kadar da meraklıyız Smiley
newbie
Activity: 41
işin içinde para varsa rothschild ailesi olmazsa olmaz bence tamamen bu sistemi finanse ediyordur yada bir kısmında önünde arkasında biryerinde vardır. onlarsız hiç bir piyasa yürümez diye düşünüyorum

Dünya üzerinde var olan ve var olacak bütün paralar Rothschild ailesine aittir bunu asla unutmayın.

Şu an cüzdanınızda var olan para da alıp sattığınız bitcoinlerde.
member
Activity: 392
işin içinde para varsa rothschild ailesi olmazsa olmaz bence tamamen bu sistemi finanse ediyordur yada bir kısmında önünde arkasında biryerinde vardır. onlarsız hiç bir piyasa yürümez diye düşünüyorum
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
BTC ' nin arkasında oldukları aşikardır diye düşünüyorum . Çoğu çıkan projelerle şişirdiklerinin manipüle ettikleri de ortada . Piyasaya yön verenlerin başında olduklarını ciddi ciddi düşünüyorum . Balina diye tabir ettiğimiz adamlarda da yanlarında bok yerler afedersiniz Smiley Sadece kripto bazında değil . Altın rezervleri petrol - döviz - hisse senedi . Direk yön verenlerden ..
member
Activity: 80
https://i.imgur.com/0dgtBou.png
Merkezsiz olsa bile bu adamlar, çoğunluğu elinde tutup domine ederler.Tabi tek bir hesaptan değil. Adamların bütün derdi yönetmek paraya zaten ihtiyaçları olmayacak kadar zenginler.
member
Activity: 182
Ben destekledikleri coin den daha çok bitcoinle bir bağlarının mutlaka olduğunu düşünüyorum sonuçta bu aile global dünyanın parasini ciddi anlamda yöneten bir aile bitcoinle ilişkilerinin olması kimseyi şaşırtmaz
member
Activity: 116
Sürekli araştırmacı
Ya direk bitcoin yaratıcıları yada ripple arkasındalar.
member
Activity: 129
Merit: 15
Şeytanın desteklediği Koin artacak deseler yatırım yapacak çok adam var demek ki.
Vay be.
Pages:
Jump to: