Pages:
Author

Topic: Rothschild ailesinin finanse ettiği bir coin varmi ? - page 6. (Read 1402 times)

sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Eğer Rothschildler kripto dünyasına adım atarlarsa ve varlıklarının sadece likit kısmını buraya aktarsalar bile bitcoin değil bütün kripto- market basit bir tabir ile uçar. Eğer yeni bir sistem oluşturmak istiyorlarsa ve bunu kripto ile başarma hedefinde iseler o zaman var olan düzendeki kendi üstünlüklerini kaybetmeyi riske alarak yapıyorlar demektir. Komplo teorilerinin sonu kesilmez ama eğer biz bu camiada bu kadar fırsat yakalıyorsak onlar fırsatın kralını yakalar, hatta fırsatlar ortaya çıkarırlar.  Güç sadece para (varlık) değildir. Güç, bazen sadece yokluktur. İnsanların McAee açıklamalarına bakarak hareket etmesi gibi. Onlarda sadece konuşsa bile coinleri uçurur veya dibe gönderirler.
member
Activity: 406
Merit: 12
Bitcoin Monero ethereum nxt ardor başta olmak üzere düşündüğümüzden çok daha fazla coinde ciddi yatırımları vardı.
member
Activity: 182
Merit: 22
bence olamaz.açık kaynak kodlu merkezsin bir ürün bu sonucta.her şeye el atamazlar
full member
Activity: 434
Merit: 112
biz kendi çapımızda trade yapıyorsak icolara katılıyorsak dünyanın ekonomisini yöneten bir aile yerini almıştır. ya baş köşede oturup burayı yönetiyordur yada yönetmeye çalışıyordur. ben zannetmiyorum sadece bir coini finanse ettiğini veya edeceğini. daha büyük.

tabi komplo teorisi kurmaya gerek yok biz işimize devam edelim ico'nun neresinde kalmıştık?
member
Activity: 546
Merit: 10
Ben uzun süredir Bitcoin'in arkasında bunların olduğunu düşünüyorum. Bilmem kaç milyar doların sahibi de satoshi diye bilinmeyen biri olamaz tahminimce.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Rothschild dediğin aile bir sürü kişiden oluşuyor yazarı var finansçısı var akademisyen, doktor vs. bu tarz komplo teorileri çok saçma, yani atıyorum belki ilgilenebilirler şirket veya bireysel olarak ama gizli olur bilemezsin gerek de yok.
sr. member
Activity: 549
Merit: 259
Blockchain with solar energy
Ripple ile ilgili vakti zamanında bir dedikodu çıkmıştı ama hiç zannetmiyorum. Belki alıp sattıkları coinler vardır ama...
jr. member
Activity: 161
Merit: 1
Dünyadaki tüm paranın arkasında onlar var, tek bir coin değil sadece...
member
Activity: 406
Merit: 11
dünyada olan herşeyin sorumlusu dolaylı ya da dolaysız olarak para babalarıdır. Dünyanın en zengin ve spekülatif ailesi hakkında yapmazlar öyle şey demek biraz garip, kaybolan amca çocuğunu bile bunlar kaçırmış olabilir.
newbie
Activity: 17
Merit: 0
Parayı yöneten her daim temkinlidir. Bu gün yoksa yarın varlar.   Wink
member
Activity: 250
Merit: 13
Dextrust.org #Defi
Bence finanse ettikleri bir coin kesin vardır ancak bunu açıklamaları biraz saçma olur diye düşünüyorum.Ama bu işin içinde olduklarını düşünüyorum ilk başlangıcından itibaren çünkü dünyadaki paranın hatrı sayılacak kadar bir miktar parayı yönetiyorlar bu iş ilk çıktığında da bundan haberdar olmasalar bile birisi tarafından haberdar edildiklerini düşünüyorum.
member
Activity: 182
Bence küçümsememek lazım bu roscthildleri gelişen dünyaya ayak uydurmamalarina imkan vermiyorum hatta bana kalırsa da bitcoine yatırımları vardır
member
Activity: 126
Merit: 28
diwtoken.com
bu rotbalansi bozuk sülale bu sistemin muhakkak arkasindadir. rotbalansi bozuk bu sulale icin bitcoin degeri önemli degil, onlar yeni bir düzen olusturmak ve kisilerin beyinlerini manipule etme egiliminde. ben bitcoin isinden güzel bir para kazanip evimi arabami alayimda, sonrasina bakariz. bagimlisi olmamak lazim bu sistemin.
member
Activity: 252
gecen izlediğim bir tv programında Rothschild ailesi bu olayı baslatmıs 1988 yılında ama yapmıslar mı yapmamıslarmı denilmedi sadece Rothschild ailesininde parmağı var dneildi bu işte
member
Activity: 294
Vertex.Market, the World's First ICO Aftermarket
bana da mantıklı gelmedi. mutlaka yatırımları, destekleri vardır ama bu adamlar biraz eski kafalı oluyor bu dünya için
newbie
Activity: 4
iyice komplo teorisyenleri dolmuş buralar  Cheesy
member
Activity: 532
Merit: 29
Rothschild ailesinin finanse ettiği bir coin varsa dahi, onun Rothschildler tarafından finanse edildiğini bundan seneler sonra öğrenebiliriz muhtemelen.

"Rothscildler iftiharla sunar: Rotcoin" tarzı bir reklam kampanyası içinde olmayacaklarına biraz kendileri hakkında araştırma yapan herkes vakıftır herhalde. Dünya genelindeki insanların çok büyük bir bölümü olan biteni en geç öğrenir ve onlar gerçekleri öğrendiğinde de olayın büyük ihtimalle bir önemi kalmamıştır ve gündem teşkil etmez. Yeni yapılanmalar, başka yerlerde başka projeleri çoktan organize etmeye başlamıştır.

Sözün özü, herhangi bir dünya devinin bu piyasalardaki rolünü bildiğini sanmak ve şu coin diye adres göstermek basit bir tahminden öteye gidemez.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Madem burayı yakalamışsınız şuradan devam edin. Keywordu veriyorum "new world order"
Google it  Wink
member
Activity: 224
Merit: 52
Economist kapağına şok oldum. Ama Rotschildların geleneksel yapısı bana her hangi bie coini finanse edeceklerine pek inandıramadı muhtemelen yoktur öyle bir şey diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 5
Rothschild ailesi belki de bitcoinin arkasındadır?

Bitcoin merkezsiz bir coin hocam arkasında kimse yok.
Pages:
Jump to: