Pages:
Author

Topic: RİPPLE XRP HAKKINDA - page 7. (Read 3058 times)

full member
Activity: 215
Merit: 101
November 20, 2017, 01:30:55 AM
Selam arkadaşlar

büyük miktarda ripple almayı düşünüyorum ve uzun süre saklıycam bu nedenle borsada değil bilgisayarımda rahat ulaşabileceğim şekilde tutmak istyorum

litecoin in uygulaması sitesinden iniyor bitcoindede uygulama var rahatça bilgisayara indirip cüzdan yapıp kulllanabiliyoruz peki ripple da böyle bişey yokmu uygulaması inmiyormu acaba pc ye yardımcı olursanız sevinirim ?

nasıl saklıyabilirin

Ripple Desktop Wallet uygulamasının Windows, MAC, Linux versiyonlarını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

https://rippex.net/carteira-ripple.php#/

Sadece cüzdan kullanımı için 20XRP'nize bloke koyuyor. Cüzdanınızdan çıkartamıyorsunuz. İçerisinde USD, JPY, BTC gibi trade seçenekleri de var.
newbie
Activity: 32
Merit: 0
November 20, 2017, 01:08:00 AM
Ripple bana göre zaten kazandırdığını kazandırdı yatırımcısına başka potansiyelli projeler denemek daha mantıklı geliyor
full member
Activity: 434
Merit: 109
November 20, 2017, 12:48:24 AM
XRP'nin şöyle bir sıkıntısı var. Ripple şirketi ellerindeki XRP leri zaman zaman piyasaya sürecek ve bu da XRP nin aşırı yükselmesini önleyecek gibi görünüyor. Ancak diğer yandan sunmuş olduğu teknoloji ve yapmış olduğu anlaşmalar sonucunda oluşabilecek talep artışı ile fiyatının 1 dolarları görme ihtimalininde olabileceğini düşündürüyor.

Şahsen ben XRP yi anlık alıp satma taraftarıyım. Çünkü önemli haberlerde fiyatı hızlı bir şekilde yükselip tekrar eski seviyesine düşebiliyor.

Esas sorunuza gelecek olursak o konu hakkında bir fikrim yok. Ripple ile iletişime geçebilirsiniz.
newbie
Activity: 28
November 19, 2017, 06:37:04 PM
Bu konuyu ben de araştırdım ama maalesef net bir cevaba ulaşamadım. Şu an nette gezen bir masaüstü uygulaması var ama beta olarak gözüktüğü için güvenemedim. Eğer bişey bulabilirseniz benim için de süper olur.
full member
Activity: 266
Merit: 190
November 19, 2017, 06:24:56 PM
ripplede kilitli coinlerin yuksek miktari beni cekindiriyor ama ilk siralardan dusecek gibide durmuyor ripple Saglam coinlerden birisi.
newbie
Activity: 51
November 19, 2017, 06:14:41 PM
Ripple seçmemin nedeni Şuan 4. sırada hacim olarak ve üst sıralara yerleşmiş artık 8 milyar dolarlık bir piyasası var ayrıca bankalar arası işlemlerde kullanılacağı söyleniyor benim fikrim bitcoin alışveriş için uygun değil herkes alıyor falan tamam çok büyük ismi var ama gelecekte altcoinlerin bitcoinden daha çok kullanılacağını ve öneminin artacağını düşünüyorum ayrıca 3 aydır aynı fiyatlarda geziyor ripple bence bir yerde fırlama yapıcak ben alıp 1 sene falan bekletmeyi düşünüyorum.En kötü ihtimalde bile bence bu coin düşmez en azından yerinde sayar.Litecoindeki gibi pc ye inen uygulamalı bir programı cüzdanı olsa çok iyi olur benim için.Sitesinde yok böyle birşey
hero member
Activity: 910
Merit: 503
November 19, 2017, 06:12:35 PM
Ripple'nin gerçekten iyi bir ekibi var fakat bir zamanlar 1 milyar dolar market hacmine sahipti.. Şu an yeterince değerlendi ve bu fiyat araliğinda sikisti kaldi. Ben bunun iyi bir yatirim olduğunu sanmiyorum, uzun vade için başka türlü kriptoparalara yönebilirsin.
sr. member
Activity: 364
Merit: 252
November 19, 2017, 06:05:38 PM
Yüklü miktarda Ripple almanızdaki amaç nedir? Yani neden Ripple? Biraz açıklar mısınız? Bildiğim kadarıyla Ripple'ın Github'da bir cüzdanı var ama ben pek taraftar değilim. Eğer çok yüklü miktarlar söz konusuysa bir Hardware cüzdan sizin için daha güvenilir ve sağlıklı olacaktır. Ledger bildiğim kadarıyla Ripple destekliyor. Ledger'i araştırın derim.
newbie
Activity: 51
November 19, 2017, 05:43:32 PM
Selam arkadaşlar

büyük miktarda ripple almayı düşünüyorum ve uzun süre saklıycam bu nedenle borsada değil bilgisayarımda rahat ulaşabileceğim şekilde tutmak istyorum

litecoin in uygulaması sitesinden iniyor bitcoindede uygulama var rahatça bilgisayara indirip cüzdan yapıp kulllanabiliyoruz peki ripple da böyle bişey yokmu uygulaması inmiyormu acaba pc ye yardımcı olursanız sevinirim ?

nasıl saklıyabilirin
Pages:
Jump to: