Pages:
Author

Topic: Saatlik 100 mBtc Ödüllü Poker Turnuvası (Katılım Ücretsiz) - page 2. (Read 4263 times)

full member
Activity: 294
Merit: 100
100 mbtc lik var 4 kişi kaldı gelin. Birde irc gelsene konusalım.

Not: Password istiyor bu girerken? 20:30 dakine
full member
Activity: 364
Basaramadim girmeyi ona karisik geldi

Aynı scripti kullanıyor oyun için zaten 8:30'daymış daha vaktin var girmek için
full member
Basaramadim girmeyi ona karisik geldi
full member
Political sanssiziz valla son 3 teydik herif yendi ikimizide :S poker hakkinda bilgim yok 1-2 sey okudum oyle oynuyorum Cheesy

Çok şanslıydı adam ya. Bu arada cryptopoker.eu ydu sanırım bu sitede 16'da 200 mbtc ödüllü ücretsiz turnuva var. Gel katıl eğleniriz Cheesy
full member
Political sanssiziz valla son 3 teydik herif yendi ikimizide :S poker hakkinda bilgim yok 1-2 sey okudum oyle oynuyorum Cheesy
full member
Siteye çoluk çocuk dolmuş, her el all-in yapıyorlar. Bu şekilde poker oynanmaz. Ücretsiz masaların kaçınılmaz problemi bu sanırım.

Bu sitenin ücretli masaları da aynı maalesef. Turnuvaya girip çıkacaksın bu siteden.
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
Siteye çoluk çocuk dolmuş, her el all-in yapıyorlar. Bu şekilde poker oynanmaz. Ücretsiz masaların kaçınılmaz problemi bu sanırım.
EFS
staff
Crypto Swap Exchange
full member
Forumdan baya kişi katılmış hayde bakalım Cheesy All-in ler havada uçuşsun iyi olan kazansın

irc'e gelin ordan taktik paylaşalım Cheesy  Cheesy

Link atar mısın Cheesy
sr. member
Activity: 266
Merit: 250
Forumdan baya kişi katılmış hayde bakalım Cheesy All-in ler havada uçuşsun iyi olan kazansın

irc'e gelin ordan taktik paylaşalım Cheesy  Cheesy
full member
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
geldim ben de :-)
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
İyi olan kazansın gençler  Grin
full member
Ödül küçük, katılımcı da az olunca insanlar pek ciddiye almıyor herhalde. Bitcoin çekimleriyle ilgili bu tabloyu buldum. Sizde kaç chip var şu an? Çekim emri verdiniz mi?

Notes:
10,000 chips = 1 bitcoin.
Additional 10 chips will be deducted as cashout fee.
Minimum cashout: 1 chip.

Bende şuan 110 mbtc var. Gece denemelik 25 mbtc istedim ama isteyince hesaptan düşmüyor. Hala yatırmadılarda bakalım bekliyorum.

Dün saatlik 100 mbtc turnuvasına da aynı sayıda katılım oluyordu. Bazı oyuncular fix oynuyor zaten arada birkaç kişi daha geliyor. 500 mBtc turnuvası var mesela baksana baya oynadı adamlar bitmiyor. Sürekli rebuy yapıyorlar.
EFS
staff
Crypto Swap Exchange
Ödül küçük, katılımcı da az olunca insanlar pek ciddiye almıyor herhalde. Bitcoin çekimleriyle ilgili bu tabloyu buldum. Sizde kaç chip var şu an? Çekim emri verdiniz mi?

Notes:
10,000 chips = 1 bitcoin.
Additional 10 chips will be deducted as cashout fee.
Minimum cashout: 1 chip.
full member
Sadece birinciye ödül veriliyormuş. Political şansa aldı, son kart papaz çıkmasa kazanmıştım turnuvayı. 6'dakine girelim bakalım, çakır da kayıt olmuş. Eğlenceli olur. Smiley

O şansı çok defa yaşadım ya Cheesy Bugün 6-7 kez son kartta two pair le kazandım. Dün cakir'ı da öyle devirmiştim heralde. Girelim bakalım 6'da neler olacak.
EFS
staff
Crypto Swap Exchange
Sadece birinciye ödül veriliyormuş. Political şansa aldı, son kart papaz çıkmasa kazanmıştım turnuvayı. 6'dakine girelim bakalım, çakır da kayıt olmuş. Eğlenceli olur. Smiley
full member
5'teki turnuvaya girdim, bakalım ne olacak. 10 kişi ile başlamıştı, 6 kişi kaldı tek masadayız.

Masada son kalan kişi sen değildin demi Cheesy Yine aldım ödülü
EFS
staff
Crypto Swap Exchange
5'teki turnuvaya girdim, bakalım ne olacak. 10 kişi ile başlamıştı, 6 kişi kaldı tek masadayız.
full member
bende geldim hadi bakalım ama hala sistemini anlamış değilim 5 dk sonra mı başlayacak turnuva?

Her saat başı otomatik başlar oyun hocam. Netten biraz bakın mantığını kavrayın yeter.

Edit: Oyuna kayıt olmayı unutmayın
Pages:
Jump to: