Pages:
Author

Topic: Saatlik 100 mBtc Ödüllü Poker Turnuvası (Katılım Ücretsiz) - page 3. (Read 4263 times)

full member
Activity: 364
Merit: 100
Ben de katıldım ama hiç anlamam böyle işlerden Cheesy Rastgele bastım tuşlara Cheesy
https://www.youtube.com/watch?v=T6Om6vKF_xg

Açtığın el kazanıyordu az daha öyle deme Cheesy Yine aldık şansa bala ödülü Cheesy 500 mbtc turnuvası varmış 4te bu gelenle ona katılayım. 3'teki oyuna da bekleriz Cheesy
legendary
Activity: 1470
Merit: 1002
Ben de katıldım ama hiç anlamam böyle işlerden Cheesy Rastgele bastım tuşlara Cheesy
https://www.youtube.com/watch?v=T6Om6vKF_xg
member
Activity: 107
Merit: 10
bende geldim hadi bakalım ama hala sistemini anlamış değilim 5 dk sonra mı başlayacak turnuva?
full member
Ücretsiz olanı 10 mBtc'ye düşürmüşler. Diğerleri ücretli hale gelmiş.
full member
Akşama beraber girelim. Bugün tüm gece CS'deydim. Ücretsiz katılımlı turnuva her saat oluyor mu? Hep 100 mBTC ödül veriyorlarsa kaynakları sağlam demektir. İlk 3'e mi ödül veriliyor? Genelde kaç kişi katılıyor?

Haftaiçi 10 mbtc ödüllüydü ama cuma günü 100 mbtc oldu. Kesintisiz her saat var. Ödüller sitedeki hesaba işliyor ama ödeme yapıyorlar mı denemedim. Dün gece kazandığımın yarısını istedim bakalım ne zaman yapacaklar haber veririm. Ödül ilk 4 kişiye veriliyor. 40-30-20-10 şeklinde. Katılım değişmekle beraber belli başlı 10 kişi katılıyor genelde. Daha fazlasını görmedim. Ayrıca oynayanların yarısı genelde pokeri çok iyi bilmiyor açıkca belli oluyor Cheesy

Akşam bir saat belirleyelim buradakiler hep beraber katılalım. Yalnız baştan söyliyim millet vazgeçmiyor. Diğer el başladıktan sonra bile önceki oyun oynanmaya devam ediyor bazen.
EFS
staff
Activity: 3822
Merit: 2123
Crypto Swap Exchange
Akşama beraber girelim. Bugün tüm gece CS'deydim. Ücretsiz katılımlı turnuva her saat oluyor mu? Hep 100 mBTC ödül veriyorlarsa kaynakları sağlam demektir. İlk 3'e mi ödül veriliyor? Genelde kaç kişi katılıyor?
full member
keşke daha erken görseydim, arada freeroll'lara takılıyorum.
canım sıkılınca da all in yapıp basıp gidiyorum Grin

1 saattir oynuyoz ya hala bitiremedik en bastım all in'i hala bitmiyor Cheesy

izledim biraz, 3. bitirdin galiba, ne kadar geldi sana?
çekim yapabiliyor musun gelen miktarı?
sabah sabah uykumu mahvetmeyeyim eğer çekmeye izin vermeyecekse Grin

edit: sağlam oyun oldu tebrikler Grin Grin

ah 1 kupa vermedi kalleş oyun...

20 mBtc verdi Cheesy ben 70 mbtc yaptım ya oyunda kafam rahat canım sıkılırsa all in yapıp tekrar alıyom Cheesy

Bu sitede daha denemedim çekmeyi ama aynı formattaki allincrypto da çekim talebinden 3-4 saat sonra yollamışlardı Cheesy Şu oyun bitsin burdada deneyeyim bi.
sr. member
Activity: 266
Merit: 250

izledim biraz, 3. bitirdin galiba, ne kadar geldi sana?
çekim yapabiliyor musun gelen miktarı?
sabah sabah uykumu mahvetmeyeyim eğer çekmeye izin vermeyecekse Grin

edit: sağlam oyun oldu tebrikler Grin Grin

ah 1 kupa vermedi kalleş oyun...
full member

sr. member
Activity: 266
Merit: 250
full member
Forumda poker turnuvası düzenleyen birçok site bulunuyor ama heralde en iyisi bu sitedir. Katılımda çok fazla olmuyor ve ilk 4'e ödül veriliyor. Poker bilinler için hem vakit geçirmelik hem de 3-5 kazanmalık bir site.

http://satoshicardclub.com/
Pages:
Jump to: