Pages:
Author

Topic: Saç baş yolmaya hazır olun.Merkez bankası kripto paralar VIDEO 1dk - page 2. (Read 1968 times)

full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Şuanda TL bitcoinden daha volative. Milyonlarca kişi merkezsiz bir şekilde bu ekonomiyi daha iyi yönetiyoruz ve geliştiriyoruz. Yıllar içinde anasını biptiler ekonominin ve TLnin bu saatten sonra da toparlanacağını düşünmüyorum ben. Hele bu tadbikat olayları falan da patlayınca Türkiyede afganlardan sudanlılardan suriyelilerden başka yabancı ve döviz kalmaz. GG Türkiye
full member
Activity: 392
Merit: 103
Bu videoyu 3-5 ergen mi hazırladı acaba diye düşünüyorum koskocaman merkez bankasının kripto paraları anlayamayağını anlayamıyorum biri bana anlatabilir mi  Grin
member
Activity: 532
Merit: 12
Video da anlatılan şeyler yanlış değil. Şuan için crypto paraların kullanım yeri az. Ama bu şimdilik zaten crypto daha yolun başında. Tabi biz ülke olarak treni her zaman ki gibi yine kaçıracağız
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Şimdi BTC fiyatı stabil değilde TL mi stabil. Geçen haftalarda  sabah 8 de 1 dolar 5.8 tl ederken saat 10da 6.5 tl ediyor. Tl herdaim alım gücü belirliymiş. Bugün 1 liraya ekmek alıyoruz yarın Nah alırız o ekmeği. Tam bir fiyasko bu video. Vatan haini falan değilim Ülkemi devletimi milletimi bizi bu günlere srükleyenlerden daha çok seviyorum fakat gerçekler acıdır üzgünüm.
full member
Activity: 406
Merit: 102
Video da yanlış bir şey yok ama kötülüyor kripto paraları gelecegın parası olmasına ragmen
newbie
Activity: 212
Merit: 0
Çok saçma bir video olmuş dünyada kabul edilir bir para olucak ortadan olmayan şeyle alışveriş yapamazsınız diyor alışverişte yapılıyor kriptoyla sıkıntı yok yani milleti dışarı para çıkarmaması için uğraşıyolar ama yatırımcı yapar yatırımın bakmaz merkez bankasına
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Bitcoine yatırım yapmaya üşenen biri bu videoyu izledikten sonra bayağı mutlu olacaktır  Grin ancak treni kaçırdığını fark ettiğinde iş işten geçmiş olacak.
member
Activity: 560
Merit: 11
bugüne kadar hiç bir kriptoya yatırım yapmayanın kaybedecek neyi var ki. piyasayı yeni yeni birkaç haber ile öğrenen birisini düşünün. işte onları uyarmak için bence doğru tanımlar yapılmış. neden merkez bankasının kripto paraları desteklemesi gibi bir algı içerisindesiniz. blockchain öven bir ülkeyiz. istersek ilerde merkez banka destekli kripto para da çıkartma durumumuz var. ama şu andaki tanımlamalar bence doğru.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Merkez bankası kısmen zaten hepimizin bildiği noktalara değinmiş. Ama işin komik yanı, türk lirasının volatilitesinin kripto paradan veya bitcoinden farkı kalmadı. Sen önce kendi paranı stabil ve risksiz hale getir, sonra konuş bari.
Videoyu izlerken bunları düşünüyordum. TL Bitcoinden daha volative şuan maalesef. Ayrıca bu kadar bitcoini boklayıp tayyibin çıkıp elektronik para yapmamız gerekiyor demesi çok ironik. Devlet daha kendi içerisinde aynı noktada buluşamıyor. Uber muber varmış o artık yok gibi bişey olacak gibi düşünüyorum şahsen ben. ''Bitcoin mitcoin varmış o artık yok'

Maalesef çok çomar bir milletiz ülkede bi kaç aklı başı adam var onlar da etliye sütlüye karışmıyorlar.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Merkez bankası kısmen zaten hepimizin bildiği noktalara değinmiş. Ama işin komik yanı, türk lirasının volatilitesinin kripto paradan veya bitcoinden farkı kalmadı. Sen önce kendi paranı stabil ve risksiz hale getir, sonra konuş bari.
member
Activity: 448
Merit: 14
yukarıda bir arkadaşın dediği gibi "günden güne değişen..." demiş sevgili merkez bankası. 1 hafta önce bim'den 8 liraya aldığım uskumruya şimdi 10 lira fiyat çekmişler. anlamıyorum enflasyonun olmadığı bir ülkede yaşadığımızı mı sanıyorlar! belki de dövize yatırım yapmamızı mı tavsiye ediyorlar yoksa!
kriptoya sadece kötü tarafından bakıp diğer tarafını görmemek yanlış.

ahaha Cheesy yanlız sabah 6.10 du dolar şimdi 6.45 ben anlamıyorum abi.Bu merkez bankası neyin kafasını yaşıyor.bu kadar volatilesi yüksek bir devlet parası ben görmedim.Venezuelle var bi oda istisna.bir kaç yıl önce 1 tl ile 3-4 riyal alınıyordu sanırım. şimdi riyalden bile daha değersiz türk lirası.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
yukarıda bir arkadaşın dediği gibi "günden güne değişen..." demiş sevgili merkez bankası. 1 hafta önce bim'den 8 liraya aldığım uskumruya şimdi 10 lira fiyat çekmişler. anlamıyorum enflasyonun olmadığı bir ülkede yaşadığımızı mı sanıyorlar! belki de dövize yatırım yapmamızı mı tavsiye ediyorlar yoksa!
kriptoya sadece kötü tarafından bakıp diğer tarafını görmemek yanlış.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Değeri günden güne değişen diyor galiba türk lirasının günlük oynayan değerlerinden haberi yok bunların sabit zannediyorlar bitcoin daha az oynuyor
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Lan bir kere olsun, şu teknoloji treni giderken ağzımı açıp bakmayalım. İnsan yeniliklere bu kadar mı düşman olur? Ondan sonra niye cari açık var? Niye biz gelişemiyoruz? Bu kafayla biz daha çok geri kalırız.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Saç baş yolmadım, bu aşamada zaten daha farklı bir şey beklemiyordum. Ancak zamanla fikirler de değişip gelişecektir. Sadece biz ülke olarak her konuda geriden geliyoruz. Devlet makamlarının biraz daha açık fikirli olması gerekiyor, at gözlükleri takan bir ülke olmaya devam edersek bir yere varamayız ki.
newbie
Activity: 182
risk açıklaması yapmış ve tarafsız, algı yapmadan bu kısa video oluşturulmuş. şu forumda bu haber yayınlanmasa MB'nin youtube kanalı olduğunu bilmeyecektim valla. hani şu riskleri bilin isteyen yatırımını yapsın sonuçta yasak, masak yok.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Kripto paralara en çok yatırım yapan ülkeler arasındayız ancak içimizden hiç kimse bu fırsatı değerlendiremiyor maalesef. Şu anki durumda Merkez Bankası haklı görünüyor olabilir ama bir kaç sene sonra bir treni kaçırdık diye video yapıp paylaşırlar.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Bence gayet mantıklı ve haklı şeyler söylemiş. Yani bunun kaçan bir tren ile ilgisi yok. Şuan için bir yerde kullanmamızın söz konusu olmadığından bahsetmiş. Eleştirilebilecek bir şey yok.

Sahtedir. Fakedir. Gibi cümleler yok. Aksine farkındaysanız. Spekülatif varlık olduğunu yani bir varlık olduğunu söylemişler.
newbie
Activity: 238
bence bizimkiler hazırlamış diye yakından bakmamak lazım, bana  oldukça yanlış geldi, yani sadece   kötü yanlarını yazmışlar, çalıntı vs.

çıkıp desinlen bakalım

BANKACILIK DÜZENİ SİZİ KÖLE GİBİ SÖMÜRÜYOR; SADECE BİREYLERİ DEĞİL,  FABRİKALARI, ÜRETİCİLERİ, HATTA DEVLETLERİ  BİLE ÖZEL BANKALAR SÖMÜRÜYOR

diye,

böyle demezler ama

ya da

GÜNÜMÜZ BANKALARI TOPLUMLARI EKONOMİK KÖLE YAPAR; BANKAYA KÖLE OLMANIN ÖLÜMCÜL SONUÇLARI OLUR
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
anlatılanlarda ben yanlış bir durum göremiyorum. kriptolara fazla duygusal yaklaşanlar bu eleştirileri eritemeyebilir. ama bitcoinin de altcoinin de bir sürü riski olduğu açık. Bir yerel borsanın hacklenmesi ile 250 bin bitcoin sahibinin cüzdan erişimleri çalındı. toplu olarak böyle riskler var. pc de cüzdanı tutsan bile yine çalınma riski var.
Pages:
Jump to: