Pages:
Author

Topic: Saç baş yolmaya hazır olun.Merkez bankası kripto paralar VIDEO 1dk - page 3. (Read 1967 times)

member
Activity: 448
Merit: 17
Aq öncü olmamaız gerekirken kriptolara sallıyolar yakında amborgo yiyince ben görürüm bunları sonra geçerler milli kripto paraya olucağı kesinlikle bu sonra diyicekler biz destekliyoruz da kim giricek ben devlet desteklese bile o coini almam çöp çünkü
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
bizimkiler böyle söylüyorsa bu piyasa doğru yolda arkadaşlar müsterih olun. Ne zaman bizim büyükler bir teknolojik gelişime sırt çevirirse o teknoloji ilerler gider.
member
Activity: 364
Merit: 20
Anlatılanlar tamamen doğru ama sıkıntı merkez bankası olumsuz taraflarının hepsini tamamen anlatmış. Başkanlığa bağlı bir merkez bankasının da tamamen tarafsız bir şekilde olumlu ve olumsuz yanlarını beraber anlatmasını beklemiyordum zaten.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
yanlış anlatımda bulunduklarını sanmıyorum. videoyu izledim. kripto paranın dalgalanmasından, hiçbir merkez bankası tarafından desteklenmediğinden, sanal olduğundan falan pek çok özelliğini sadeleştirerek anlatmışlar. videoda yanlış, çarpıtma bir algı yok.
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
neyini beğenmediniz anlamadım. adamlar gitmiş biz gülelim diye video hazırlayıp sonuna da herkes için ekonomi demişler  Grin
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Maalesef anlatılanlar doğru ama merkez bankamızın bitcoine sıcak bakmadığı düşüncesini çıkardım videodan yani maalesef ülkemizde bu işlerle uğraşanlar zorluk çekecekler gibi görünoyor...
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
yanlız hakketen ben bazı yerlerde haklılık verdim ama nine ödeme almaz falan demeleri baya abes olmuş.Çatır çatır pos makinesi kullanan nineler bitcoinimi anlamayacaklar.türk lirasının değerine gelirsek oda çok  oynak D:
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
MB'ler cryptoları ciddi tehlike olarak gördüklerinde köşeye sıkışan hayvan gibi saldıracaklar. Bugün 6bin dolar olan bitcoini 100 doların altına itebilirler. Bitcoin geri gelip bunların canına okur ondan kuşkum yok ama böyle bir bombayı her an kucağımızda bulabiliriz ona göre.

Dediğiniz gibi saldıracaklar ve bu daha bir başlangıç, Fakat bitcoin fiyatını 1000 doların bile altına itebileceklerini sanmıyorum. Eğer saldırırlarsa, bu ters tepecek ve daha fazla insan tepki olarak kripto-para kullanmaya başlayacaktır. Belkide sırf bu yüzden kripto-paraların çok fazla üstüne gitmiyor bile olabilirler.
sr. member
Activity: 630
Merit: 250
Merkez bankası bu ne diyecekki, onlar parayı bankalara koyalım, yastık altı ne varsa bankalara verelim ister, parayı kriptoya yatırın diycek halleri yok.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
https://www.youtube.com/watch?v=15DOz0T-dLA

Bitcoin nedir diye meşhur bir animasyon videosu bilenler bilir.Merkez bankasıda genel olarak o videoyu izleyerek tam zıt cevaplar yazarak video yapmışlar.
Yazık.sanırım ülkece bir tren daha kaçırıyoruz arkadaşlar.

Videoyu izledim. Genel olarak söyledikleri doğru şeyler. Video da geçen hangi cümleleri olumsuz gördünüz belirtirseniz üzerine tartışalım.

söylediklerinin tamamına katılmıyorum.feeler düşük,güvenli ve hızlı.siz katılıyorsanız bu piyasada ne işiniz var ki. çelişkili olmak hoşunuza gidiyor sanırım.

Ben de söylediklerinin büyük bölümüne katılıyorum. Bu piyasa da para kazanmak için varım. Tıpkı sizin gibi. Çelişkili değilim. Bitcoin geleceğin parası olabilir veya olmayabilir. Ama blockchain in geleceğin teknolojisi içerisinde yer bulacağına inanıyorum. Bitcoin veya kontrolsüz/manipülatif herhangi bir coin dünya parası olmayacak. Bu sadece bir hayaldir. Dünya tek bir devlet olursa belki kendi sanal parasını çıkartır ama bitcoin i kullanmaz. Şu an onlar istiyor diye bizler bu piyasada al/sat veya mining yapıyoruz. İstemedikleri zaman herşey biter. Toz pembe hülyalara gerek yok.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Boş beleş ekonomik faaliyetlere yönelmekten sıra bizim için kripto paralara zor gelir.
Mustafa Varank'ın yaklaşımlarını beğeniyorum ama o da çok uzun sürmez kesin
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Ben çok suçlamıyorum. Buradaki kitle çok bilinçli bir kitle normal halka kıyasla. Aslında hepiniz çok iyi biliyorsunuz millet çiftlikbank, kaşar bank boş beleş oluşumlara parasını kaptırıyor. Bir devlet otoritesi kripto paralar hakkında cidden destekleyici bariz beyanlarda bulunsa bizim halk en ufak bir araştırma yapmadan en dandik projelere dalıp yine kazıklanacak. Merkez bankasının nasıl bir halka hitap ettiğini göz önüne alırsak şaşırmıyorum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
işte bu yüzden türk projelerin hiçbirine sıcak bakmıyorum açıkçası adamlar bildiğin yerden yere vurmuşlar kripto paraları isteselerde istemeselerde gelecekte kullanılacak bunlar.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bir zamanlar matbaaya karşı olan tipler vardı.Bunların yerini şimdi bunlar aldı.Yeni bir dünya kuruluyor.Bunu anlamaya çalışacaklarına sadece olumsuzlaştırmaya çalışıyorlar.Kabul etsede etmese de artık ok yaydan çıktı.Kripto para dünyanın bir gerçeği oldu.Ve zamanla ağırlığını hissettirecek.
full member
Activity: 406
Merit: 189
klasik devlet otoritesi uyarmış dikkatli olun demiş. bence geneli itibari ile fena değil. tlde ki oynaklık bu aralar btc yok gerçi. biraz video ile gündem çelişiyor
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Valla diyecek bir şey yok, zaten bu kafadan daha farklı bir yaklaşım ve açıklama bekleyen var mıydı? Hiçbir konuda açık fikirli değiller, bu ülkede hiçbir alanda gelişme beklemiyorum artık.
member
Activity: 406
Merit: 12
Merkez bankasının “koşun bitcoin alın, altcoin yatırımı yapın” demesi beklenemezdi zaten. Bu yönden şaşırtıcı değil. Ayrıca söyledikleri volatilite ve birikim yapmaya elverişsiz olduğu olayı da doğru. Ayı sezonunda paralar gözümüzün önünde eridi, bunun kitlesel bir şekilde gerçekleştiğini düşünmek pek hoş olmazdı. Gerçi bir tane daha çiftlikbank çıkar yakında. Bizim millet kafa yormaz kripto falan.
member
Activity: 448
Merit: 33
Merkez Bankasının hazırladığı video, parayı koruma amaçlı hazırlanmış video olduğu anlaşılıyor. Bu videonun hazırlanma amacı bilgisi olmayan kulak dolma bilgilere sahip insanları uzak tutmaya yönelik. Bunu da gayet normal karşılıyorum.
member
Activity: 238
Merit: 14
Merkez Bankası izleyici kitlesi olmayan bir hesap ve ne atarsanız atın izlenimi her daim az olacaktır. Takipçiden kastım yok. İzleyici takipçiyle eş değer değildir. Çok saçmalamışlar ayrıca videoda. Bugün twitterde karşılaştım video ile ve çok güldüm ağlanası halimize.
member
Activity: 294
Merit: 11
Değişik bir kafa yaşıyorlar belli ki. Merkez Bankası kim oluyor? Kimsenin ciddiye almadığı bir kurum süs haline gelmiş isterse film çeksin güler geçerim. Bastım dislike geçtim.
Pages:
Jump to: