Pages:
Author

Topic: ⚠️ Sahte Ekip, Ortaklıklar ve ICO Derecelerini Anlamanın Bazı Yöntemleri - page 2. (Read 875 times)

full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
İcoları uzun dönemdir inceleyen birinin bunları anlaması lazım zaten, hiç bir zaman tek kaynak üzerinden gitmemek lazım, özellikle tanınmış danışmanları( advisor) ekliyorlar sahte icolar, o advisorları bulup kendi web sitesinde yada sosyal medyasında o ico yer alıyorsa sorun yok, ama yer almıyorsa danışmanlık yapmıyor demektir. yine partner olarak gösterdiği şirketler o icoyu kendi web sitelerine eklemişler mi bakmak lazım, bir çok konu önemli aslında.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Aynen o link bozuk çalışmıyor, ayrıca whois paylaşımı da güzel olmuş. Paylaşımıyla destek olan herkese teşekkürler. Umarım bu tarz başka yazıların artması sağlanır, dikkat edeceğimiz çok fazla husus var ve gözden kaçabiliyor.

Emeğinize sağlık faydalı bir çalışma olmuş. Ufak bir uyarım olsun, verdiğiniz şu linkte bir yanlışlık mı var? https://bitcointalk.org/indhp?topic=5032478.0ex.p

düzenlerken hata olmuş, uyarı için teşekkürler düzelttim Smiley o konu da faydalı olacaktır
full member
Activity: 602
Merit: 100
Aynen o link bozuk çalışmıyor, ayrıca whois paylaşımı da güzel olmuş. Paylaşımıyla destek olan herkese teşekkürler. Umarım bu tarz başka yazıların artması sağlanır, dikkat edeceğimiz çok fazla husus var ve gözden kaçabiliyor.
jr. member
Activity: 124
Merit: 4
Emeğinize sağlık faydalı bir çalışma olmuş. Ufak bir uyarım olsun, verdiğiniz şu linkte bir yanlışlık mı var? https://bitcointalk.org/indhp?topic=5032478.0ex.p
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
domainleri ne zaman register edilmiş whitepaper başka yerden tamamen alıntımı vs gibi detaylarda bakmaya değer detaylar olarak düşünülebilir.

domain kayıt tarihi aklıma gelmemişti hocam güzel bir yöntem cidden, onu tam olarak nereden bakabiliyoruz

Aynen apimembership hocam domain kısmını iyi yakalamış, cryptobaro ben https://who.is/ bu adresten domain sorgulaması yapıyorum genelde, sende başlıktaki yazına ekleyebilirsin. Böylece konuya yeni bakan arkadaşlar da faydalanmış olur.
full member
Activity: 1386
Merit: 116
Hocam eline sağlık çok yararlı paylaşım olmuş. Verdiğin siteler üzerinden arama yapacağım bundan sonra katıldığım icolarda.
full member
Turkish Translator
domainleri ne zaman register edilmiş whitepaper başka yerden tamamen alıntımı vs gibi detaylarda bakmaya değer detaylar olarak düşünülebilir.

domain kayıt tarihi aklıma gelmemişti hocam güzel bir yöntem cidden, onu tam olarak nereden bakabiliyoruz
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Sahte ekip, sahte ortak ve ico rating puanlarını sıkı inceleme yaparak anlamanız mümkün. Ciddi bir araştırma neye yatırım yapıp yapmayacağınızı veya hangi bounty kampanyasına katılıp katılmayacağını anlamanızı sağlar.
full member
Merit: 124
full member
Activity: 532
Merit: 151
Güzel bir paylaşım olmuş ayrıca eğer scam bir iconun bountysine katıldıysanız red trust yiyebilirsiniz dikkat edin mağdur olmayın sürekli takip edin icoları...
full member
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Hocam ifşa et et bitmez scam icolar millet bedavadan para kazanmanın yolunu bulmuş tek satır kod yazmadan copy past yaparak ico düzenliyor ve ciddi ciddi yatırım bekliyor. İco pazarına düzenleme şart hale geldi.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
Bilgiler için ayrıca teşekkürler böylelikle öğrenmiş olalım ki her projeye girilmez projeleri iyi araştırmak lazım linkedin geçmişlerine iyi bakmak lazım yeni mi eski mi linkedinleri bunlardanda anlaşılıyor çoğunlukla sahte projeler
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
ingilizcesi iyi olmayan kişiler wp incelemeyebilir belki ama ekip resimlerini anlatmak mantıklı hareket benimde zamanında icolarla ilgilenirken yapmışlığım vardır.artık icoları çok takip etmediğim için pekte bakmıyorum ama bi ara artık aynı adamları farklı projelerde farklı isimlerde görüp farkettiğim zamanlar olmuştu
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Tavsiyeler için sağolun. Öyle çok sahtelik var ki üzücü cidden, bounty için para harcamıyoruz ama sahte işleri tanıtmakta istemiyoruz. Bu açıdan ICO yapacakları baştan sona çok titiz değerlendirecek projelere ihtiyaç var. Bireysel olarak bak bak bitmiyorlar.
full member
Turkish Translator
gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık. bende alexa dan kontrol ediyorum bazen adam diyorki partnerimiz 1mılyon kısıyle iş yapıyor alexadan bi bakıyom siteye bile girilmemiş Cheesy

Doğru, Alexadan kontrol etmek de güzel bir yöntem proje yaparken nasıl kandırırım gözüyle bakıyorlar her şeyin bir sağlaması var ama Smiley

Elinize sağlık güzel bir paylaşım olmuş. Son dönemde sahte ekipler vs. çok fazla arttı. Adamlar utanmasa instagramdan çaldıkları tatil fotoğraflarını ekip fotosu diye yapıştırıp geçecekler Cheesy Bu yüzden çok dikkat etmek gerek.

Teşekkür ederim hocam herkes dikkate alır umarım
member
Activity: 596
Merit: 14
gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık. bende alexa dan kontrol ediyorum bazen adam diyorki partnerimiz 1mılyon kısıyle iş yapıyor alexadan bi bakıyom siteye bile girilmemiş Cheesy
full member
Activity: 504
Merit: 120
Elinize sağlık güzel bir paylaşım olmuş. Son dönemde sahte ekipler vs. çok fazla arttı. Adamlar utanmasa instagramdan çaldıkları tatil fotoğraflarını ekip fotosu diye yapıştırıp geçecekler Cheesy Bu yüzden çok dikkat etmek gerek.
full member
Turkish Translator
Teşekkürler kardeş bu icolardan patlayanlar çok diye biliyorum dikkat etmemiz gerekli icolara girerken bazılar scam çıkıyor topladıklarını alıp bahamalarda tatil sürüyolar hele türk icolar bunlar çok dolandırıcı çıkarıyo malesef

Aynen hocam bunun hukuki yolları da yok sanırım, vicdan meselesi artık. Alan arkasına bakmadan kaçıyor ara ki bulasın, bulup napacaksın o da var...

Ben genelde bountylere katıldığım için böyle bir sıkıntım yok ancak bu makalenin çok iyi derlendiğini görüyorum bunun için gerçekten teşekkür ederim.

Hocam bounty de olsa baya zaman harcıyoruz, bir şeyler gelir vs. diye ümit ederken ortadan kayboluyorlar malesef. Teşekkür ederim yorumunuz için.
member
Activity: 168
Merit: 10
Ben genelde bountylere katıldığım için böyle bir sıkıntım yok ancak bu makalenin çok iyi derlendiğini görüyorum bunun için gerçekten teşekkür ederim.
jr. member
Activity: 248
Merit: 1
Teşekkürler kardeş bu icolardan patlayanlar çok diye biliyorum dikkat etmemiz gerekli icolara girerken bazılar scam çıkıyor topladıklarını alıp bahamalarda tatil sürüyolar hele türk icolar bunlar çok dolandırıcı çıkarıyo malesef
Pages:
Jump to: