Pages:
Author

Topic: sahte icolar hakkında - page 4. (Read 569 times)

full member
Activity: 1019
Merit: 146
February 17, 2018, 08:16:21 AM
son dönemlerde çakma icolar yapıldı, adamlar şaka maka iyi para topladı.

bounty kampanyasına katıldığım ethbooks vardı, adamlar paraları topladı token bile göndermedi. insanlar ortada kaldı.

sonuçta yasal olarak bunları kimse şikayet etmiyor mu? edemiyor mu? adamlar 20 tl için adam öldürüyorlar, milyarlar kayboluyor.
bunun için küresel çapta bir düzenleme lazım.çin kore vs vs bu sebeplerle dert yanıyor ya o kadar.bunun önüne nasıl geçilecektir bilemiyorum ama geçilecektir elbet.
full member
Activity: 476
Merit: 100
February 17, 2018, 08:12:08 AM
İcoya katılan hangi insan bunların peşinden gidicek ki, gerçek kişiler mi bilinmiyor bile bence pek de kolay değil bu yüzden, fakat gerçekten bu kişiler varsa bulunup bişeyler yapılabilir gibi bence de, bunu da bir soygun çeşidi olarak sayabiliriz.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
February 17, 2018, 07:51:46 AM
Anonim yatırımın dezavantajları bunlar.
Hiç bir yaptırımımız yok.
bu nedenle ico dan almak yerine borsadan almayı tercih ediyorum artık.
Bu ortam hırsızlar ve çakal yatırımcılar ile dolu. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bir durum var.
Doğru ama şöyle de bir durum var, baştan girmiş olmanın getirdiği kazanç arada yenen bu kazıkların zararını telafi ediyor, tabii rastgele icolara dalıp kös kös dönenlerden bahsetmiyorum. Risk şurada, bir ara neredeyse hep öyleydi ama artık her proje borsaya çıktığında dump yemiyor.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
February 17, 2018, 07:28:36 AM
Anonim yatırımın dezavantajları bunlar.
Hiç bir yaptırımımız yok.
bu nedenle ico dan almak yerine borsadan almayı tercih ediyorum artık.
Bu ortam hırsızlar ve çakal yatırımcılar ile dolu. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bir durum var.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
February 17, 2018, 07:24:34 AM
daico modeli gelince artık smart kontrat ile para direk bunların eline geçmeyecek ve musluk şeklinde damlayacak. eğer yatırımcılar projeye karşı güven kaybederse oylama başlatıp geri iade alabilecekler. en mantıklı yol bu şu anda.
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
February 17, 2018, 06:22:14 AM
Bu gibi durumlarda yapacak pek de bir şey yok aslında. Bir çok kişi binbir çeşit ülkelerden ICOlara katılım sağlıyorlar ki zaten aynı ülkede bile olsan ICOyu yapanlar kim, ofisleri gerçekten var mı, adresi gerçek mi gibi bir sürü faktor var.Yapılacak en iyi şey ICoya bulaşmadan önce bir çok açıdan projenin sağlamlığı araştırılmalı sonrasında ise işin Allaha kalmış. Bana göre tabi.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
February 17, 2018, 04:30:12 AM
son dönemlerde çakma icolar yapıldı, adamlar şaka maka iyi para topladı.

bounty kampanyasına katıldığım ethbooks vardı, adamlar paraları topladı token bile göndermedi. insanlar ortada kaldı.

sonuçta yasal olarak bunları kimse şikayet etmiyor mu? edemiyor mu? adamlar 20 tl için adam öldürüyorlar, milyarlar kayboluyor.
Pages:
Jump to: