Pages:
Author

Topic: Sağlam - Düzgün - Güvenilir ICO Tavsiye ve Tartışma Alanı - page 3. (Read 4149 times)

full member
Activity: 1414
Merit: 161
lykke 2 diye bi ico var arkadaşlar. benim gayet hoşuma gitti. lykkeyi bilenler zaten duymuşlardır. bilmeyenler de araştırırsa ne olduğunu anlarlar .
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Bugğnlerde sağlam girilecek takip ettiğim gifto,nebulas ve devery var ama şimdilik giremiyorum ve giremeyeceğim bu gidişle diğer başka ICO lara dağıttım parayı ve dönüşünü bekliyorum hala borsaya girmedi.girecek ICO arayanlar dediklerime baksın derim çok az kaldı başlamalarına
member
Activity: 150
Merit: 11
The Great Trader
Daha önce bu tarz güncel tutulacak bir konu daha açılmıştı, eriyip gitti. İco takip işleri tecrübeli kişilerin işi malesef yeni arkadaşlar pek bulaşmasını önermem. Takip ettiğim blocklancer ve everex var. İnceleyebilirsiniz
newbie
Activity: 9
Merit: 0
Merhaba Latium'un ICO suna katıldım. dreamteam de çok ilgi uyandırdı bende. ICO konusunda bilgi ve yorumlarımızı paylaşalım derim. konu körelmiş gitmiş. Varmı inceleme yaptıklarınız yada öneride bulunduklarınız bizde inceleyelim.

teşekkürler.
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Opus' un son günü ve Social.nexus 28 günü falan var ICO bitmesine . Bunlar araştırılabilir.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Any store can buy, sell, and accept Crypto
Monethanın  ICOsuna  katılacağım. ICOya  İlk girenlere %20 bonus diyor, 7 milyon toplanmadan bu ICoda ilk girenlerden olmak için ne yapmak lazım Bilgisayar başında bekleyip, işlemi hemen yapmak lazım. Bir aksaklık çıkmasa bari.
full member
Activity: 140
Merit: 100
Monetha ile UTRUST ilgimi çekti, enigma hack olayı olması biraz kötü oldu onun dışında göze çarpan bir proje yok gibi
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Starbase diyorum . Ama pre-Ico ya girebilmek çok zahmetli. Ama ICO sunu kaçırmak istemiyorum.
newbie
Activity: 1
Bende monetha diyorum bunun yanında utrust a girebilir olduğunu düşünüyorum
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Ben de monethanın büyük yatırım toplayacağını düşünüyorum. Unutmaz fırsat bulursam yatırım yapmayı düşünüyorum.
sr. member
Activity: 357
bende monetha ve enigmadan umitliyim.su anda satışı devam etmekte olan imzasını tasıdıgım projede öyle.türkceye cevrilmemiş olması kötü olmuş ama icosu su anda cok iyi gidiyor.

bunun dışında VALUS proje olarak ilgimi çekti. buyuk bir ihtimalle turkce cevirisi yakında bu bölüme konulacaktır. dolandırıcılık olaylarını engelleme hedefiyle yola çıkıyorlar.kullanıcılar alış-veriş deneyimlerini oylayarak  hangi satıcının sahtekar hangi satıcının guvenilir oldugunu belirleyecek.bu onaylama işlemlerindende koin kazanacaklar.ICO  suna daha 1,5 ay var sanırım turkce konusu gelince uzerinde daha uzun konusulur.

ön satış ta 1 tokenın fiyatı 10 cent olacak.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Ben de Monetha diyorum. %20 bonus ile dikkatimi çekti sonra araştırdım, projeyi de beğendim. Ico ya katılmak için Etherleri ucuzdan satın aldım bile.  Ico'ya  katılmak isteyenler incelesin arkadaşlar.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Monetha kaçırılmaması gereken ICO.İlk girenlere yüzde 20 bonus veriliyor.9 gün var.Ben şahsen gireceğim.Sağlam güvenilir ICO'lar yatırımcı için kaçırılmaması gereken fırsatlardır.
full member
Activity: 405
Merit: 104
İmzaları ve avatarlarıyla MONETHA bountysi toplayan arkadaşlar nedense monethayı yazmamışlar (yazan tek arkadaş istisnadır) enteresan.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
İcoların Yüzde 90 malesef scam arkadaşlar LNK icosuna girdim 1eth =3 LNK idi. sonra piyasaya girince 1 ETH= 20 Lnk oldu adamlarla baya cebelleştim mail falan attım. adamlar tamamiyle hayal ürünü cevap falan yazıyorlar. bide süsleme bi web sitesi vs... icolara malesef güven olmuyor. araştırıyorum uzun zamandır. DENT  gerçi markette şuan ama Everex baya sağlam bi kadroya sahip

Saçma sapan bir fiyat politikası belirlemişler. Çok iddialı bir rakam ve listelendiği yer coinexchange gibi önüne geleni alan bir borsa. Adam gibi bir borsaya girmezse daha çok zarara uğratır maalesef.
newbie
Activity: 6
İcoların Yüzde 90 malesef scam arkadaşlar LNK icosuna girdim 1eth =3 LNK idi. sonra piyasaya girince 1 ETH= 20 Lnk oldu adamlarla baya cebelleştim mail falan attım. adamlar tamamiyle hayal ürünü cevap falan yazıyorlar. bide süsleme bi web sitesi vs... icolara malesef güven olmuyor. araştırıyorum uzun zamandır. DENT  gerçi markette şuan ama Everex baya sağlam bi kadroya sahip
sr. member
Activity: 322
bence şu an en sağlam proje MONETHA ve enigma dır arkadaşlar çok araştırdım ve imzasına girdim param olursa ICO yada gireceğim. projeleri ben anlatmıcam açın bakın araştırın kafanıza yatarsa ister icoya girin isterseniz bountysine katılın ama ico kovalayan biriyseniz iksinide kaçırmanızı tavsiye etmiyorum
Monetha ile coss cok benzer ozelliklerde geldi bana sanki coos+etheriya birlesimi yapmislar.Suna dikkat ediyorum da bu birbirine cok benzer icolar bu siralar ayni anda cikiyor.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
bence şu an en sağlam proje MONETHA ve enigma dır arkadaşlar çok araştırdım ve imzasına girdim param olursa ICO yada gireceğim. projeleri ben anlatmıcam açın bakın araştırın kafanıza yatarsa ister icoya girin isterseniz bountysine katılın ama ico kovalayan biriyseniz iksinide kaçırmanızı tavsiye etmiyorum
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
Bene son zamanlarda etherın duşusunden sonra icolara yoneldım su an kendımınde yatırım yaptıgı ve yapacagı icolardan
INVESTFEED en başta buna yatırım yaptım
Bitclave buna yatırım yapacagım
Coss bunada yatırım yapacagım
Kickico hakkında düşünüyorum
YTD

investfeed e bende  girdim sonunda o kadar cok bahsedildi ki şu başlikta bile inceledim  3 farkli kişi bizde girdik bizde girdik grupca diye diye ben de dahil oldum  bugun   Cool ama cok az bi miktar attim yani  .stox'a gireceğim ayirdiğim eth ile baya takildim projeye umarım başarili olur. ico  araştirmasi yaparken girilebilecek olanlari artik kendilerine ve özellikle bounty e ne kadar pay ayiracağina bakacağim bunlara özellikle dikkat edeceğim. stox ta  bounty yüzdesi cok dusuk sadece bounty kasanlar için az olabilir fakat yine de  şartlarini düşününce aslinda adamlar iyi vermiş gibi geliyor. yani 30 m hardcap  var projede ve herkes gibi bende ulaşacağini düşünüyorum o miktara ve oradan 75 bin dolar sadece bounty'e dağitilacak. ico dan proje girilebilir gibi duruyor dump etkilenmesi olmaz gibi kısmet yinede bu işler bekleyip göreceğiz.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bene son zamanlarda etherın duşusunden sonra icolara yoneldım su an kendımınde yatırım yaptıgı ve yapacagı icolardan
INVESTFEED en başta buna yatırım yaptım
Bitclave buna yatırım yapacagım
Coss bunada yatırım yapacagım
Kickico hakkında düşünüyorum
YTD
Pages:
Jump to: