Pages:
Author

Topic: Sağlam - Düzgün - Güvenilir ICO Tavsiye ve Tartışma Alanı - page 5. (Read 4149 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Bancor fiyaskosundan sonra ben başka bir tavsiyede bulunamayacağım. Garip garip projeler çıkıyor sürekli, aralarından yatırım yapmaya değer olanları ayıklamak çok zor.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Öncelikle konu için çok teşekkür ederim.Çok faydalı olacak hepimize

Ben DIMCOIN ico suna katıldım

Bu adamlar yeni bir ekosistem oluşturmayı planlıyorlar bu ekosistemde; para birimeri, küçük şirketlerin hisse senetleri gibi değerler DIMCOIN üzerinden trade edilecek. Uzun vadede debit kartı, ATM si falan olacak. COIN, NEM altyapısını kullanıyor.
ICO dan size ayrı ayrı DIMTOKEN ve DIMCOIN geliyor. DIMCOIN exchangelerde alınıp satılırken DIMTOKEN lar cüzdanınızda kalıyor ve sahip olduğunuz DIMTOKEN karşılığı kadar DIM ekosisteminde dönen trade kazancından size %30 pay veriyor. DIMTOKEN lar exchange lerde alınıp satılamıyor ancak DIM ekosisteminde alınıp satılabiliyor olacak (bu bilgiden kesin emin değilim)
Şu an depotwallet adı altında bir cüzdanları da var.
1 $=1 token=100coin şeklinde
Şuan coinler % 20 bonus var(ayın 29 suna kadar)sonra kademeli olarak bonus azalacak. alımı NEM ile yaparsanız ek bir de %10 daha bonusunuz var. ICO ağustosun 27 sinde tamamlanacak.
Hedef 10 milyon dolar. An itibariyle 6.74 milyon toplandı.

Türkçe bölümde daha detaylı olarak konu başlığı altında whitepaper bulabilirsiniz.

Aklımda kalanlar bunlar umarım yardımı dokunur.

DIMCOIN'a bende uzuncu olarak katildim... minimum 2-3 yil unutuyorum... NEM tabanli projeleri seviyorum...
sr. member
Activity: 994
Merit: 391
Öncelikle konu için çok teşekkür ederim.Çok faydalı olacak hepimize

Ben DIMCOIN ico suna katıldım

Bu adamlar yeni bir ekosistem oluşturmayı planlıyorlar bu ekosistemde; para birimeri, küçük şirketlerin hisse senetleri gibi değerler DIMCOIN üzerinden trade edilecek. Uzun vadede debit kartı, ATM si falan olacak. COIN, NEM altyapısını kullanıyor.
ICO dan size ayrı ayrı DIMTOKEN ve DIMCOIN geliyor. DIMCOIN exchangelerde alınıp satılırken DIMTOKEN lar cüzdanınızda kalıyor ve sahip olduğunuz DIMTOKEN karşılığı kadar DIM ekosisteminde dönen trade kazancından size %30 pay veriyor. DIMTOKEN lar exchange lerde alınıp satılamıyor ancak DIM ekosisteminde alınıp satılabiliyor olacak (bu bilgiden kesin emin değilim)
Şu an depotwallet adı altında bir cüzdanları da var.
1 $=1 token=100coin şeklinde
Şu an coinlerde % 20 bonus var(ayın 29 suna kadar)sonra kademeli olarak bonus azalacak. alımı NEM ile yaparsanız ek bir de %10 daha bonusunuz var. ICO ağustosun 27 sinde tamamlanacak.
Hedef 10 milyon dolar. An itibariyle 6.74 milyon toplandı.

Türkçe bölümde daha detaylı olarak konu başlığı altında whitepaper bulabilirsiniz.

Aklımda kalanlar bunlar umarım yardımı dokunur.
full member
Activity: 490
Merit: 193
Yeni dikkatimi çeken blockoptions diye bi proje var ikili opsiyon olacakmış heralde kaldıraç falan da olacak mı bilmiyorum iş yapar gibi riski seven çok piyasa da
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
Biizm türkce kripto para bölümünde cok ilgi görmemekle beraber bende Everex projesini cok begeniyorum.  Ethplorer ve Chainy i yapan adamların projesi. Hali hazırda guzelde para toplamıs durumda zaten.

ya pişman olacagim diye korkuyorum girmiyorum inatla şuanda nedenide proje ye yatirim yaptiktan sonra proje tokenlerini site arayüzünde tutuyor. sevmiyorum işte bu olayi yani eth göndersem mew'den onlarda bana tokenlerimi adresime gönderseler eyvallah vallahi gireceğim ama  şuanda ne yapsam bilemiyorum nasil güvenilir yani dediginiz gibi hardcap'in yarisindan fazlasini daha 2. gün bitmeden aldilar zaten. muhtemelen 2 3 güne bitecek proje.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Biizm türkce kripto para bölümünde cok ilgi görmemekle beraber bende Everex projesini cok begeniyorum.  Ethplorer ve Chainy i yapan adamların projesi. Hali hazırda guzelde para toplamıs durumda zaten.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
Bence en önemli şey projenin gerçek hayatta uygulanabilir olması. Proje takımı, danışmanlar, toplanan para, varsa arayüz tasarımları ya da prototip tek tek incelenmeli, mümkünse bir kaç kişinin fikri alınmalı.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Şuanlık kazandıracağını düşündüğüm, betking var ama kısa vadede ve kesinlikle blocklancer.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Biz grupca investfeed projesine yatirim yaptik,gecmisi olan bir proje oldugundan bize sicak geldi.Sorunsuz bir teransfer sonrask tokenler mew adreslerimize geldi
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
1-https://starbase.co/
2-https://nexus.social/
3-https://0xproject.com/

Ben bu 3 ünü ilgi çekici görüyorum.
bu 3ü benim de radarımda buna ek olarakta stox u aldım radara.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Güzel bir başlık olmuş.Elimde BTC varken bende icoya girmek için baya bi araştırma yaptım sağdan soldan.Ama malesef benim girdiğim icolar hüsran oldu.Arkadaşın dediği gibi şuan ico fiyatından daha düşük borsalarda satışlar yapılıyor.ICO lara artık sıcak bakamıyorum.Boşu boşuna paranı bağlamış oluyorsun.Birde scam çıkma ihtimalini göze almak var tabi.Belkide 1 ağustos muhabbetinin etkisi oldu icolara ben yanlış zamanda giriş yaptım oda olabilir.

1 Ağustos mevzusundan kaynaklı baya sağlam olan ico lar bile hüsrana uğrattı .

Şahsen Blocklancer ' in ekibi ve projesine sıcak bakıyorum . Bounty ' si avantajlı duruyor . Ortaya sunulan proje de geçerli ..
sr. member
Activity: 322
Ben kickico ve investfeed iş yapar diye düşünüyorum hatta investfeed için dün yatırımda yaptım
hazır çalışan proje,kendi portfoyude mevcut
ayrıca trueflipde iddaalı bir proje ve zaten güzel yatırım aldılar.
son olarak immla fikri hoşuma gitti ama ne derece başarabilirler bilmiyorum.
kickico fikri gerçekten başarılı deneyimsiz ico lar için ekip oluşturuyor,bir çeşit icochain görevi misyon edinmiş
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Güzel bir başlık olmuş.Elimde BTC varken bende icoya girmek için baya bi araştırma yaptım sağdan soldan.Ama malesef benim girdiğim icolar hüsran oldu.Arkadaşın dediği gibi şuan ico fiyatından daha düşük borsalarda satışlar yapılıyor.ICO lara artık sıcak bakamıyorum.Boşu boşuna paranı bağlamış oluyorsun.Birde scam çıkma ihtimalini göze almak var tabi.Belkide 1 ağustos muhabbetinin etkisi oldu icolara ben yanlış zamanda giriş yaptım oda olabilir.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
Açtığım başlığın ilgi görmesine cok sevindim herkese emekleri için teşekkür ederim benim de aslında böyle bir başlığa ihtiyacım vardı nedeniyse yoruluyor olmam araştir araştir canım cıkıyor sonuç olarak kimsenin ana işinin bitcoin altcoin ico trade invest vs oldugunu düşünmüyorum varsa da cok azdir yani aramizda mühendisten öğretmene doktorundan hemşiresine birçok meslek dalında hizmet verenler var haliyle bu tarz bi başlık işimize yarayabilir sadece faydali olacagini düşündüğünüz ico ların yanında uzak durulması gerekenlerde yazilabilir böylece tehlikeden de uzak kalinabilir. her ico bir risk bunu artik biliyoruz projenin tutmamasindan tutun da roadmape uymayanına hatta hacklenenlere şahit olduk.gözünüze takılan en ufak bir detayi bile paylaşmaniz belkide binlerce doların korunmasını sağlayabilir.
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
Şu anda etraf bounty avcısı dolu. İcoya girmek yerine borsadan toplayıp beklemek daha karlı oluyor artık.
sr. member
Activity: 288
arkadaşlarda bahsetmiş. icorating.com gibi sitelerde, Icoların değerlendirmesi yapılıyor, genel olarak bilgi veriyorlar. Bu tarz ico tanıtım siteleri çoğaldı oraları takip ederseniz daha iyi bilgi alabilirsiniz. Mesela birde https://tokenmarket.net sitesi var.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Tartışmadan çok, bir ico nasıl değerlendirilmeli?
Hangi kriterler ico ve proje sürecinde bir projenin başarıya ulaşma olasılığının hesaplanması ile ilgili kriter olabilir gibi bir çalışması olan var mı?
Yoksa temel analiz yapmak icolara para saçmak için yeterli oluyor mu?
Böyle bir kılavuz olsa kullanır mıydınız?

Gibi soruları arka arkaya sıralasam...
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Ukalalık etmek istemem, kimseye tavsiye vermek adına yazmıyorum; Kişisel tahminim BlockLancer ekibinin güzel işler başaracağı yönünde. İnanılmaz ilgili davranıyorlar. Yarın ico bitiminde sadece bu tavırlarını sürdürseler bile güzel sonuçlar doğurur. Proje beyanı freelancer.com gibi bir sistemi blockchain destekli olarak hayata geçirebilmek. İçeride ödemelerin ve iş kontratlarının garanti altına alınabilmesi anlamı taşıyor. Aynı zamanda harcanan emeğin karşılığının BlockLancer tokeni ile ödenebilir olması da değere katkı sağlayabilecek bir başka fikirleri. İmza kampanyasına katıldım. Yatırım da yapmayı düşünüyorum. Proje ile bunlar haricinde bir alakam yoktur.
sr. member
Activity: 546
Merit: 251
Güvenilir ico analiz yapan, derecelendiren yabancı siteler varmı takip ettiğiniz? Başlık faydalı olmuş bencede.

https://icotracker.net/

http://www.icorating.com/

http://www.icocountdown.com/

Daha çok vardır da benim ilk aklıma gelen bunlar.
full member
Activity: 196
Merit: 117
Güvenilir ico analiz yapan, derecelendiren yabancı siteler varmı takip ettiğiniz? Başlık faydalı olmuş bencede.
Pages:
Jump to: