Şaka bir yana dayanabildim kadar dayanıcam, kola yok 👍🏻 ayran ya da yoğurt olsa daha kolay olur sanki 😂
Kola gibi bir içecek bu süreçte daha tehlikeli bile olabilir.
Çok sıkıntı çekersen belki ayran olabilir. Ben ilk zamanlarda Adana'dan aldığım gerçek şalgam suyu içiyordum bazen. Şimdi 1 hafta sorunsuz geçiyor sıkıntı yok
Bunları yazmamız bence iyi oluyor, denemek isteyenler olursa faydalanabilir ancak KESİNLİKLE TAVSİYE DEĞİLDİR, DOKTORUNUZA DANIŞINIZ.
Bu uyarıyı da yaptıktan sonra: İlk defa 48 saat birşey yemeden duruyorum, midemde bir gurultu-üzerimde de hafiflik var. Yemek yemeyi tat almak için istiyorum şu an, vücut alışmış sürekli abur cubur yemeye, 2 saat yemesem "içim ezilirdi" Su-çay ve sigara (normalde kola da içerdim ama siz uyardığınız için içmiyorum) ile devam ediyorum. Sorun şu ki irade konusunda zayıfım, her an mutfağı tırtıklamaya gidip kucak dolusu ıvır-zıvır-meyve-ekmah-kahvaltılık... (ağzım sulandı ) ile dönmekten korkuyorum. Büyük üstad Jean CLaude Van-Damme'nin dediği gbi: "Acı yok acı yok"
Edit: acıktım ya 55 saat 🕒 oldu yeter bozuyorum diyeti
KESİNLİKLE TAVSİYE DEĞİLDİR, DOKTORUNUZA DANIŞINIZ
+1
Bugün benim 5. gün. Pazar günü 7. günde bitireceğim
Böylelikle bu yaptığım üçüncü 7 günlük water fasting olmuş olacak. Bundan sonra 1 ay kadar günde tek öğün (OMAD) ile devam edeceğim, ekmek ve şeker mümkün olduğunca az olacak şekilde. Sonrasında bir de 10 gün deneyeceğim bakalım. 7'yi yapan 10'u da 15'i de yapar gerçi. Zira alışıyor artık vücut.
Sadece insanın canı yemek yemek, tat almak istiyor dediğin gibi. Ben köfte, adana türü kebapları seven, iyi tatları araştıran merak eden biriyim. Kafam bir şeylerle meşgul olmayınca bunlar dolaşıyor sürekli
Instagram'dan takip ettiğim bütün bu mekanları sessize aldım hiç biri düşmüyor akışa. Bi de onlar çıkarsa problem
Bu arada "acı yok" Rocky'nin değil miydi ya
Ben bi anda karar verdim, bir de iş güç var elim ayağım titredi tırstım ama vücudun sınırlarını zorlayabileceğimizi öğrendim. Tekrar teşekkür ederim bilgi için, ileride belki yine yaparım.
"@cı yok" Van Damme filminde de vardı demek ki birinden biri aşırmış repliği 😉