Pages:
Author

Topic: Saniye başına işlem sayısı artıyor, Bitcoin’de kopuş an meselesi - page 2. (Read 849 times)

jr. member
Activity: 84
Merit: 1
i love cryptocurrency
şu sahip olmadan düşüşe ve çıkışa oynama işi çıktığından beri bitcoin 6000 usd ye demir attı neredeyse, çıkmaya da niyetlenmiyor. bana göre para babaları dışardan risk alıyor. al sat yapanların gücü de ancak 8000 usd ye kadar yetiyor. ötesine de geçemiyor. holder yapanlar artarsa o sirkülasyondaki bitcoin miktarı azalacağı eşikte aşılır diye düşünüyorum.

♦ SIMDAQ-Learn how to trade profitable! ♦
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
Sec yarın ne kararı verecek? Etf kararına daha var bildiğim kadarıyla. Ben bir middet daha inişler çıkışlar olsa da bu fiyatlarda takılacağını düşünüyorum.
jr. member
Activity: 266
hocam ben grafiğe bakıyorum, haftalık olan fena. bugün cumartesi, yarında buralarda gezsin, haftaya sec karar verecek. red oluşur da bunu dump olarak fiyatlamaya kalkar ise balinalar 5000 doları ben garanti olarak görüyorum. bence bu haftadaki tether operasyonu bilerek yapıldı.
jr. member
Activity: 476
Sonrasında hiçbir şey de olmayabilir arkadaşlar kendinizi beklentiye sokmayın izlemeye devam etmenizi tavsiye ederim sonra hayal kırıklığı olmaması açısından.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Bitcoin'in ATH yaptığı zamanlar ki tablosunu açıp inceliyorum ve sonrasındaki düşüşe baktığımızda zaten patlama noktasına geldiğimiz belli oluyor. Özellikle 6300 bantları çok ama çok sıkıştı. Kısa zamanlı bir boğa sezonu yaşayacağımızı düşünüyorum.
member
Activity: 328
Merit: 11
umarım bir an önce başlar ve bu kopuşa şahit olabiliriz. İnsanlar beklemekten fazlasıyla yoruldu artık.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Ben kopmanın yakın olduğunu düşünüyorum hızlıca bir bakacağız 10k 15k 20k 30k 40k herkes şok olacak altlar direk 20-30x arası yapacak herkes bunun hayal olduğunu düşünüyor ama böyle olacak
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
kopmanin an meselesi olduguna inaniyorum... ama o "an" dedigimiz zaman diliminin gercekten ne kadar süre oldugunu kestiremiyorum:) ve o "an" ne zaman baslayacak, kendisini tam olarak nasil gösterecek, nasil ve nereye kadar devam edecek... soru üzerine soru...
full member
Activity: 462
Merit: 100
Böyle haberler hepimizin moral ve motivasyonunu yükselten duymak istediğimiz haberler. Hızlı yükseliş zaten beklenen bişey ama zamanını kimse kestiremiyor. Kaç kez 7 bin barajından döndü. Sanırım atlaması gereken seviye bu. 7 bini aşarsa kopar gider diye düşünüyorum
member
Activity: 532
Merit: 22
Ha koptu ha kopacak derken kaç aydır bekliyoruz. Geçen gün bile 7000 leri geçmişti şuan yine 6500 lere geriledi. Sanki daha bekleriz gibi
jr. member
Activity: 88
Merit: 6
EQWITY.IO
Sürekli farklı farklı yorumcular birbirinden farklı analizler yapıyor. Hepsinin haklı olma ihtimali olmadığından çok heyecanlanmamak lazım
member
Activity: 1264
Merit: 43
Kimse demiyor ki balinaların para kazanabilmesi için artık boğanın falan gelmesine gerek yok diye. Olmayan Bitcoin'inleriyle 100-200 dolarlık iniş-çıkışlarla bile artık çok rahat kar yapabiliyorlar. Yani Bitcoin düşerken de, çıkarken de para kazanıyor bu adamlar ki düşüren de çıkaran da kendileri zaten. Durum böyleyken neden yeni bir boğa için uğraşsınlar?
Aslında sıkıntı boğanın gelmemesi falan değil. BTC'nin tabanının 5-6K, tavanının ise 8-9K olduğunu tüm kripto para dünyası kabullense ve dengeler buna göre artık yeniden kurulsa ICO'lar da patlamayacak, altcoinler de erimeyecek ve bountyler de eski düzenine geri dönecek; yani kaybolan güven ortamı bir şekilde yeniden sağlanacak. Ama 2017 son çeyreğindeki ralliyi yaşamış kişiler olarak aynı olayın bir daha yaşanmak zorunda olduğuna kendimizi o kadar inandırmışızki sırf bu sebepten dolayı artık sağlıklı düşünemez hale geldiğimizin farkında bile değiliz.
member
Activity: 280
Merit: 10
Gördüğüm kadarıyla herkes yeşillenen bir boğa sezonunu bekliyor vaziyette, e tabi uzun zamandır duraklama dönemini fazla geçiren bitcoin için şahlanma zamanı gelmeli artık. Balinaların olaya el atması bizler için beklenen boğayı getirir umarım.
jr. member
Activity: 238
Artık kopuyor mu ne yapıyor bilmem ama o boğa gelecekse gelsin böyle olmuyor. Sıkıldım, yoruldum artık.
member
Activity: 448
Merit: 17
Markete bakıyorum hacim her gün aynı bu normal birşey mi merak ediyorum balinalar bu sektörü bırakıp kaçtı mı diye düşünüyor insan  Grin Boğa gelecek dedikçe gelmiyor.

gelır gelır, sen 3-5 bın dolar kaybedıyorsun ama asıl para babaları mılyon dolar kaybedıyor, coınlerın rıchlıstlerıne bakmanızı onerırım, sen ben almısız 3-5 btc aglıyoruz artmıyor dıye adam almıs 10 bın btc o ne yapsın Cheesy dağa mı vursun kendını taşa mı

haklısın biz 300-500 dolara yanıyoruz balinalar neye yanıyolar tahmin bile edemiyorum adamlarda milyon dolarlık coinler var bi düştümü onlara giren çok fazla oluyor bize girenle dağlar kadar fark var aralarında
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Markete bakıyorum hacim her gün aynı bu normal birşey mi merak ediyorum balinalar bu sektörü bırakıp kaçtı mı diye düşünüyor insan  Grin Boğa gelecek dedikçe gelmiyor.

gelır gelır, sen 3-5 bın dolar kaybedıyorsun ama asıl para babaları mılyon dolar kaybedıyor, coınlerın rıchlıstlerıne bakmanızı onerırım, sen ben almısız 3-5 btc aglıyoruz artmıyor dıye adam almıs 10 bın btc o ne yapsın Cheesy dağa mı vursun kendını taşa mı
member
Activity: 546
Merit: 10
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
benım gördüğüm 6 bin dolarda fena hacım yaptı bıtcoın, yanı fena hacım derken gunluk degıl, 6 bın dolarda dolandıgı zaman zarfında tam rakam veremeyeccem tabıkı ama en az bı 20 mılyar dolarlık hacım yapmıstır tüm borsalarda, oldukca uzun takıldı 6-7 bın dolarlarda ve gıt gel yaptı baya
member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
Gelsinde rahatlayalım artık be ya. Herkes askerden yeni gelmiş gibi zaten en ufak kıvılcımda ortalık alevleniyor  Grin Çok büyük bir boğada istemiyoruz yani zararımız çıksın birazda kar edelim tamamdır
jr. member
Activity: 481
Yavaş yavaş hareketlenmeler başladı. CNBC, Bloomberg de kripto haberlerine ağırlık vermeye başladı. Yaklaşıyor gibi, medyanın ilgisi arttığında, bişeyler oluyor genelde. Bekliyoruz artık.
Pages:
Jump to: