Pages:
Author

Topic: Saniye başına işlem sayısı artıyor, Bitcoin’de kopuş an meselesi - page 3. (Read 849 times)

member
Activity: 448
Merit: 33
Bu gelen boğa ki ben geleceğine inanıyorum, ötekilerden farklı olacak gibime geliyor. Balinalar farklı oyun kurmayı ve oyun bozmayı severler. Çünkü başka türlü para kazanamazlar. İşte bu oyunu çözenler para kazanacak.
Bu boğada bakalım stratejileri ne olacak?
member
Activity: 350
Merit: 10
Bekle bekle artık bu kadar sabırda yani nereye kadar. birşeyler düşerken birşeylerinde yükselmesi lazım ama hepsi kırmızı bunu çözebilen yoktur sanırım...
member
Activity: 518
Bir kaç gün önce bitcoinin yükselmesi bize hafif boğa gelecek beklentisini verdi. Ama sonraki ani düşüş hepimizi hayal kırıklığına uğrattı.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Şu anda herkes boğanı bekliyor. Herkesin umudu hayali boğa oldu şuanda. gelsede artık bu boğa piyasa canlansa!
member
Activity: 574
Merit: 34
Boğa gelirse paranın kokusu geldiği zaman fikirler değişir gibi geliyor bana zarar ettik ama pişman olma ihtimalini de göz önünde bulundurunca gözünü karartan herkes satmaktan vazgeçer gibi geliyor Smiley Nasıl olsa bekledim biraz daha beklerim diyebiliriz yakında olur inşallah artık boğa gelsin vuralım kırbacı vuralım kırbacı ayı canımızı çıkardı  Grin Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim bol kazançlar herkese
full member
Activity: 742
Merit: 112
bitcoinde balinalar ne derse o olur. ortada ralli emaresi yok. işte şu veri arttı, boğa yakın, Kasım ayı geldi, sec onay verecek falan. Sırf haber olmak için demeç veren bazı kişilerle geçti 2018. biri de çıksın, hani ralli vardı, hani an meselesiydi, aradan 6 ay geçti ne oldu diye hesap sorsun. Twitterda trendlerde gömsün yok.
member
Activity: 378
Merit: 11
Heheh güzel video filmide çok guzeldi, neyse konumuza dönersek boğa gelmıyor bitcoinde kopmayacak bu gidişle buyuk bır balon dıye açıklama yapmış yıne birisi tekrar 20k olduktan sonra 100 dolara düşecek demiş.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Valla bıçak kemige dayandı kopacaksa kopsun diyorum ama hiç oralı degil her geçen gün daha kötüye gidiyor. Yetti artık ne zaman düzelecek diyoruz iyi haberler geliyor ama nanay
https://youtu.be/Yacc_IvKkFk
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Saniye başına işlem artıyorsa bitcoinin kullanımı artmış oluyor buda yakında patlayacak manasına geliyor diyebiliriz ama işte ne zaman patlayacak herkes bir fikir sunuyorda kimse bilmiyor sonucunu
member
Activity: 434
Merit: 14
Sene başından başlayıp Eylül'e kadar olan kötü trendi ben de dahil birçok kişi "zaten geçmiş yıllardaki durum da buna benzer, Eylül'den sonra yükseliş başlar" diyerek inancımızı koruduk..Ancak neredeyse Ekim sonuna gelmemize rağmen bir hareket olmaması insanların inancını kaybetmesine neden oluyor..Ben Ekim değil, Kasım ayında dahi hareket olmasa da yılın sonunda piyasanın yükseleceğine dair olan görüşümü sürdürüyorum.
member
Activity: 448
İşlem sayısının artması bitcoinde kopuşun ne alakası olduğunu çözemedim trasferler çoğalabiliyordur ama bu fiyata etki etmez bence arz talebe bakar millet bir birine bitcoin gönderiyor diyede kopmaz
member
Activity: 574
Merit: 55
Halen yükseleceğini düşünen çok fazla insan olduğu sürece yükselmesine izin vermez işin gerçek sahipleri. Kimse seni beni zengin etmek için böyle bir işe girişmez. Ne zaman ki artık yükseleceğine dair inancı olanların çoğunluğu çoktan o inancı terk edip uzaklaşırsa, gerçek boğa sezonu işte o zaman başlayacak.
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Hep bir hız merakımız var hep hız peşindeyiz en hızlı şeyi hep daha fazla tercih ediyoruz ama hız=ölüm bunu unutuyoruz trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım "kamu spotu"
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Biz her boğa geliyor dediğimizde dibin dibi vardır lafının doğruluğunu öğreniyoruz. Neresi alım fırsatı kimse bilemiyor artık, Ethereum'un buralara geleceğini 3-4 ay önce kimse tahmin edemezdi. Gel artık insafsız diyesim var şu boğaya gel sıkılınca yine gidersin.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Kar edersem bu sene elimdekilerin hepsini satıp dolar veya TL ye geçeceğim. Nasıl olsa Şubat'tan sonra yine bir düşüş geleceği tahmin ediliyor
full member
Activity: 938
Merit: 115
Sadece tarihsel fiyat araştırması içerir. Temel unsurlar -Yani haberler, spekülasyonlar vs.- dikkate alınmamıştır.

Bizler, yükselişe tepeden girip büyük zarar yapanlar, herkes,  açmış kollarını boğanın gelmesini bekliyor. Çünkü çok kaybettik ve sabrımızın kalmadığı hissine kapılıyoruz . Ve sanki en büyük düşüş ve en uzun boğa buymuş gibi hissediyoruz. . Ama yanılıyoruz.
Herkesin bildiği güzel bir söz vardır. Aslında insanlığın pek de ders alamadığı " Tarih tekerrürden ibarettir."
BTC nin geçmiş fiyat grafiğinden bir patlama ve çöküş dönemini içeren temmuz 2013-eylül 2015 dönemini bir inceleyelim.
Grafikleri ekleyemiyorum. Kusura bakmayın.

06/07/2013 tarihinde fiyatımız 66 $ ( inanılır gibi değil, değil mi? O zamana dönebilmek için neler vermezdik. )
Ve yükseliş başlıyor,
05/12/2013 tarihinde fiyat 1100 $ ı geçiyor. Yani tam 16,66 kat artıyor, sadece 5 ayda.
Ve çöküş balşıyor,
14/01/2015 tarihine kadar düşüş trendi devam ediyor ve bu arada fiyat 166 $ görüyor. Yani 6,62 de birine iniyor.
14/01/2015 tarihi ile 25/09/2015 tarihine kadar yatay dalgalanarak fiyat 166-300 $ aralığında hareket ediyor.
Yeni boğa eylül 2015 ten sonra geliyor.

Şimdi özetle ;
Çılgın yükseliş yani boğa 5 ay
Düşüş trendi yaklaşık 13,5  ay
Yatay trend yaklaşık 8,5 ay sürmüş.

Şu an bizi ilgilendiren kısmı ayı piyasası olduğu için 13,5+8,5 = 22 ay sürmüş.
Geçmişi böyle olan bir piyasada herşey mümkün. Umarım benzer bir senaryoyu yaşamıyoruzdur.

full member
Activity: 910
Merit: 105
Bitcoin çıkarken altcoinler de eşlik etmesi lazım yoksa altların canına okunur. O fiyattan satılır bu fiyattan satılır diye birşey yok sürekli alım ve satım olacak. 9k'dan çıkan adam 15k'dan tekrar girmek isteyebilir. Zaten geçen seneki gibi hızlı bir çıkış olursa duyan gelecek duyan gelecek. Geçen sene tv'de sabah öğle akşam durmadan btc haberi yapıyorlardı yine öyle bir durum ortaya çıkar.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Genel bir belirsizlik var şu anda benim tavsiyem beklentileri ve umutları çok yüksek seviyede tutmayın ki işler istediğiniz gibi gitmediğinde hayal kırıklığınız da o seviyedeki kadar büyük olmasın.
member
Activity: 238
Merit: 14
piyasada saçma bi belirsizlik havası var.bu hava ile btc nin kafasında vura vura aptal ettiler : D belirsizlik bi kaybolsa mini boğa falan bile olabilir.çok kişi beklentide olduğu için ters köşe yapar mı bilmiyorum onu da hesaplamak lazım
newbie
Activity: 36
Merit: 0
BENDE BUNA İNANIYORUM PATLAMA YAKINDIR ZAMAN ZAMAN KARAMSARLIK OLUYOR AMA YAKINDA GÜZEL GÜNLER GELECEK
Pages:
Jump to: