Pages:
Author

Topic: Satilik / Alinik BTC yuksek miktar / uygun fiyat - page 2. (Read 5843 times)

legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
GUNCEL alis satis fiyatiniz nedir acaba? koinimden alis satis yapiyormusunuz? hafta sonu islem yapiyormusnuz?
newbie
Activity: 11
Merit: 0
Merhaba, Bitcoin satın alma konusunda görüşmek istiyordum. Yalnız Şuanda satış varmı ?
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
bu satışlar daha devam ediyor mu.

Duzenli olarak olmasa da devam ediyor, su an baska borsalar uzerinden islem yapiyorum.
Sartlar olustugunda burdan guncelleme yapacagim tekrar.
newbie
Activity: 24
bu satışlar daha devam ediyor mu.
sr. member
Yok hocam yanlış anlattım sanırım, bir aydır btc dünyasındayım daha. Havale ile ben size tl göndersem, siz bana btcturk teki adresime göndermiyor musunuz  yine yüksek mi olur?

O sekilde yapabiliriz.
newbie
Activity: 7
Yok hocam yanlış anlattım sanırım, bir aydır btc dünyasındayım daha. Havale ile ben size tl göndersem, siz bana btcturk teki adresime göndermiyor musunuz  yine yüksek mi olur?
sr. member
Suan BTCTurk alıcısı 2365TL.
Koinimden 2317TL'ye 4.5BTC koyacağım 3 onay alır almaz.
koinimde botu olan şahıs kendisinden başkasına aldırmıyor malesef

Oyle birsey yapma sansı yok.
Belli bir fiyatın altına indiğinizde o bot cevap vermez.
O durumda da ya kendi alır, ya da bot cevap vermediği için siz alırsınız.

Koinimden defalarca işlem yaptım, o botla da çok kapıştığım için biliyorum. Smiley
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
koinimde botu olan şahıs kendisinden başkasına aldırmıyor malesef
sr. member
sr. member
BTCTurk te hesabım var, oradaki kullanıcıma alacağım, sürekli olarak çalışabiliriz fiyat konusunda anlaşırsak ki verdiğiniz fiyatlar güzel gözüküyor.

Selamlar,
BTCTurk'te zaten yüksek fiyattan alıcı olduğu için yüksek fiyattan satıyorum.
Yani direk piyasaya veriyorum.
BTCTürk nakit çekim limitim dolduğu zaman, koinim ve havale aracılığı ile işlem yapmaya devam ediyorum, kâr marjını düşürürerek.
newbie
BTCTurk te hesabım var, oradaki kullanıcıma alacağım, sürekli olarak çalışabiliriz fiyat konusunda anlaşırsak ki verdiğiniz fiyatlar güzel gözüküyor.
sr. member
Elinizde var mı acaba ?

Pazartesi hocam, BTCTürk limitinden dolayı param içerde kaldı.
Pazartesi bir miktar nakit geçicek elime, yeni BTC'ler koyacağım koinime.
BTCTürk'teki nakiti de çekebileceğim sanırım bu hafta. Hacim gene artacak yani bu hafta.
newbie
Elinizde var mı acaba ?
sr. member
2,48149000 BTC için biri ile koinimde güzelce anlaştık birkaç tekliften sonra. Merak ettim burdan biri mi diye. Smiley

(BTCTurk alıcısı 2112.34TL, yukarıdaki miktar koinimden 2078TL'den satıldı.)
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
BTCTurk alicisi 2094.7.
Havale fiyatim 2055TL. Koinim fiyatim 2064TL.
Pm gonderildi
sr. member
BTCTurk alicisi 2094.7.
Havale fiyatim 2055TL. Koinim fiyatim 2064TL.
sr. member
Koinim'e 2060TL'den 4BTC koydum, BTCTurk 2075'lerde seyrediyor.
Havale ile 2045TL'den verebilecegim 6BTC mevcut. Kucuk rakamlar olarak da yapabiliriz.

btcturk niye kullanmiyorsunuz, hemen satabilirsiniz orada halbuki .

hesabiniz mi yok?

BTCTurk nakit cekim limitimi doldurdum, eger kullanirsam tum kapitalim orda hapis kalacak..
Yarın koinime para atalım bari. Hep banka eft saati dısında satısa cıkartıyorsunuz.

Yurtdisi marketi takip ettigim icin, onlarin hareketli saatlari farkli oluyor Smiley

Tum BTC'ler gitti.
Yarin ola hayrola Smiley
(Arada bir yanlis tik ile 1760TL'den 1.2 BTC sattim koinim uzerinden, dizlerimi dovuyorum.. Birinin sansi yaver gitti. Smiley Yine de gunu zarar ile kapatmadik ya ona sukur..)

bu yanlis tik cok sinir bozucu bir durum, bazen benim de basima geliyor, artik olayi olagan karsilamaya basladim, ilk etapta biraz saskinlik oluyor tabi, sonra bir huzun Smiley

Ahahah sorma ya aynen... 2060 => 1760 nasi karistirdiysam artik...
10 saat calistim dun, gunun yorgunluguyla islem yapinca boyle oluyor iste..

Son 2 BTC koinimden verecegim piyasadan ucuza, 3 onay bekliyorum. Ardindan SWIFT islemi, yarin hesaba gecer, yarin kaldigimiz yerden devam.
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
Havale ile 2045TL'den verebilecegim 6BTC mevcut. Kucuk rakamlar olarak da yapabiliriz.

hesabiniz mi yok?

BTCTurk nakit cekim limitimi doldurdum, eger kullanirsam tum kapitalim orda hapis kalacak..
Yarın koinime para atalım bari. Hep banka eft saati dısında satısa cıkartıyorsunuz.

Yurtdisi marketi takip ettigim icin, onlarin hareketli saatlari farkli oluyor Smiley

Tum BTC'ler gitti.
Yarin ola hayrola Smiley
(Arada bir yanlis tik ile 1760TL'den 1.2 BTC sattim koinim uzerinden, dizlerimi dovuyorum.. Birinin sansi yaver gitti. Smiley Yine de gunu zarar ile kapatmadik ya ona sukur..)

bu yanlis tik cok sinir bozucu bir durum, bazen benim de basima geliyor, artik olayi olagan karsilamaya basladim, ilk etapta biraz saskinlik oluyor tabi, sonra bir huzun Smiley
sr. member
1 BTC koinimden 2120'ye gitti. BTCturk kuru 2140TL.
(Havale fiyati 2112TL. 2BTC daha mevcut)
sr. member

hesabiniz mi yok?

Tum BTC'ler gitti.
Yarin ola hayrola Smiley
Pages:
Jump to: