Pages:
Author

Topic: Satilik / Alinik BTC yuksek miktar / uygun fiyat - page 3. (Read 5843 times)

sr. member
Activity: 421
Merit: 263
2050TL koinime 1BTC satisa koydum.

Edit: Yurtdisi markette satildi, koinim satisini kaldirdim.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
btcturk niye kullanmiyorsunuz, hemen satabilirsiniz orada halbuki .

hesabiniz mi yok?

BTCTurk nakit cekim limitimi doldurdum, eger kullanirsam tum kapitalim orda hapis kalacak..
Yarın koinime para atalım bari. Hep banka eft saati dısında satısa cıkartıyorsunuz.
sr. member

hesabiniz mi yok?

BTCTurk nakit cekim limitimi doldurdum, eger kullanirsam tum kapitalim orda hapis kalacak..
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037

hesabiniz mi yok?
sr. member
3 BTC daha, havale ile fiyat 2145TL. Guncel BTCTurk alicisi 2186TL.

(4BTC koinim'e cekildi, ilan verince fiyati burdan bildirecegim. Onay bekliyorum)
sr. member
3 BTC, havale ile 2105TL'den satilik.

Guncel BTCTurk alicisi 2139TL.

Edit: Satildi. Guncel fiyat 2189TL.

--------------------------------------
sr. member
Merhaba;
Bitcoin ile yeni tanışmış biriyim lakin çokça araştırmama rağmen bir borsa harici tl-btc değişimini nasıl yaptığınız hususunda bir fikir sahibi olamadım. Bu işlemi nasıl gerçekleştiriyorsunuz. Önce BTC yi yollayıp ardından parayı mı transfer ediyorsunuz. Karşılık güvene dayalı bir alış veriş mi oluyor? Bilen biri açıklarsa çok sevinirim.

Ben borsa harici bir islem teklif etmiyorum lakin forumda yeniyim, kimsenin bana hop diye guvenip birkac bin TL havale etmesini beklemiyorum.
O yuzden Koinim.com araciligi ile teklif veriyorum islemlerim icin.
Fakat tekliflere acigim tabiki. Havale konusunda borsa komisyonunu aradan cikaririm, fiyat duser, denemek isteyen arkadaslarla alisverise her zaman acigim.

Fakat hem Koinim hem BTCTurk komisyon aldigi icin, havale ve EFT ile, karsilikli guvene dayali islem yapmak, kazik yemedigimiz surece her zaman daha karli.
Karsilikli guven de zamanla olusan birsey.

Bilmediginiz, tanimadiginiz, kimseden referansi olmayan, yeni tanistiginiz kimseye havale / EFT vesaire yollamayin.

legendary
Merhaba;
Bitcoin ile yeni tanışmış biriyim lakin çokça araştırmama rağmen bir borsa harici tl-btc değişimini nasıl yaptığınız hususunda bir fikir sahibi olamadım. Bu işlemi nasıl gerçekleştiriyorsunuz. Önce BTC yi yollayıp ardından parayı mı transfer ediyorsunuz. Karşılık güvene dayalı bir alış veriş mi oluyor? Bilen biri açıklarsa çok sevinirim.

altin kural, tanimadigim kisilerle alisveris yapma!

sonra kotu tanismis olursun btc ile.

btcturkten hesap acip alabilir veya satabilirsin.
newbie
Activity: 7
Merit: 0
Merhaba;
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Piyasa toparlaniyor gibi yavas yavas.
Haberdar edicem.
4ten önce haber vermeniz durumunda 1 btc alabilirim. eft yapacağım. tabiki 1700 gibi rakam beklemiyorum ama btcturkten ucuz beklemekteyim fiyatınızı.
sr. member
Piyasa toparlaniyor gibi yavas yavas.
Haberdar edicem.
legendary
Su an yalnızca işbankası hesabım var.
Ve elimdeki tüm BTC'leri satmış bulunuyorum.
15.000 euro ile marketi izliyorum. İlk fırsatta buradan güncelleme yapacağım.

isbankasi ile calisiyoruz, haftasonu ticaretinde ve havalelerde sorun olmaz..

yeni fiyat araliginizi bekliyoruz.

alis ve satis kuru bekliyorum sizden. pm den de gonderebilirsiniz.
sr. member
Su an yalnızca işbankası hesabım var.
Ve elimdeki tüm BTC'leri satmış bulunuyorum.
15.000 euro ile marketi izliyorum. İlk fırsatta buradan güncelleme yapacağım.
legendary
su an ki fiyatiniz nedir?

ve hangi bankalarla havale usulu calisiyorsunuz?

eft demiyorum, cunku tr banka sistemi kapali haftasonu.
sr. member
100 lira kadar ucuza satip, potansiyel olarak 300 tl kadar kardan zarar etmissiniz, hatta yurtdisinda satsaniz daha fazla kar etme olasiliginiz da vardi.

Olaya öyle bakmıyorum ben.
Risk alarak elimde tuttuğum BTC'ler ayrı, anlık alım satım ile zararı minimuma indirerek alış satış yaptığım BTC'ler ayrı.

Bu gün fiyat artışından dolayı 406 Euro kâr ettim.

Tüm ihtimalleri düşünürsek, zaman aralığını da hesaba katmamız gerekir.
2 yıl sonra 1 BTC 5000TL olursa, bugün ben 3300TL kârdan zarar etmiş sayılırım o durumda BTC başına. Smiley
legendary
100 lira kadar ucuza satip, potansiyel olarak 300 tl kadar kardan zarar etmissiniz, hatta yurtdisinda satsaniz daha fazla kar etme olasiliginiz da vardi.
sr. member
Ne yazikki suan icin sadece isbankasi hesabim var. Bir sonraki TR ziyaretimde 2 hesap daha acacagim.
BTCturk kuru 1750, benim 1715TL btcleri ile birlikte baska birinin 4.8btcsi daha satista ayni fiyattan.

Anlayamiyorum nicin bu sitenin hacmi boyle dusuk.
Suan 7.8 btc alip satarak aninda 273TL kar etmek mumkun.
suan koinimde tl olsa dediğinizi yapardım.koinimden tl ile btc alıp btcturke atıp orda satıp tl yi hesaba alınması gerekiyor.koinimde de kimse tl tutmaz.

Koinim'den niye herkes bu kadar tiksindi merak ediyorum.
Ben 2 senedir falan kullanıyorum, hiç bir sorun yaşamadım.

Edit: Koinimde 1708TL'den satışta olan diğer 2 BTC'yi de alıp başka bir borsada kendi 3 bitcoinim ile birlikte 1715TL /BTC karşılığına sattım.
Potansiyel kâr 100TL civarı idi yani.

Piyasa durumuna göre koinime yeni BTC'ler tekrardan açacağım. Şuan BTCTurk piyasası 1744.59TL.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Ne yazikki suan icin sadece isbankasi hesabim var. Bir sonraki TR ziyaretimde 2 hesap daha acacagim.
BTCturk kuru 1750, benim 1715TL btcleri ile birlikte baska birinin 4.8btcsi daha satista ayni fiyattan.

suan koinimde tl olsa dediğinizi yapardım.koinimden tl ile btc alıp btcturke atıp orda satıp tl yi hesaba alınması gerekiyor.koinimde de kimse tl tutmaz.
sr. member

twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Garanti hesabiniz varmi? Varsa 1 btc alabilirim hala dediginiz fiyatsa.koinimden baktim hala duruyor gibi
Pages:
Jump to: