Bilgi paylaşan, ciddi yazan da kalmadı zaten. Ağzına sıçtılar sitenin kanzuk ssg bir olup. Onlar sizi düşünmüyorsa siz de onları düşünmeyin, saplayın refleri geçin. :d
2-3 hesap vardı bende de bu forum üzerinden btc karşılığı satmıştım yıllar önce. 150tl falandı benim fiyatım ama o zamandan beri dolar 2 katına çıktı neredeyse dolayısı ile 300tl civarı uygun.
Ekşi Sözlük'te cex.io başlığını açan eleman 3,5 btc ref geliri elde ettiğini iddia ediyor hocam.
https://eksisozluk.com/entry/76267790
Bu işlerde ilk olmak önemli.
Ben de 2014 yılı gibi bir tanesini tutturmuştum verdiğim linklerin ama sonra ekşi'nin geldiği durumu sindiremeyip sattım elimdeki hesapları 2016 gibi. (büyük hata) 2017'de btc ipini kopardığında elimde hiç ekşi hesabı yoktu. Sinirden yumrukları ısırıyordum.
Bu hesaplardan en az bir tane kenarda bulunmalı bence.
Daha önce binlerce defa altında link paylaşılmış başlıklardan hayır gelmez.
Binance linklerinden kim bilir ne kadar kaldırdılar. Neyse paniğe gerek yok 1-2 seneye bull yeniden gelecek, maksimum karla kapatmak için bu sefer gerekeni yapıp sotede bekliyoruz.
**Bu arada ben kendi hesabımdan ref veren bütün diğer hesapları engelliyorum. Aksi halde ref link verenlerden başka bir şey okuyamıyorum. Ama gerektiğinde ref link de veririm. Ref link olayı adblock kullanmak gibi. Site sahibi isen mecburen sitene reklam alacaksın ama kendin adblock kullanacaksın.
Onlarca sayfa entrynin bulunduğu başlıklarda ziyaretçiler ilk birkaç sayfaya veya son birkaç sayfaya bakarlar genelde. İlk sayfa trenini kaçıranlar, kendi ref paylaşımları orta sayfalara doğru geriledikçe eskilerini silip yenisini yazıyorlar. Normalde Ekşi'de yasaktır bunu yapmak ama geçen sene bull döneminde pek çok kişi bunu yaptı, yapmalarına da göz yumuldu. Tahminimce kripto para başlıkları o kadar çok tık aldı ki, başlıklara yeni entryler girilmesini teşvik etmek için spam yapanları görmezden geldiler Dediğiniz gibi, bull dönemi en geç 2020 gibi yeniden başlar. Refçiler yine başlıklara doluşur