Para vermeye değmez kendini bu kadar kolay çıkartıyor veya daha üst getirileri olsaydı satmazlardı zaten biraz kafanızı kullanın kimse altın yumurtlayan tavuğu satmaz akıllı olun...
Birden çok hesabı varsa eskiden 50 post kas bekle yaparlardı ama haftalık post muhabbetinden yetişemiyorlar dır..
edit: arkadaşı da silmişler galiba.
Evet eskiden imzaya girdiğimizde sadece 50 mesaj atmamız yeterli oluyordu fakat şimdi haftalık sistem sayesinde hir kişi birden fazla hesabı yönetmeye kalktığında işler çok yorucu oluyor.. Kimse böyle bir işle bu kadar mesgul olmak istemez.
Valla arkadaşlar bahsedilen paralar geliyorsa işi gücü bırak patrona res çek çıkıyorum ben işten de otur evinde sabah akşam 10 tane hesapla post kas zaten karşılığını misli ile alacaksın hiç de zor bir şey değil... Benim şimdi birden çok Hero - Legendary hesabım olacak valla başka hiç bir iş ile uğraşmam 15 ETH den bahsediliyor burada şakamı yapıyorsunuz ciddimisiniz meşkul olmak istemez derken ?
15 ETH = 600 dolardan 9000 dolar yapar yılda
9000 / 12 ay = aylık 750 dolar yapar
750 dolar * 4 TL kur dan desek = 3000 TL para yapar aylık gelir tek hesaptan... Şimdi soruyorum bu hesabı satan kişinin iş yerinden aldığı maaş galiba 3 bin tl nin kat ve kat üzerinde ki sizlerde uğraşmaya değmeyecek bir şey olduğunu düşünüyorsunuz... Bir işçi günde ortalama 8 saat çalışıyor desek evde bu hesapların takiplerini yapmak kaç saatini alacak sorarım ? Bahane bunlar hep yani sizin söyledikleriniz için değil de satan kişi için bahane...
Edit : @bulgar_84 bende tam olarak onu anlatmaya çalışıyorum işte dostum getirisi olan bu hesabını sen şimdi ne diye satasın ki ülkemiz genelinde ki maaşlarla kıyasladığın zaman vakit ayırmak, uğraşmak ve muşkul olmak için ideal bir para ve gelir kapısı...