Pages:
Author

Topic: Satoshi Nakamoto Aramızda Değil Öldü !! - page 3. (Read 1170 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
Mantıklı görünüyor yani satoshiye ait olan cüzdanda 2014 yılından beri hiç bir hareket yok ayrıca dünya kasılıp kavruluyor 5 yıldır kim olursa olsun dayanamaz çıkardı piyasaya benim diye kanıtlarıyla ama yok yok yok.

belki de bilerek hareketlenme olmuyordur cüzdanda belki de satoshinin beklediği fiyat minimum 1 milyon dolar civarı yada beklediği fiyata henüz ulaşamadığı için bir hareketlilik yok. yada o cüzdan satoshiye bile ait değil dolayısıyla bilemeyiz.
member
Activity: 933
Merit: 10
Zaten aramızda olsaydı adam fenomen olarak dünyanın gözü önüne çıkardı zaten milyarder olacaktı çekinecek bir şeyide olmazdı. Bencede ölmüştür bu piyasada o tarihlerde ölen biri kimse satoshi odur hal finney ölmüşse demekki oydu
member
Activity: 269
Merit: 20
Mantıklı görünüyor yani satoshiye ait olan cüzdanda 2014 yılından beri hiç bir hareket yok ayrıca dünya kasılıp kavruluyor 5 yıldır kim olursa olsun dayanamaz çıkardı piyasaya benim diye kanıtlarıyla ama yok yok yok.
member
Activity: 350
Merit: 14
Tamam haklısınız çoğu icatı tek bir kişi yaptı. Fakat onlardan önce yapılmış onlarca çalışmadan esinlendi. Onların bilgilerinin üzerine bilgi koyarak gitti. Herkesin aklındaki bir fikri kusursuz bir şekilde hayata geçirebilecek kişinin sadece 1 kişi olacağına inanmıyorum
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
benim anlamadığım şey yarın bu adam çıksa dese ki evet ben yaşıyorum. ee ne olacak o zaman ne değişecek.
member
bence de bu teknolojiyi bulup ortaya çıkarak şarlatanlık yapmaması gerçek bir deha olduğunun en büyük kanıtı. ortaya çıkmayarak herkesin saygısını kazanmış ve gizemli olmuş böylesi bence daha iyi
copper member
Activity: 196
Merit: 1
bir grubun tekil kullanıcıya yaptığı atıf mı? yoksa gerçekten tekil bir kullanıcının oluşturduğu bir teknoloji mi bilmiyorum ancak ürettiği teknoloji kadar gizlenmesi de çok büyük bir deha olduğunun göstergesi.
jr. member
Activity: 462
Merit: 2
öldüyse yaptıklarından dolayı teşekkürlerimizi sunup yolumuza devam etmeliyiz diye düşünenlerdenim ben.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
Tarihte çok önemli bir dönemeç Satoshi'nin makalesi, neden kendisini sakladı bence en önemli soru bu? Kendisini arka plana itmesinin bir sebebi olması gerekir, bence buradan gitmeliyiz.
jr. member
Activity: 420
kim olduğunu, yaşayıp yaşamadığını zerre önemsemiyorum. bu tarz gizemler yaratmanın da manasız olduğu fikrindeyim.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
2014 de ölmedi, 2014 den çok daha önce öldü, biraz araştırma yapıp o şekilde konu açın.  kim olduğu zaten %99 biliniyor forumun önde gelenlerince.
full member
Activity: 742
Merit: 112
beni satoshinin kim olduğu, öldüğü veya yaşadığı ilgilendirmiyor. satoshi efendi yazılımcı ekibinde aktif olmasa bile bir sürü geliştirici var. bitcoinin geleceğine dair ne kadar stabil işlediği ve ne kadar çeşitli gruplar, ülkeler tarafından kabul edildiği benim için önemli.
member
Activity: 406
Merit: 12
Hala durumu Rotschild ve Rockefeller ailelerine bağlayan çıkmamış. Bu konu henüz tam fantastik değil arkadaşlar, biraz daha geliştirelim. Satoshi Nakamoto’ya gelince yaşanması ya da ölmüş olmasının önemi yok zira adam ya da adamların bıraktığı sistem gayet güzel işliyor. Bu açıdan öldüyse bile içi rahattır. Yalnız şu Finney’i merak ettim, bir ara araştırayım.
member
ağzı olan komplo teorisi üretiyor arkadaş nasıl iştir anlamadım satoshi bence de öldü gibime geliyor yada kaçırıldı ve bir sığınakta tutuluyor Cheesy
jr. member
Activity: 406
yani açıkçası benim için çok da önemli değil aramızda olup olmaması. ben kişinin kendisi değil ürettikleri ilgilendiriyor.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Hey gidi hey be.. ulan iyiler hep erken ölmek zorunda mı?  hal finney gerçekten çok büyük adamdı. Yüreği de büyüktü. Toprağı bol olsun. huzur içinde yatsın.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Hal Finney ismini daha önce de duymuştum ama tekrar arattım Google'da. California Technical University mezunuymuş. Tarihteki "ilk" bitcoin transferinde "alıcı" olan kişiymiş. Ayrıca ilk PGP geliştiricilerindenmiş. Önemli bir nokta bence... ALS hastalığına yakalandıktan sonra 2014 yılında vefat etmiş. Bedeni dondurulmuş.

Aslında ilk bitcoin transferinin Hal Finney'e yapılmış olması 2 seçenek sunuyor bize. İlki Satoshi takma adıyla kendi kendine transferi gerçekleştirmiş olabilir veya satoshinin çok yakını ve aynı projede yer alan biri olabilir. Başka da bir ihtimal gelmiyor aklıma.

Ben de aynı şeyi düşünmüştüm yazarken. Yani bu adam Satoshi değilse bile, kesinlikle onun kim olduğunu biliyordu. Beraber yaratmış olmaları en yüksek ihtimal.
Amerikan istihbarat örgütleri, sırf Hal Finney'in geçmişini inceleyerek bile bulabilir Satoshi'yi. Ya da bulmuştur ve halktan gizliyordur belki de. Ya kendisi ya da ortağıymış sonuçta bu adam.
member
Activity: 244
Merit: 20
Hal Finney ismini daha önce de duymuştum ama tekrar arattım Google'da. California Technical University mezunuymuş. Tarihteki "ilk" bitcoin transferinde "alıcı" olan kişiymiş. Ayrıca ilk PGP geliştiricilerindenmiş. Önemli bir nokta bence... ALS hastalığına yakalandıktan sonra 2014 yılında vefat etmiş. Bedeni dondurulmuş.

Aslında ilk bitcoin transferinin Hal Finney'e yapılmış olması 2 seçenek sunuyor bize. İlki Satoshi takma adıyla kendi kendine transferi gerçekleştirmiş olabilir veya satoshinin çok yakını ve aynı projede yer alan biri olabilir. Başka da bir ihtimal gelmiyor aklıma.
full member
Activity: 1120
Merit: 200
Turkish Translator
Tam bir muamma ya şu satoshi olayı, öyle biri var mı yok mu kim tarafından yaratıldı o konuda dahi fikrim yok, ama kim icat ettiyse iyi yapmış  Wink
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Pages:
Jump to: