Pages:
Author

Topic: Sattıktan Sonra Uçuşa Geçen Altcoinleriniz?? - page 2. (Read 24248 times)

full member
Activity: 420
Merit: 105
Yüksekten satmadığım için zararda olduğum coin sayısı da fazla. Bu yüzden genelde ilk yükselişte coinleri elden çıkararırım.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
bana aylar önce tron bunu yaşatmıştı elimde 3 btclik tron varadı %15 karla sattım 3 gün sonra tron ATH yaptı neredeyse 10x yapmıştı..
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Genel olarak üç ve ya beş kuruş yani üç beş kuruş dediğim az bir kar bekleyip elde edince satan arkadaşlardan bahsediyorum sattıktan sonra yaşadıkları durum tam anlamıyla budur diye düşünüyorum.Genelde biz satarız elimizde ne varsa sattığımız iki bilemedin üç kat artar.Son zamanlarda ben yaşamadım ama elbet vardır.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Benim %90 zarar ettiğim wabiyi sattıktan sonra 2 hafta içinde %30 40 civarında artması yıkmıştı hala almadım bi daha bulaşmam ama fiyat takibinden de kendimi alamıyorum.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Xyo , pcl, mvl ben sattıktan sonra 10 x yaptılar. Ethereumun bu fiyatı ile bile karda olacaktım satmasaydım
full member
Activity: 756
Merit: 104
Şu fiyatlardan ethereum satan varsa muhtemelen uçuşunu izleyecek demektir. Mecburiyetler haricinde şuan artık keyifli bekleme dönemi olabilir ortalama düşürmeyi başardıysak tabi
Rdu
jr. member
Activity: 224
Merit: 1
Sattıktan sonra yükselişe geçen coinlerin sayısı da pek azdır. Dikkat ettim çoğu kısa zaman yükselip genellikle düşmüş, BTC uzun bir süre artış sağlamış ama altların çoğu genellikle düşmüş hele bazıları tam çöp olmuş. Bu da bize şunu gösteriyor piyasada belli başlı coinler dışında yüksek miktarlı yatırım yapılmaz.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
ben sattıktan sonra uçuşa geçen çok altcoinim oldu da daha geçen haftaydı sanırım  elimde enj vardı bir miktar, bitcoinin ters hareketi sonucu bir çok altcoin gibi ins baya dip yaptı, enj çok etkilenmedi dedim satayım şunu ins alayım, ins artınca da satar tekrar enj alırım ne de olsa yerinde sayıyor diye düşündüm satmaz olaydım.675 satoşiden ben sattım enjini ardından 1200 satoşiye çıktı geçen gün, ins yerinde sayıyo maşallah:((  
hepimizin başına gelen klasik olay.  Grin ben o yüzden sermayemin çok ufak bir kısmıyla al sat yapıyorum. geri kalanı da batarsa batsın umrumda değil.
newbie
Activity: 99
Merit: 0
ben sattıktan sonra uçuşa geçen çok altcoinim oldu da daha geçen haftaydı sanırım  elimde enj vardı bir miktar, bitcoinin ters hareketi sonucu bir çok altcoin gibi ins baya dip yaptı, enj çok etkilenmedi dedim satayım şunu ins alayım, ins artınca da satar tekrar enj alırım ne de olsa yerinde sayıyor diye düşündüm satmaz olaydım.675 satoşiden ben sattım enjini ardından 1200 satoşiye çıktı geçen gün, ins yerinde sayıyo maşallah:(( 
member
Activity: 252
Merit: 10
gecen sene bitcoini 15000 tl almıştım 25000 tl den sattım altcoinler daha çok kazandırıyor diye altcoinlere geçmiştim altcoinler cakılmıştı bitcoin 80000 kadar cıktı Smiley
full member
Activity: 378
Merit: 102
Airdrop coinleri vardı bir ara çok meşhur sattıktan sonra uçan mı dersin yada yüzde 100 değer kaybeden mi çok kısa zamanda garip hareketler yaparlardı
Hepsi scam veya shit projelerdi de ondan hocam, bu kadar büyük hareket eden şeyler birilerinin büyük paralar vurmasına, birilerinin de büyük paralar kaybetmesine yol açtı. Dengesizlikler burada başladı ve hala devam ediyor.
Bnbyi en son sattıktan kısa süre sonra 2-3 kat artmıştı büyük kar kaçmıştı bu kötü zamanda, konuyla ilgili örnek verecek olursam aklıma o geliyor benim de yakın zaman için.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Elbette ki bir çoğumuz da olmuştur bu durum sattıktan sonra fiyatı çok artan coinler, fakat şöyle bir durum da var, elimizdeki altcoinlerin borsalardan delist olması, o yüzden holddan ziyade trend takibi daha çok önemlidir.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
kesinlikle emc2 olurdu sanırım. sattıktan bir hafta sonra tamı tamına 250bin liram kaçmıştı. Sonrasında ise bu bana ders oldu şidi elimde hidro var ve asla satmam.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Sattıktan sonra yükselişe geçen bir sürü coin oldu hepsinin ismini tek tek sayamam. Yalnız bir de şöyle bir yüzü var madalyonun, daha fazla yükselecek diye satmayıp dibi gören coinlerim de oldu. Yani anlayacağınız tutsak da satsak da kaybedeceksen ediyosun. Bu işler tecrübe işi tecrübe kazandıkça nereden alıp nereden satman gerektiğini daha iyi öğreniyorsun.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
koin: EXRN
alış fiyatı: $0,0000001
satış fiyatı: $0,000001 %1000
uçuş fiyatı: $0,000019

Daha da uçar bu...
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Xvg 2 SAT dan aldım sonra iki gün hiç çıkmadı 1 SAT dan sattım 2000 SAT yaptı
İkinci pişmanlığım ise shift 3500 SAT dan aldım 2 × de sattım sonra 100000 SAT yaptı
Daha başka var ama artık onları hatırlamak istemiyorum
jr. member
Activity: 532
Merit: 6
bu iş tamamen şans işi kesinlikle.  airdroptan gelen coini listelendiği an satarsın ya bedavaya gider ya da ciddi kar edebilirsin. projeye olan güvene göre hold yapmak lazım, tabi bu süreçte bitcoin ve ethereum hareketleri de önemli. mesela ethereum bazında 5 kat değerlenmiş coin ama ethereum 500 dolardan 100 dolara düşünce stabil kalmış.
sr. member
Activity: 832
Merit: 250
3 sene sonra ilk 10daki çoğu proje ölüp gidecek. Kalan sağlar ise uçacak.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Airdrop coinleri vardı bir ara çok meşhur sattıktan sonra uçan mı dersin yada yüzde 100 değer kaybeden mi çok kısa zamanda garip hareketler yaparlardı
member
Activity: 322
Merit: 32
2017 mayıs gibi madenciliğe başlayarak ethereum kazdım.Tabi riglerin borçları olduğu için kazdıklarımı sürekli olarak satmak zorunda kaldım ama tutsaydım kayda değer bir kazanç olabilirdi ama yinede yıl sonu gelen boğada yüzümüz gülmüştü. Şuanda o günlerin ceremesini çekiyoruz gibi Grin
Pages:
Jump to: