Pages:
Author

Topic: Sattıktan Sonra Uçuşa Geçen Altcoinleriniz?? - page 4. (Read 24248 times)

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Uzun zamandır sattıktan sonra uçuşa geçen coinim olmadı. Malum piyasa düştükçe düşüyor zaten. Eskiden EOS ve BNB sattıktan sonra uçmuşlardı, üzülmüştüm. Şimdi o günleri arıyorum valla. Keşke ufak da olsa bir karla satsam da yine yükselseler. Kardan zarar olmuş olurdu hiç değilse. Şimdilerde o bile yok.
sr. member
Activity: 994
Merit: 391
Elimden o kadar çok coin geçtiki artık sattıktan sonra tekrar almayacaksam sattığım coinleri takip etmiyorum. İyiki satmışım dediğimde, tüh yaaa erken satmışım dediğimde çoktur. Ancak kahretsin neden kardayken satmadım şu coini dediğimde bi o kadar fazladır. Olmuşla ölmüşe maalesef bildiğiniz gibi çare yok. Önemli olan totalde portföyün durumu. Artık böyle değerlendiriyorum.
full member
Activity: 322
Merit: 100
2014 başlarında 4 tane ekran kartı ile madenciliğe başlamıştım. Sonra bitcoin düştü, diğer coinler de düştü, amaan ne olacaksa olsun deyip minerdan gelenlerin hepsini dash'e çevirip elimde tutmaya başlamıştım. 2016 sonlarına kadar 1 dash 4-5 dolar gibi bir fiyatta sabit kalmaya devam etmişti. 2016 sonunda yükseliş başlayınca bir gün bir baktım 5 dolarlık dash 15 dolar olmuş, hemen hepsini sattım bu nasıl olsa düşer alttan daha çok alır elimdekini arttırırım diye. Ama yükseliş durmadı, tekrar aldığımda 30 dolar olmuştu bile yani 15 dolardan satıp 30 dolardan alıp elimdekileri yarıya indirmiş bulundum.
Sonra baktım iyi yükseliyor, gittim bir motor aldım, motosiklet ekipmanları falan derken her ay azar azar lazım oldukça bozdurarak karımı harcamış oldum.
Hala elimde 3-5 dash var, bu düşüşte keşke tepedeyken satsaymışım diyorum ama en azından kardan zarar ettim, zararda değilim.

O 15 dolardan satma olayı olmasaydı daha çok karda olacaktım, belki arabayı değiştirirdim, keşke fiyatlara en çok haftada bir baktığım durgunluk dönemlerinde bir gün sonra baksaymışım diyorum.

sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Helal olsun valla, sattıktan sonra uçuşa geçse bile bu zamanda kar edebilecek coinleri bulmuşsunuz. Ben ne aldıysam elimde patladı, hala tutuyorum satamıyorum.
member
Activity: 504
Merit: 12
Uzun zamandır bu dediğiniz olay gerçekleşmiyor çünkü piyasanın gidişatı buna elverişli bir ottam henüz yaratmış durumda değil malesef.
member
Activity: 574
Merit: 14
ismi lazım değil.  Cheesy

ico fiyatının üzerine yükselmişti. ulaştığı maksimum tepe fiyatın %80 kadar aşağısından satmış geçmiştim. bitcoin de bolca dalgalanma olduğu yani düşüş evresindeki tarihlerdi. alacağımı aldım sonuçta. fazla bir para değil ama saklamış olsak şu anda piyasada kısa süreli de olsa fırsat var.

hani bu sene kripto değil dolar daha değerli.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Her ay yaşadığım durumlardan bir tanesi.Yüksekten almışımdır.Sonra düşmeye başlamıştır.Satmışımdır sonra aldığım fiyatın üstüne çıkmıştır Sad Bu kısır döngüden bıktım mk
hocam sizin için en mantıklısı ölümüne hodl yapmak. bir diğer önerim ise borsa ile ilgili kitaplar okumak ve videolar izlemek. her ne kadar bunlar tek başına çözüm bulmasa da bir yerlerden vurur gidersiniz. ya da sermayenizin büyük kısmıyla hodl, geriye kalan ufak kısımla da günlük al sat yapmak. bu leş dönemde para kazanmak için de kurt olmak gerekiyor.
sr. member
Activity: 1092
Merit: 254
Her ay yaşadığım durumlardan bir tanesi.Yüksekten almışımdır.Sonra düşmeye başlamıştır.Satmışımdır sonra aldığım fiyatın üstüne çıkmıştır Sad Bu kısır döngüden bıktım mk
member
Activity: 406
Merit: 11
Ben de zillica vardır,  baya bir elimde tuttum hiç bir şey olmadı, paraya ihtiyacım oldu sattım. Ben satar satmaz 4x falan yaptı diye hatırlıyorum. Şimdi yine düştü tabi eski fiyatlarına, yatırım için düşünülebilecek coinlerdendir kendileri.
full member
Activity: 420
Merit: 100
belli başlı coinler yok ama şöyle bir istatistik var, yeterince zarar etmişken bu ayı döneminde biraz pump yapan coinleri satıp düşünce tekrar alarak adet artırayım diyorum en azından ve ne zaman satarsam pump devam ediyor ve sattağım fiyattan en az %20 daha yapıyor. bu sefer satmayayım %20 daha yapar deyip ona göre emir girdiğimde satamadan fiyat geri dönüyor.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
2 milyon xyo aldım toplamda 10 eth tutmuştu, 15 eth oldu sattım sonra uçtu şu agır ayı piyasasında bile uçtu yani, şu an tutmuş olsam 105 eth falan yapıyordu
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
Genelde bu tarz pişmanlıklar airdroptan gelen ya da bountyden gelen tokenler de olur. Netice de bedava geldiği için kar kardir. Üzülmeye değmez. Bende de geçen aralık ayında kucoin vardı 50 centten 7-8 dolar olunca hepsini sattım o da gitti 20 dolarları gördü ama ben pişman değilim. Nasip o kadarmış
kucoin ile benim anım tam tersi şekilde. 12-13 dolarken aldım en son 3 dolar'a mı ne satmıştım Grin fiyatı her düştüğünde abim telefonla arayıp kendisinin daha düşük maliyetle aldığını belirtiyordu: "bugün 7 dolar maliyetle aldım."

Zamanında neler uçmadıki ama bende en büyük kuyruk acısına sahip olan coin deeponion , 0.5 dolardan yaklaşık 1200 kusur coinim vardı scam söylentileri çıktı diye 80 centte sattım hepsini 3 ay sonra 17 dolar oldu ardından öküzün trene baktığı gibi baktım  Sad
rekor sizde hocam. bu yüzden sattığın koine bir daha bakmayacaksın. yoksa insanın içi gidiyor.

full member
Activity: 602
Merit: 118
Genelde bu tarz pişmanlıklar airdroptan gelen ya da bountyden gelen tokenler de olur. Netice de bedava geldiği için kar kardir. Üzülmeye değmez. Bende de geçen aralık ayında kucoin vardı 50 centten 7-8 dolar olunca hepsini sattım o da gitti 20 dolarları gördü ama ben pişman değilim. Nasip o kadarmış
member
Activity: 539
Merit: 20
Ekim ayında bounty'den gelen DARICO vardı elimde 5-6 cent civarında elden çıkarmıştım, geçenlerde 40 centleri gördü Smiley
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Hydro vardı benimde airdrobtan gelen. Bir ara yükselişe gecti. Bende hemen sattım nasıl olsa bedava geldi diye. Sonraki beş gün içinde 6 kat arttı. Bende öylece kalakaldım ya. Bazen acele etmemek gerekiyor nazende direkt satmak gerekiyor. Sonuçta kazanç elde ettim ama bu dahada fazla olabilirdi.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Neufund ve xyo almıştım. Ben sattıktan 2 gün sonra 3x yaptı. Valla ne var anladım benim satmamı mı bekliyorlar galiba
KTM
jr. member
Activity: 158
Merit: 1
Zamanında neler uçmadıki ama bende en büyük kuyruk acısına sahip olan coin deeponion , 0.5 dolardan yaklaşık 1200 kusur coinim vardı scam söylentileri çıktı diye 80 centte sattım hepsini 3 ay sonra 17 dolar oldu ardından öküzün trene baktığı gibi baktım  Sad
member
Activity: 182
Merit: 10
Ben ne alırsam alayım sattıktan sonra uçuşa geçer bunu 5 6 kez tecrübe ettim KEY almıştım 2 gün bekledim sattıktan sonra uçuşa geçti XVG aldım sattıktan sonra az da olsa yükseldi
legendary
Activity: 2338
Merit: 2591
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Aylardır satmadığım her alt için pişman olunca bir kaç hafta önce elime geçen csm (consentium) hiç olmadan bari bunu satayım dedim. 19000 satstan sattım o arada btc eridi paşamız 60k oldu. İşe yaramaz 100 tane benzeri olan bir token aslında.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1155
Forumun eskileri bilir unify denilen bir meret vardı ben elimdekileri satınca o zaman 2200 tl falan yapmıştı sonra 2 hafta sonra aynı unify 7 kat artmıştı ayrıca neblioda da 150 tane nebliom vardı 2.5 dolardan satmıştım boğada tanesi 64 doları gördü kafamı vurdum duvarlara
Pages:
Jump to: