Pages:
Author

Topic: Sıcak Fırsatlar - page 10. (Read 25413 times)

legendary
Activity: 952
Merit: 1006
August 24, 2015, 05:59:29 AM
Amazon'dan bir ürün alırken "This item ships to Turkey" yazısı varsa alabilirsiniz, yoksa da "Other Sellers on Amazon" seçeneğinden diğer satıcılardan Türkiye'ye göndereni varsa ondan alabilirsiniz. "International & domestic shipping rates and return policy." yazanları deneyin.
Kargo ücreti de fazla olunca Türkiye'yle aynı fiyata geliyor çoğu ürün.

Mesela linkini verdiğiniz RAM,
Items:   TRY 122,57
Shipping & handling:   TRY 41,95
toplamda 164,50 liraya geliyor. "Selected payment currency" bunu USD'ye getirirseniz 156 liraya gelir (kur farkı değiştiği için)

Ram küçük birşey olduğu için gümrükten muhtemelen geçecektir.
Yukarıda da arkadaşın belirttiği gibi kupon aratırsanız 35 dolar ve üzeri ürünler için ücretsiz kargo kodu var. Onu kullanarak daha ucuza getirebilirsiniz.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
August 24, 2015, 05:52:41 AM
Amazon'dan bir ürün alırken "This item ships to Turkey" yazısı varsa alabilirsiniz, yoksa da "Other Sellers on Amazon" seçeneğinden diğer satıcılardan Türkiye'ye göndereni varsa ondan alabilirsiniz. "International & domestic shipping rates and return policy." yazanları deneyin.
Kargo ücreti de fazla olunca Türkiye'yle aynı fiyata geliyor çoğu ürün.

Mesela linkini verdiğiniz RAM,
Items:   TRY 122,57
Shipping & handling:   TRY 41,95
toplamda 164,50 liraya geliyor. "Selected payment currency" bunu USD'ye getirirseniz 156 liraya gelir (kur farkı değiştiği için)

Ram küçük birşey olduğu için gümrükten muhtemelen geçecektir.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
August 24, 2015, 05:36:35 AM

Amazon Türkiye'ye gönderim yapıyor mu? Nasıl alıyorsunuz?

Direk Türkiyeye gönderimi var usta.
Donanım haber forumunda millet sürekli bir şeyler alıyor amazon'dan. Özellikle SSD sıcak frısatlar konusunda yıkılıyor ortalık.
Bu konuda tavsiyelerim şunlar:
1. Amazonda bir ürünü sipariş etmeden önce Türkiye'deki fiyatlarını da araştırın. Kampanyalara denk getirerek amazon fiyatına çok yakın fiyatta ürünü bulabiliyorsunuz.
2. İlle'de amazon'dan alacağım diyorsanız önce kısa bir google araması ile "amazon coupon code 2015" veya "amazon free shipping code 2015" gibi aramalarla kupon bulup ondan sonra sipariş edin.
3. Amazon'da ana şirket dışında additional seller denilen başka satıcılarda var. kimden alışveriş yaptığınıza dikkat edin.
4. sipariş verirken 75 EUR sınırını unutmayın. bu rakamı geçiyorsa %20 gümrük vergisi ödersiniz.

legendary
Activity: 952
Merit: 1006
August 24, 2015, 05:36:27 AM

Bildiğim kadarıyla gönderiyor. Ama amazonun belli başlı kuralları var. Kitap falan filan gibi ürünleri turkiye ye göndermiyor diye biliyorum. Ama ram de bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. Yanlışım varsa düzeltin.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
August 24, 2015, 05:27:27 AM

legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
August 24, 2015, 05:20:24 AM
Bunlar pek işe yaramıyor, para verilip alınmaz zaten. Spybot S&D ve Ccleaner varsa pcde iş görür, ayrıca antivirüse gerek yok. Anca pcyi yavaşlatıyor antivirüsler.

Bilgisayar başında sergilediğiniz davranışların virüslerden korunmada çok önemli bir rolü var. Şüpheli web sitelerinde dolaşmıyor ve onlardan dosya indirmiyorsanız, PC'nize virüs bulaşma riski çok daha düşük. Ancak bazı durumlarda tüm yamalarını yüklediğiniz işletim sisteminiz ve web tarayıcınız bile "sıfırıncı gün" açıklarından etkilenebiliyor. Yani sadece bir web sitesini ziyaret ederek PC'nize virüs bulaştırmanız mümkün olabilir. Hatta güvendiğiniz bir web sitesine virüs bulaşması halinde, hiç haberiniz olmadan virüs sahibi olabilirsiniz. Herhangi bir antivirüs kullanmıyorsanız, tanıdıklarınızdan gelen dosyalarda da riski kabul ediyorsunuz demektir.

free, crack veya Lisanslı, öyle yada böyle bir anti-virüs kullanın yada en temizi Linux a veya macosx e geçin.

Yaklaşık 10 11 senedir antivirüs kullanmıyorum.
Ne zaman kullanmaya kalksam pc ye virus giriyor.
Bence bu antivirüsler bilgisayara virüsü çekiyor.

Hocam antivirüs kullanmadan virüs olmadığını nereden biliyorsunuz bilgisayarınızda? Kullanmanızı öneririm, yıllardır Kaspersky kullanıyorum en memnun olduğum antivirüslerden.

Crucial Ballistix Sport 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600 39.49$'a düşmüş
newbie
Activity: 7
Merit: 0
August 23, 2015, 05:02:51 AM
tamamen sıfırdan baslamak demek bu demek zaten

ama saglam carpanlara ayırma, üslü köklü sayılar, mutlak değer denklemler problemler vs ile matematikteki her konu anlasılacak hale geliyor

sonra iş size kalmıs isterseniz limit isterseniz türev integral vs çalışabilirsiniz zaten o konularda zorlanılmasını sebebi

bu kurstaki konuların eksikligi

Türev, integral kolay konular. Diferansiyel Denklemlerden bahsediyorum ben. Hani "Yüksek Matematik", "İleri Matematik" olan Grin

orası öyle tabi onlar artık lisans konuları

ben de dif den calıstım masterda konum "impalsif dif denk de parametrelerin degisimi ve stabilite" idi:) 2 senede zor verdim
hero member
Activity: 490
Merit: 500
August 23, 2015, 04:21:51 AM
Bu gidişle biraz daha ertelemem gerekiyor. 1000 TL altına düşmesini bekliyorum.
sr. member
Activity: 336
Merit: 250
August 23, 2015, 04:16:23 AM
Şöyle güzel bir playstation 4 kampanyası gelse de alsak artık. Fifa 16 çıkmadan almak istiyorum ama şu anki fiyatlar çok yüksek.

http://urun.n11.com/sony-playstation-4/sony-playstation-4-500-gb-oyun-konsolu-2-bolge-pal-P27086913?cid=700503

2 yıl garantili 1169 TL Site sana 50 TL bonus yüklüyor 1119 Liraya geliyor. Bundan fazlada ucuz bulamazsın 1 2 sene yani.. PS3 ler bile 400 500 2. elde şuanda.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-playstation-4-500-gb-siyah-oyun-konsolu-179577873
100 TL Chip para kampanyası sayesinde 1079 ada alabilirsin.

http://www.kliksa.com/urun/sony-playstation-4-ps4-500gb-pal-ve-ce-belgeli-oyun-konsolu/980004572
100 TL Cardfinans kampanyası ile 1079 a alabilirsin.
hero member
Activity: 490
Merit: 500
August 23, 2015, 04:10:47 AM
Şöyle güzel bir playstation 4 kampanyası gelse de alsak artık. Fifa 16 çıkmadan almak istiyorum ama şu anki fiyatlar çok yüksek.
sr. member
August 23, 2015, 02:10:56 AM
Bunlar pek işe yaramıyor, para verilip alınmaz zaten. Spybot S&D ve Ccleaner varsa pcde iş görür, ayrıca antivirüse gerek yok. Anca pcyi yavaşlatıyor antivirüsler.

Bilgisayar başında sergilediğiniz davranışların virüslerden korunmada çok önemli bir rolü var. Şüpheli web sitelerinde dolaşmıyor ve onlardan dosya indirmiyorsanız, PC'nize virüs bulaşma riski çok daha düşük. Ancak bazı durumlarda tüm yamalarını yüklediğiniz işletim sisteminiz ve web tarayıcınız bile "sıfırıncı gün" açıklarından etkilenebiliyor. Yani sadece bir web sitesini ziyaret ederek PC'nize virüs bulaştırmanız mümkün olabilir. Hatta güvendiğiniz bir web sitesine virüs bulaşması halinde, hiç haberiniz olmadan virüs sahibi olabilirsiniz. Herhangi bir antivirüs kullanmıyorsanız, tanıdıklarınızdan gelen dosyalarda da riski kabul ediyorsunuz demektir.

free, crack veya Lisanslı, öyle yada böyle bir anti-virüs kullanın yada en temizi Linux a veya macosx e geçin.

Yaklaşık 10 11 senedir antivirüs kullanmıyorum.
Ne zaman kullanmaya kalksam pc ye virus giriyor.
Bence bu antivirüsler bilgisayara virüsü çekiyor.
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
August 23, 2015, 01:09:24 AM

Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
August 22, 2015, 06:56:42 PM
sıcak fırsat yazıyor ama ben beleş fırsat vereyim size  Grin
güvenlik yazılımı olmayanlar için
avg 2015 internet security 1 yıllık lisans 54$ yerine 0$
http://sharewareonsale.com/s/free-avg-internet-security-2014-54-99-value

legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
August 22, 2015, 06:54:52 PM
sıcak fırsat yazıyor ama ben beleş fırsat vereyim size  Grin
güvenlik yazılımı olmayanlar için
avg 2015 internet security 1 yıllık lisans 54$ yerine 0$
http://sharewareonsale.com/s/free-avg-internet-security-2014-54-99-value
sr. member
August 22, 2015, 05:41:06 PM
Televizyon konusunda sıcak fırsat gören olursa haber verirse çok sevinirim. En az 46", tercihen 50" ve üstü bir yeni nesil LED TV almak istiyorum. Maksimum bütçe 2000 TL.

İlk olarak bu pek içime sinmesede önerebilirim.
http://urun.n11.com/led-tv/lg-47lb670v-fullhd-uydusmart3dweboswifiipsdlna-sok-fiyat-P54812129

Ancak ben olsam şahsen bunu alırdım.
http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-42lf650v-led-tv-fiyati,153627.html

TV dedinmi LG alcan baba gerisi fasa fiso.
Saygılar.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
August 22, 2015, 05:26:50 PM
Televizyon konusunda sıcak fırsat gören olursa haber verirse çok sevinirim. En az 46", tercihen 50" ve üstü bir yeni nesil LED TV almak istiyorum. Maksimum bütçe 2000 TL.

Televizyon konusunda sana şu şekilde yardımcı olabilirim. Tv konusunda en uygun fiyatlar vatan da oluyor. Gerçi bu tv yi filanca yerde şu fiyata satıyorlar dedin mi anında o fiyata da satar bütün teknomarketler. İndirimler haftasonu olur. Bunun yanında bazı büyük mağazalar ilave olarak kendileri indirim yapabilirler. Mesela vatan ankara söğütözü ve vatan istanbul merter. Ama bunları gidip mağazadan bakman lazım.
sr. member
Activity: 448
August 22, 2015, 04:51:49 PM
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
August 22, 2015, 02:39:47 PM

ama saglam carpanlara ayırma, üslü köklü sayılar, mutlak değer denklemler problemler vs ile matematikteki her konu anlasılacak hale geliyor

sonra iş size kalmıs isterseniz limit isterseniz türev integral vs çalışabilirsiniz zaten o konularda zorlanılmasını sebebi

Türev, integral kolay konular. Diferansiyel Denklemlerden bahsediyorum ben. Hani "Yüksek Matematik", "İleri Matematik" olan Grin
newbie
Activity: 7
Merit: 0
August 22, 2015, 02:22:17 PM

legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
August 22, 2015, 02:05:33 PM
sıfırdan ileri dereceye matematik video kurs %50 indirim kodu "yazbitiyor"

kurs https://www.udemy.com/sifirdanmatematik/

"ileri derece" yi görünce heralde türev, integral, diferansiyel denklem vs anlatacak zannettim. bi açtım baktım ilk okul müfredatı Grin 3'er 3'er saymak nedir abi ya? Grin
Pages:
Jump to: