Pages:
Author

Topic: Sıcak Fırsatlar - page 9. (Read 25413 times)

legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
September 14, 2015, 04:30:36 PM
GigaByte ı 1 TL ye düşünce SSD alacağım diyenlere gelsin.
500GB SSD disk 499 TL
Çok güzel fiyat. İhtiyacım olsa direk alırdım.
http://www.bimeks.com.tr/urun/147380/crucial-500gb-bx100-serisi-sata-3-0-internal-ssd-okuma-535mb--yazma-450mb-.aspx
ihtiyacı olan kaçırmasın.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
September 09, 2015, 05:56:28 PM
Powercolor R9 270X TurboDuo OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı 550 TL
Çok sıcak değil ama biraz indirim yapılmış.
http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-r9-270x-turboduo-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
August 31, 2015, 08:52:31 AM
bilmiyoruz de bari yalan söylememiş ol ne kadar zaman gerekir ki bunun için Cheesy

Aslında biliyor olabilirler. Siteye göz attım, P2P Fundraising servisi sunuyorlar. ABD'ye bağlı bir kuruluş olduğu için vergisel yönden sıkıntılı bir durum olabilir.
full member
Activity: 140
Merit: 100
August 31, 2015, 06:03:30 AM
Dün "Why don't you use Bitcoin for donations?" diye sormuştum, şu yanıtı verdiler.

"We will eventually! Unfortunately just haven't had the time to implement.

Thanks for showing interest!"

bilmiyoruz de bari yalan söylememiş ol ne kadar zaman gerekir ki bunun için Cheesy
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
August 31, 2015, 05:51:36 AM
Dün "Why don't you use Bitcoin for donations?" diye sormuştum, şu yanıtı verdiler.

"We will eventually! Unfortunately just haven't had the time to implement.

Thanks for showing interest!"
legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
August 31, 2015, 05:25:23 AM
http://gamechangercharity.donordrive.com/index.cfm?fuseaction=donorDrive.event&eventID=509

Buradan 1$'lık bağış yapınca Hitman oyunu için Steam kodu veriyorlar.
Güzel bir etkinlik olmuş fakat Bitcoin kabul etseler daha güzel olurdu  Grin Humble Bundle'ın Bitcoin kabul etmesi çok güzel bir şey bence.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
August 31, 2015, 03:46:05 AM
http://gamechangercharity.donordrive.com/index.cfm?fuseaction=donorDrive.event&eventID=509

Buradan 1$'lık bağış yapınca Hitman oyunu için Steam kodu veriyorlar.
sr. member
Activity: 336
Merit: 250
August 28, 2015, 07:15:01 AM
Andorid ios Getir uygulamasını indirin 15 tl lik bedava dondurmanız koşulsuz şartsız evinize gelsin.
legendary
August 26, 2015, 03:31:27 PM
Audio-Technica ATH-M30x ve Zalman Zm-Mic1'den oluşan bundle Amazon'da 69.99$'a. Kulaklık ve mikrofon bugün bana ulaştı, oldukça memnunum kullandığım en iyi kulaklıklardan diyebilirim.

Audio-Technica ATH-M30x Professional Studio Monitor Headphones Deluxe Bundle
legendary
August 25, 2015, 01:29:43 PM
Ali expresste urun bozuk ciktiginda saticiya mail atin yenisini gonderiyor yada para iadesi yapiyor. Dusuk not almaktan cok korkuyorlar ondan urunu gormeden yenisini veriyorlar. Elinizdekinide geri istemiyorlar
Flash bellek almıştım çok ucuz bir fiyata Aliexpress'ten zaten sahte olmasını bekliyordum, test progarmıyla test ettim, aslında 1GB gibi bir şey çıktı, dispute açıp ekran görüntülerini yolladığımda direk parayı iade etti satıcı.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
August 25, 2015, 01:13:35 PM
Ali expresste urun bozuk ciktiginda saticiya mail atin yenisini gonderiyor yada para iadesi yapiyor. Dusuk not almaktan cok korkuyorlar ondan urunu gormeden yenisini veriyorlar. Elinizdekinide geri istemiyorlar
Aynen hocam başıma gelen bir olayı anlatayım. Daha önce bir adet kulaklık aldım. Adama yazdım, adam bana dedi ki şimdilik paranızı geri iade ediyorum. Yeni ürün de yolluyorum. Yeni ürününüz elinize ulaşınca geri ödeme yaparsınız dedi. Ürün geldi adamın parasını geri yolladım. Alanda satan da memnun 😃
ÖNEMLİ NOT: ARKADAŞLAR ADAMIN FEEDBACK 'İNE İYİ BAKIN.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
August 25, 2015, 01:03:30 PM
hero member
Activity: 698
Merit: 500
Free Speech is the most important thing.
August 25, 2015, 12:58:33 PM

Amazon Türkiye'ye gönderim yapıyor mu? Nasıl alıyorsunuz?
Gönderiyor, hatta gümrük vergisini bile alırken ödüyorsunuz Amazon'da o yüzden sorun çıkmıyor. Türkiye fiyatına kıyasla birsürü şey çok ucuza geliyor alırken

Amazon'da bir sürü farklı kullanıcı satış yapıyor. Bazıları Türkiye'ye göndermezken bazıları gönderebilir.
legendary
August 25, 2015, 12:53:08 PM

Amazon Türkiye'ye gönderim yapıyor mu? Nasıl alıyorsunuz?
Gönderiyor, hatta gümrük vergisini bile alırken ödüyorsunuz Amazon'da o yüzden sorun çıkmıyor. Türkiye fiyatına kıyasla birsürü şey çok ucuza geliyor alırken
sr. member
August 24, 2015, 03:41:17 PM
Peki ürünü aldınız amazondan ancak bozuk çıktı veya yanlış ürün gönderimi oldu. Geri iade veya değişim olayı nasıl oluyor ? Micro usb to hdmi kablo alıcamda TR de çok pahalı amazonda 3 dolar.

Yurt dışı alışverişte iade/değişim çok zahmetli ve Pahalı bir süreçtir.
Ben şöyle yapıyorum:
Ürünün fiyatı tr de 9 USD
Dx.com da 3.25 USD ise 9 USD ye 3 tane getirtiyorum.
1 i bozuk çıkıyor, diğer ikisi sağlam Smiley bunlarıda yedekli kullanıyorum.

Elektronik işi şans işi.
Bunu hiç bir zaman unutmayın.

Birde kaderinizde uğraşmak varsa uğraşırsınız.
400TL verip bir ssd aldım tr'de bir satıcıdan.
Üstelik adıma faturalı.
Disk altıncı Ayında öldü.
Satıcı ile bağlantıya geçtim ne yapacağız? Diye
o zaman öğrendim ki bu disk rma değişiminden gelmiş,
rma değişiminden gelen diskin tr distribütöründen garantinden Değişimi mümkün değilmiş.
Ocz Hollanda dan yapacakmış Değişimi, birde adıma olan faturayı tanımazmış ocz, bana 180 tane serini yazan bi faturanın taramasını gönderdiler, kendi seri numaramı işaretleyip, bu fatura ile Yaptım başvuruyu, Hatay'ı kabul edip değiştireçeğiz ürünü gönder dediler.
Hollanda'ya PTT kargo ile 27 TL ye gitti ssd.
8 günde ulaştı.  Gönderdikleri yeni ssd daha üst modeldi Smiley
ürün garanti Değişimi olmasına rağmen gümrüğe takıldı. Gümrük vergisine itiraz ettim, Ürünün değişim ürünü olduğunu belgeledim. gümrük vergisini ödemedim ama müşavir firmaya 120tl iş takibi, Malın gümrükten çekilmesi ve bana kargo ile gönderilmesi için ödedim.
Toplamda : 400+27+120=547 TL ye mal oldu. ssd gelince durumunu yazarak Sahibinden de sattım 750tl ye (o Sırada vatan da bu yeni  860tl ye satılıyordu)
bu paraya 50 TL ekleyip iki tane sandisk ssd aldım Smiley
sırf eziyet bu işler...

DX gayet iyiymiş bunu öğrendiğim iyi oldu. Hele 0.99 dolara ışıklı bi yüzük gördüm onu direk aldım sevgilime yalandan bi diz çöküp bunla evlenme teklifi edeyim. Belki güleriz belki ayrılırız.  Risk Budur..

Kaç dolara kadar gümrüğe takılmadan ürün getirebiliyoruz  ?
araştırdımda biraz bazı yerler 75€ 75$ 100$ değişik değişik fiyatlar var.
legendary
August 24, 2015, 02:39:52 PM
Peki ürünü aldınız amazondan ancak bozuk çıktı veya yanlış ürün gönderimi oldu. Geri iade veya değişim olayı nasıl oluyor ? Micro usb to hdmi kablo alıcamda TR de çok pahalı amazonda 3 dolar.

Yurt dışı alışverişte iade/değişim çok zahmetli ve Pahalı bir süreçtir.
Ben şöyle yapıyorum:
Ürünün fiyatı tr de 9 USD
Dx.com da 3.25 USD ise 9 USD ye 3 tane getirtiyorum.
1 i bozuk çıkıyor, diğer ikisi sağlam Smiley bunlarıda yedekli kullanıyorum.

Elektronik işi şans işi.
Bunu hiç bir zaman unutmayın.

Birde kaderinizde uğraşmak varsa uğraşırsınız.
400TL verip bir ssd aldım tr'de bir satıcıdan.
Üstelik adıma faturalı.
Disk altıncı Ayında öldü.
Satıcı ile bağlantıya geçtim ne yapacağız? Diye
o zaman öğrendim ki bu disk rma değişiminden gelmiş,
rma değişiminden gelen diskin tr distribütöründen garantinden Değişimi mümkün değilmiş.
Ocz Hollanda dan yapacakmış Değişimi, birde adıma olan faturayı tanımazmış ocz, bana 180 tane serini yazan bi faturanın taramasını gönderdiler, kendi seri numaramı işaretleyip, bu fatura ile Yaptım başvuruyu, Hatay'ı kabul edip değiştireçeğiz ürünü gönder dediler.
Hollanda'ya PTT kargo ile 27 TL ye gitti ssd.
8 günde ulaştı.  Gönderdikleri yeni ssd daha üst modeldi Smiley
ürün garanti Değişimi olmasına rağmen gümrüğe takıldı. Gümrük vergisine itiraz ettim, Ürünün değişim ürünü olduğunu belgeledim. gümrük vergisini ödemedim ama müşavir firmaya 120tl iş takibi, Malın gümrükten çekilmesi ve bana kargo ile gönderilmesi için ödedim.
Toplamda : 400+27+120=547 TL ye mal oldu. ssd gelince durumunu yazarak Sahibinden de sattım 750tl ye (o Sırada vatan da bu yeni  860tl ye satılıyordu)
bu paraya 50 TL ekleyip iki tane sandisk ssd aldım Smiley
sırf eziyet bu işler...
sr. member
August 24, 2015, 10:49:06 AM
legendary
August 24, 2015, 10:16:48 AM
Amazon'a mesaj atınca adamlar kargoyu karşılıyorlar müşteri memnuniyeti adına.Ancak bizim ölücüler işin bokunu çıkardıkları için artık kabul ederler mi bilemiyorum.

Hiç duymamıştım bunu. Ne zamandan beri var böyle bir şey? Türkiye'ye kargo ücretleri hep yüksek oluyor Amazon'da.

Ne yazık ki yaygın olarak yapıyor bunu donanım haber tayfası.

Olay özetle şu: ürünü sipariş edip canlı desteğe bağlanıyorlar,diyorlar ki kargo ücreti pahalı,neredeyse ürünün yarı fiyatı vs. kargoyu ücretsiz yapamaz mıyız ? Canlı destekte bulunan kişi de order number vs. istiyor ve hoop shipping cost 0$ görünüyor.

detaylar için : http://www.eksiduyuru.com/duyuru/870993/amazon-dan-bedava-kargo

hatta sırf bunun için ayrı konu var: http://forum.donanimhaber.com/m_99824023/mpage_162/tm.htm

legendary
Activity: 1064
August 24, 2015, 06:16:28 AM
Amazon'a mesaj atınca adamlar kargoyu karşılıyorlar müşteri memnuniyeti adına.Ancak bizim ölücüler işin bokunu çıkardıkları için artık kabul ederler mi bilemiyorum.

Hiç duymamıştım bunu. Ne zamandan beri var böyle bir şey? Türkiye'ye kargo ücretleri hep yüksek oluyor Amazon'da.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
August 24, 2015, 06:00:58 AM
Pages:
Jump to: