https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/fiyat-performans-telefonlarinda-super-fiyatlar
Bu aralar telefon almayı düşünen varsa Hepsiburada'daki 31 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında olan 3000 TL altı telefonlarda %20'ye varan indirimlerden faydalanabilirler. Henüz çok inceleme fırsatı bulamadım ama umarım fiyatları şişirmeden gerçek indirimler yapmışlardır.
Fiyatlar çoktan şişirilmiştir bile hocam telefonda yapılan maksimum indirim yüzde 5 oluyor bundan fazlası şişirmedir bunu öğrendim ben varsa kemiksiz yüzde 20 indirimli telefon şimdiden alalım hediye ederiz falan
Alışveriş sitelerinde genel olarak bunu yapıyorlar gerçekten ve sinir bozucu oluyor. Belki de bu attığım fırsatta da buna benzer bir durum vardır. Normal fiyatlarını şişirip yüzde bilmem kaç indirim yaptım diyip ya aynı fiyata ya da daha üzerine satmaya çalışan uyanık satıcılar mevcut. Hepsiburada da kafasına göre daha düşükten satmaya çalışsa anlaşmazlıktan sıkıntı çıkacak. Herkes kendi karının peşinde işte kısacası. Ben şu ana kadar en çok Amazon'da gerçekten indirim yapıldığını gördüm o da Prime üyesi olanlara özel tabi ki. Daha geçen SSD aldım Amazon'dan ve fiyatı kısa süreliğine piyasa fiyatının ortalama 100 TL altına düşürülmüştü Prime üyeleri için.