Pages:
Author

Topic: !!! SCAM ALERT ! JINBI KURAL DEĞİŞTİRDİ! İNSANLARIN EMEĞİNİ KULLANDI!!!!! - page 2. (Read 1121 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Sylon açıklama yapmış galiba. Jinbitoken in ana başlığına bakın belki ilginizi çeker. Kyc süresi uzamış

Teşekkürler.

Adamın dediği gibi adamlar son anda kyc şartı koştular diye kyc süresini uzatmalarını söylemiş

Çevirisi şu şekilde ;

Announcement

Jinbi Token team has decided to implement a KYC procedure for all of the potential JINBI tokens future holders (because of current/future regulations).
Thus, you are all kindly asked to go through the KYC procedure on https://jinbitoken.io/ website.

Go to https://ico.jinbitoken.io/login and create your account. KYC documents will be asked later in the process.

Note: the deadline for KYC docs will be extended, since this information came up just a few days before the token sale end.

Thank you for your comprehension!
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Sylon açıklama yapmış galiba. Jinbitoken in ana başlığına bakın belki ilginizi çeker. Kyc süresi uzamış
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Kimlik yolladım umarım kabul edilir
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Ne olursa olsun kural değiştirmesi doğru değil arkadaşlar.Lütfen yalakalık yapmak yerine biraz daha geniş bakın.Adamlar aylardır kampanyayı uzattılar.Daha sonra saçma sapan kyc getirdiler.Millet o kadar reklamını yaptı bu adamların şimdi kyc istiyorlar.Aynı şekilde bu adamlarda bize göndersinler bilgilerini.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Bu Sylonun sürdürdüyü kampanyalardan her zaman uzak duruyorum. Adam ne yapıyor ediyor bir çakallık yapıyor.

Sylon un işi başından aşkın 4 haftayı birden güncelliyor güncellediğinde, ona kalsa alın paranızı gidin başımdan der. KYC ekibin dayatması, girin kanala bakın.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Bu Sylonun sürdürdüyü kampanyalardan her zaman uzak duruyorum. Adam ne yapıyor ediyor bir çakallık yapıyor.
member
Activity: 210
Merit: 11
♦ SIMDAQ ♦
Sonradan kyc çıkaran bountylere kıl oluyorum ya. Bountynin başında belirtseler birçok kişi katılıpda zamanını boşa harcamış olmayacak. Bounty bittikten sonra ben kyc istiyorum demek dolandırıcılığın farklı bir türü. Ne kadar az ödersek o kadarı kar kafasıyla yapacaklar boş beleş bir iş. Muhtemelen iflahda olmaz bu coin. Kyc işindede dikkat edin pek değecek birşeye benzemiyor. Bilgilerinizi toplayın oraya buraya dağıtmasınlar sonra
full member
Merit: 151
Zaten böyle birşey olacağı belliydi adamlar bence icodan sıfır çekti gider ayak bountycileri tokatlama peşindeler , ben olsam böyle sahtakarlara kyc yapıp yollamam
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Sonradan KYC istemeleri kesinlikle etik değil. Baştan belirtseler katılım bu kadar olmazdı bunu bildikleri için resmen insanları kandırıp mecbur bırakıyorlar. Sadece jinbi değil çoğu artık baştan belli etmiyor. Twitter kampanyasına katılmıştım KYC yapmayacağım bu yüzden.

Baştan belirtseler katılım u kadar fazla olamaacaktı ve ödüller de kademeli olarak düşmeyecekti. Stake usulu olmadığı için KYC yaptırmayacak olanların payları da yanmış olacak. Herkese yazık oldu valla.
member
Activity: 322
Merit: 32
Sonradan KYC istemeleri kesinlikle etik değil. Baştan belirtseler katılım bu kadar olmazdı bunu bildikleri için resmen insanları kandırıp mecbur bırakıyorlar. Sadece jinbi değil çoğu artık baştan belli etmiyor. Twitter kampanyasına katılmıştım KYC yapmayacağım bu yüzden.
legendary
Activity: 2814
Merit: 1576
KYC işine tamamen karşıyım. Fakat multi hesapları engellediğini, 3-5 dolar kazanmak için coinin dumplanmasına neden olanların projeden uzak durması konusunda faydalı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir süre daha bekleyelim, zamanla durum çözülecektir.
Bu hareketten sonra projede gerçek yatırımcılar ve coinin değerini yüksek tutacak bountyciler kalacaktır.
member
Activity: 504
Merit: 12
Uzun zamandır bu proje hakkında çok fazla konuşuldu bu kadar beklentilerinizi büyük tutmanız sizlere sadece olumsuz etki olarak yansıyacaktır arkadaşlar.
member
Activity: 191
Merit: 10
İsnan hayret ediyor gerçekten nasıl bu kadar saçma sapan iş yapabiliyorlar anlamak mümkün değil. onuçta itibar kaybı güven kaybı olacaktır bu kadar insan imzasına girdi bi kötü yorum yapsalar uğraşırlarsa bu coinle fiyat en dibe çöker yükselmesi çok zor olur
legendary
Activity: 2366
Merit: 2594
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
normal nufus cuzdanıda kabul demişler. biraz son dakika alınmış bir karar o yüzden saçmalamışlar. kyc istemesemde mecbur yapacaz gibi duruyor.

paintte üzerindeki önemli bilgileri değiştirerek gönderin hocam. Ben 6-7 ay önce pasaportun önemli kısımlarını değiştirdim istediklerinde pat diye yolluyorum. Daha kabul etmeyen bir yer olmadı. Selfie içinde bir kere hazır edin yeterli. Hiç bir yere kimlik bilgilerinizi direk yollamayın.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
normal nufus cuzdanıda kabul demişler. biraz son dakika alınmış bir karar o yüzden saçmalamışlar. kyc istemesemde mecbur yapacaz gibi duruyor.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657

Aşırı boş konuşuyorsun be hocam.Gidin bi pasaport çıkartın falan.Ne kadar gereksiz söz varsa ediyorsun.Adamlar son dakka kural değiştiriyor susmamızı istiyorsun.Ne kadar pasifsiniz ya

Pasaportun yoksa Bounty ödülü alamamaktan daha büyük riskler altındasın demektir, bunu anlamak çok zorsa senin için ok gül geç...

Konuya başka bir açıdan yaklaştım, ama etik olarak aylarca pazarlamasını yaptığın ve para kazanmayı umduğun bir projeden standart

prosedürler istiyor diye "şerefsizler" "haysiyetsizler" vs diye bahsetmek ne kadar doğru onu da arkadaşların takdirine bırakalım.
full member
Merit: 100
Sadece mesajları okuyarak yola çıkıyorum arkadaş ikametgah nedir ya eve postayla mı yollayacaksın tokenleri sanane ikametgahtan alt tarafı bounty  Grin
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
En sevmediğim şey de bu işte. Hem kuralları baştan açıklıyoruz diyorlar, bunlara uyacaksınız diyorlar, sonra da kendileri uymuyorlar ve insanları mağdur ediyorlar. Belki baştan KYC deseler, millet ona göre giercek ya da girmeyecekti. Bounty yöneticisinin de burada bence bir suçu yok. Olay tamamen firmanın işgüzarlığından kaynaklanıyor. Baktılar ki katılım fazla, verilecek ödüller de yükseldi, KYC isteyelim de belki göndermeyen olur mantığındalar.
sr. member
Activity: 446
Merit: 250
CAT.EX Exchange
Pasaport çıkartmak mı daha ucuz yoksa sürücü belgesi almak mı? Zira bende bu ikisinden de yok maalesef ve gelişmeleri dikkatle takip ediyorum  Grin Umarım kimse mağdur olmaz.

Ehliyet çıkarmak daha pahalı ve daha uzun bir süreç pasaportta erken çıkmaz ama biraz daha ucuz ehliyete göre nacizane tavsiyem bir arkadaş falan bul ehliyeti olan ve kendi adına faturası falan olan biri olsun eğer arkadaşın korkarsa falan para teklif et glen paranın %10u gibi
member
Activity: 602
Merit: 11
Son zamanlarda neden boyle oluyor anlam veremiyorum bir suru proje artik token gondermemek icin elinden geleni yapiyor saka gibi ya.
Pages:
Jump to: