Pages:
Author

Topic: !!! SCAM ALERT ! JINBI KURAL DEĞİŞTİRDİ! İNSANLARIN EMEĞİNİ KULLANDI!!!!! - page 5. (Read 1121 times)

full member
Activity: 994
Merit: 152
Böyle adamlar yüzünden bountylerin de suyu çıktı resmen. Aylarca insanların vaktini alıp sonra deveye hendek atlatmaya çalışıyorlar. Bildiğim kadarıyla bizden epey katılım olmuştu, hatta herkes birbirine bu bountyi öneriyordu, umarım vaktini ayıran arkadaşlar karşılığını alır.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Vay be,  adamlar iyi reklam yaptirdi.  Seneye baksam jinbi vardı.  Uzulmeyin gencler zaten verseler bile pul olacak paraniz,  emin olun 10 haftada 10 dolar kazanamamis oldugunuzu anlayacaksiniz.  Kyc isine hic girmeyin o yuzden. 
full member
Activity: 728
Merit: 151
sakın kyc falan yapmayın adamlara diretin söz verdikleri gibi göndersinler..kyc olayını baştan belirtmedikleri için isteme hakları yok + ikametgah banka fatura noluyoruz amk Huh? bu işin boku çıktı vereceği 10 $ anasının nikahına kadar istiyor

art niyet var bu işte
member
Activity: 196
Merit: 29
W12 – Smart contract technology for business for b
Sitede bounty katılımına ilişkin girdi yapılacak bir alan yok, KYC yapsan da neye yarayacak ki?
İmzaya katıldığınız adres ile alış yapın koşulu getirmeseler bari... Cheesy
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Öncelikli temennimiz katılan arkadaşların emeklerinin boşa gitmemesidir, ama şunu belirteyim ilk çıktığı zamanlarda jinbi bana mantıklı gelmeyip katılmamıştım; sebebine gelecek olursak daha adamlar ne kadar fon toplayacakları belli olmadan post başına token verme gibi bir iddia da bulundular. Benzer bir durum RepuX isimli ICO da da olmuştu (Adamlar bountycilere şu kadar token dağıtacaz dediler sonra da ICO çok fazla fon toplamayınca ödülleri düşürdüler). Demem o ki KYC bile yapsanız aylarca attığınız postların karşılığında 15-20$ lık token alabilirsiniz. Bu yüzden KYC yapmadan token almak için her mecrada sesinizi duyurun. Başta da söylediğim gibi umarım emekleriniz boşa gitmez.
jr. member
Merit: 4

Bu adamların telegram adresine gelin ve onların canına okuyalım.   https://t.me/JinbiTokenOfficial

Kyc yapmak kolay olsa neyse.İkametgah belgesi,Kimlik belgesi fatura kısacası anadan doğma bırakın istiyorlar kendinizi bu gereksiz herifler.
Arkadaşlar vakit dolmak üzere gruba gelin ve baskı yapın.

https://t.me/JinbiTokenOfficial

[/color][/size]

Bounty islerini giren varmı daha Cheesy
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
Tahmin etmiştim böyle bişey olabileceğini, hatta imza konusunda yazmıştım. Allah'tan katılmamışım, adamlar resmen işi yokuşa sürüyor.

Herhalde bizim bölümümüzde bir imza kampanyasının bu kadar yorum alması ilktir Smiley Merak uyandırmıyor değil, mesajları okumaya çalıştım. Size iyi haberlerim var ico bitişi öne alınmış, postlarınızdan okuduğum kadarı ile daha önce 31.12 miş, şimdi 21.11 olmuş 11 gün var ico'nun bitmesine. https://jinbitoken.io/ bakabilirsiniz.

Baktım bende  sayaç 11 güne ayarlı. Onun hemen altında da kyc istiyorlar gibi birşey var. Acaba bizi mi kastediyor yoksa tokeni ico sürecinde alanlarimi pek anlamadım doğrusu
All token holders must complete KYC requirements and wallet details yazmışlar. Sylon'un bounty konusuna baktım, kyc falan yazmamış. Oyun bozanlık yapmazlarsa kyc istemeden alırsınız. Ama son örneklere bakacak olursa sitede üyelik açıp, kyc yapmanızı isteyebilirler. Tahmin yürütüyorum kesin değil yani.
full member
Activity: 300
Merit: 103
Bu saçmalıklarda son zamanlarda iyice arttı ya. Bu ne arkadaş. Hem kimlik istiyolar hem ikametgah. Bunların amacı spamın önüne geçmek değil düpedüz bilgileri elde etmek.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
kampanya öncesinde kyc olayından bahsetmeyen ya da sorulduğu zaman yok diyen bir proje sonrasında kyc istiyorsa bilin ki su katılmamış bir orospu çocuğudur. kibarca "scam" diyebiliriz. jinbi için daha öncesinden kyc ile ilgili bir bilgi verildi mi bilmiyorum ama verilmiş olsa eminim ki bizim bölümden imzasına bu kadar katılan olmazdı. bu heriflerin yaptığı itlikten başka bir şey değil. kampanyayı uzat, ödemeyi uzat en sonunda kyc iste. milyon dolarları dağıtacağız diye atıp tutanlardan da ancak bu beklenirdi. sylon da ortalıkta takılıyordur Grin
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
KYC için pasaport ve sürücü belgesi seçeneği var, normalde selfie de isterler burada istememeleri güzel ama.
Pasaport ve sürücü belgesi yoksa sıkıntı.

Bu arada verdiğiniz kanal açılmıyor.

yoo kanal açılıyor.
Şaka yapıyorsun heralde? selfie istemiyorlar ne demek hocam.Adamlar herşeyini istiyorlar.kimliğinden tut ikametgah adresine kadar.Yani senin adına herşeyi yapabilirler.Yada çalındığını düşün.
member
Merit: 29
W12 – Smart contract technology for business for b
KYC için pasaport ve sürücü belgesi seçeneği var, normalde selfie de isterler burada istememeleri güzel ama.
Pasaport ve sürücü belgesi yoksa sıkıntı.

Bu arada verdiğiniz kanal açılmıyor.

Method: account.getNotifySettings
Result: {"_":"rpc_error","error_code":400,"error_message":"CHANNEL_PRIVATE"}
member
Activity: 238
Merit: 14
Jınbi ile ilgili her gün yeni konu açılacaktır. Geçtiğimiz zamanalrda açılan bir konuda bahsetmiştim. Uzatıldıktan sonra yine bir oyun döndüğünü. Adamlar kısaca tokenlere çökmeye çalışıyor diyebilirmiyiz. İkametgah neyin nesi ilk defa duyuyorum arkadaş.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Şuraya bak spreadsheet'ler bile hala kilitli, göremiyoruz. Sylon resmen 2018'deki bütün kampanyaların içine etmiş durumda. 8-9 ay önce biten bountylerin bile spreadsheet'leri hala kapalı, herhangi bir gelişme yok, açıklama yapan yok, hele ki Sylon efendiden çıt yok! Son postları sadece Gemera üzerine adamın, diğerlerinden feragat etmiş gibi davranıyor..
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Arkadaşlar adamlar son dakka karar verip bountycilerde kyc yaptıracak diye bişey açıkladılar.
3 kuruş için aylarca uzattılar şimdide vermemek için kırk takla atıyorlar.İrtibata geçebilen sylon ile irtibata geçsin.
Bu adamların telegram adresine gelin ve onların canına okuyalım.   https://t.me/JinbiTokenOfficial

Kyc yapmak kolay olsa neyse.İkametgah belgesi,Kimlik belgesi fatura kısacası anadan doğma bırakın istiyorlar kendinizi bu gereksiz herifler.
Arkadaşlar vakit dolmak üzere gruba gelin ve baskı yapın.

https://t.me/JinbiTokenOfficial

ADAMLAR TAM HAYSİYETSİZ ÇIKTI.KYC O KADAR UZUN VE ZORLU Kİ.RESMEN REKLAMI BEDAVAYA GETİRMEYE ÇALIŞIYORLAR.
ARKADAŞLAR İKAMETGAH VE KİMLİĞİNİZ İLE HERŞEYİ YAPABİLİRLER SAKIN GÖNDERMEYİN.ÖNCE Bİ DİRETELİM.
Pages:
Jump to: