Pages:
Author

Topic: Scam ICO'ların tespitine yardımcı olacak bazı websiteler - page 2. (Read 523 times)

full member
Activity: 386
Merit: 178
evet son zamanlarda scam ico sayısında muazzam artış var. kopyala yapıştır beyaz kağıt ve yol haritası ile gerçek olmayan ekip üyeleri ismi ve resimleri kullanılıyor. bu sebeplerle bazı yatırımcılar borsaya girip dump yiyen altcoinleri satın almayı tercih ediyor.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Benim anlamadığım olay hala bugün nasıl icolara para yatıran insanlar var hayret ediyorum katıl bounty'ye geç zaten rankın yüksekse bounty'de normalse baya yüksek miktarda token alabilirsin sıfır risk  Roll Eyes
member
Activity: 182
Merit: 10
Resim arayabilme fonksiyonu çok güzel. Bu ve benzeri birçok durumda faydalanılabilir. Paylaşımı yapan arkadaşa çok teşekkür ederim.
member
Activity: 238
Merit: 10
siteler çok güzel hepsini not defterine kaydettim. icolara katılırken incelerim ayrıca bopuntylere de katılırken buradna bakar katırılırım
member
Activity: 588
Merit: 22
Olukça yararlı bir yazı olmuş..Scam projeler bizlerin emeklerini sömürüyor..3-5 ay uğraşıp emek veriyosun,adamlar telegramı bile kapatıp dalga geçiyorlar.Bu siteler sayesinde umarım scam projeleri rahatça tespit edebiliriz. Umarım bundan sonra emeklerimiz boşa gitmez..
member
Activity: 266
Merit: 23
Evet baya güzel bir tanıma motoru.
member
Hep beraber olursak daha fazla scam bulunmasına yardımcı olur ve diğer arkadaşları da kendimizide hırsızlığa karşı korumuş oluruz.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
evet hocam dediğiniz gibi hem paramızı hem de umdumuzu çalıyor bu insanlar,  zamanımızı çalıyorlar ki bu doğru değil
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Benimde çok iyi savunduğum bir konu olmuş, bu tür konulara önem verilmeli bence, farklı arkadaşlarda bilgileri yorum olarak paylaşabilir.
member
Bu arada başka işlerde kullandığım fakat buraya yazmadığım bir yöntem var. Whitepaper ve buna benzer yazılmış dökümanların içeriklerinin kopyalamamı yoksa özgün birşey olduğunu bazı plagiarism araçları sayesinde bulabilirsiniz. Google da plagiarism diye aratırsanız karşınıza bir çok websitesi çıkacaktır ve burada Whitepaperdan metinleri taratabilir yada pdf dosyasını komple taratıp dökümanın gerçekmi kopyamı olduğunu anlayabilirsiniz.
member
bu ve benzeri konulara gerçekten çok ihtiyacımız var adamlar sahtekarlıkla hem paramızı hem umudumuzu çalıyorlar. uğraşınız için teşekkürler hocam.

Yorumunuz için teşekkür ederim. diğer arkadaşlarda araştırma yaptıkları araçları paylaısrlarsa editlerim
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
bu ve benzeri konulara gerçekten çok ihtiyacımız var adamlar sahtekarlıkla hem paramızı hem umudumuzu çalıyorlar. uğraşınız için teşekkürler hocam.
member
Çok faydalı bir çalışma yapmışsınız. Çünkü bu işlere ilk başladığımda scam projelere girdim ve para kaybettim. Bundan sonra ilk başvuracağım yer sizin paylaştığınız siteler olacak. Teşekkür ederim.

Scam projelerden dili yanmayan arkadaş yoktur herhalde. Ama forumda maalesef scam ile ilgili çok fazla bilgi yok insanlar bir bounty'nin sadece bir haftalık twitter raporlamasına uğraştığı sürede katıldığı bountyi daha ayrıntılı araştırabilir ve diğer arkadaşları da uyarabilir diye düşünüyrm.
member
Activity: 302
Merit: 12
Çok faydalı bir çalışma yapmışsınız. Çünkü bu işlere ilk başladığımda scam projelere girdim ve para kaybettim. Bundan sonra ilk başvuracağım yer sizin paylaştığınız siteler olacak. Teşekkür ederim.
member
Kaynak sayısı artarsa diye ilk yorumu da kendime almıştım. Buraya diğer arkadaşlar ekledikçe ve ben de forumda okudukça eklemeler yapıp güncel tutmaya çalışacağım.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
Kesinlikle çok güzel bir konu başlığı olmuş. Bu scam icoların tespitine yardımcı olabilecek başka sitelerde varsa onları da ekleyip güncellenebilir. Böylece scam icolara her paramızı hemde zamanımızı harcamayız.
full member
Activity: 137
Merit: 100
Valla güzel bir konu olmuş hocam ellerine sağlık, resimleri taratmak gerekiyor daha önce çokça defa bu tür scam projelerle karşı karşıya kaldık.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bu icolardan birisi benide ugrastiriyor. İsmini verirdim ama  scam çıktigi için zor durumda kaldım.. Negatif trust yedim onun yüzünden sabahtan bu yana temizlemeye çalışıyorum. Allah'tan bilmeden yaptık. Yaptığım hatayı temizleyince umarım çabuk düzelir. Bountylere katılırken dikkatli olun. Böyle şeylerde başınıza gelebilir

Evet birde böyle bir durum var bounty ve ann threadlerin bumplanmasına sebep olduğunuzda (bilmeden yada bilerek) negatif trust alıyorsunuz.

Tamamen saçmalık, adam nereden bilsin scam olduğunu? Bilse zaten imzadan kaçardı. Böyle saçma işler olmaması lazım.

zar zor kendimi kurtardım. biraz önce düzeltti marboroza denen eleman. facebook ta bayağı bir uğraştım. malum paylaştığınız şeyleri adamlar bir program ile yokluyor. facebook ta hareketler bölümüne girip tek tek paylaştıklarınızı silmeniz gerekli. jinbinin imzası bitene kadar başka bir bounty ye artık katılmam. twitter ve facebook bountyleri zaten pek işe yaramıyor. yani pek dişe dokunur bir token gelmiyor o bakımdan dedim. ucuz yırttık diyebilirim. karşıdaki kişi türk olsa derdini eninen boyuna anlatabilirsin ama yabancı olunca ingilizce ile anlatmak çok zor.
full member
Activity: 406
Merit: 101
google da proje adı scam alert diye arama yaptığında bitcointalk forumlu linklerde çeşitli ifşa başlıklarına denk geliniyor. bu tip icoları denetlemeye gönüllü olan çokça detektifliğe soyunmuş kullanıcı var.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Mangır denen güya Türk coini ki bana göre Scam'ın tillahı.. onu iyi incelemek lazım.. buram buram dolandırıcılık kokuyor
Pages:
Jump to: