Pages:
Author

Topic: Scam ICO'ların tespitine yardımcı olacak bazı websiteler - page 3. (Read 530 times)

member
Activity: 266
Merit: 23
Bu icolardan birisi benide ugrastiriyor. İsmini verirdim ama  scam çıktigi için zor durumda kaldım.. Negatif trust yedim onun yüzünden sabahtan bu yana temizlemeye çalışıyorum. Allah'tan bilmeden yaptık. Yaptığım hatayı temizleyince umarım çabuk düzelir. Bountylere katılırken dikkatli olun. Böyle şeylerde başınıza gelebilir

Evet birde böyle bir durum var bounty ve ann threadlerin bumplanmasına sebep olduğunuzda (bilmeden yada bilerek) negatif trust alıyorsunuz.

Tamamen saçmalık, adam nereden bilsin scam olduğunu? Bilse zaten imzadan kaçardı. Böyle saçma işler olmaması lazım.

Zaten uyarı oluyor uyarı arkasından yazanlara yapıyorlar. İmza kampanyasına katılanlarda boyle bırseye rastgelmedım ama twitter ve facebook vb raporlamaları bounty threade yapanlardan muzdarip olanlar var
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Bu icolardan birisi benide ugrastiriyor. İsmini verirdim ama  scam çıktigi için zor durumda kaldım.. Negatif trust yedim onun yüzünden sabahtan bu yana temizlemeye çalışıyorum. Allah'tan bilmeden yaptık. Yaptığım hatayı temizleyince umarım çabuk düzelir. Bountylere katılırken dikkatli olun. Böyle şeylerde başınıza gelebilir

Evet birde böyle bir durum var bounty ve ann threadlerin bumplanmasına sebep olduğunuzda (bilmeden yada bilerek) negatif trust alıyorsunuz.

Tamamen saçmalık, adam nereden bilsin scam olduğunu? Bilse zaten imzadan kaçardı. Böyle saçma işler olmaması lazım.
member

member
Hocam siz scam icoların Türkiye distribütörlüğünü aldınız sanırım Cheesy şaka bir yana gereksiz saçma sapan konuların arasında bu gerekli bilgilerle bizi aydınlattığınız için teşekkür ederim umarım güncellemelere devam edersiniz

Hocam biraz öyle oldu gibi:) Normalde pek yazı yazmıyorum cevırı yapmaya calısıyorum elimden geldikçe ama son zamanlarda girdiğim çoğu çeviri scama donunce bende kendim okurken sizlere de paylaşayım diye çeviriyorum toparlamaya çalışıyorum:)
full member
Activity: 602
Merit: 118
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Hocam siz scam icoların Türkiye distribütörlüğünü aldınız sanırım Cheesy şaka bir yana gereksiz saçma sapan konuların arasında bu gerekli bilgilerle bizi aydınlattığınız için teşekkür ederim umarım güncellemelere devam edersiniz
member
Activity: 784
Merit: 18
Şu sıralar icolarda scam durumu artış gösteriyor ve bunun için de yararlı olacak bir konu açılmış. Böylelikle hangi iconun güvenli olduğu konusunda biraz daha fikir sahibi olabiliriz.
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Şu anda piyasada dolandırıcı elinden geçilmiyor. Şimdide sahte ico kampaniyaları düzenleyerek insanların paralarını  çalıyorlar. Fakat  paylaştığınız sitelerde aramalar yaparak bu sahtekalar tespit edile bilir
member
Activity: 294
Merit: 11
Google image search en geniş tabanlı database sahip diye biliyorum. Bu siteleri kullandım ancak google'dan daha etkili bir sonuç alamamıştım.
member
Daha fazla website ve araçlar için reply atın buraya ekleyerek devam edebiliriz. Ayrıca sadece resim üstüne değil diğer araştırma yöntemleriniz ile ilgili yazıları da ekleyip güncel tutabiliriz.
member
Pages:
Jump to: