Pages:
Author

Topic: SCAM projeler ve SCAM ihtimali (güncel tutulcak) - page 4. (Read 870 times)

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Güzel bir liste olmuş, aslında globalde de bu tarz kişilerin çok fazla üstüne gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bazıları Bounty'i bu konuda ayrı tutmuş ama alakası yok. Orada hile yapan adamdan çok da birşey beklememek lazım. Aslında bu insanların anlayamadığı şey, kripto para piyasasındaki en önemli etken Community olduğudur. Eğer sen daha en baştan onları küstürürsen, emin ol başarılı olma ihtimalin sıfır. Ama işte gel gör ki, bazı küçük beyinliler sanıyor ki, biz sadece bounty'e girenleri küstüyoruz, alakası yok. Sapien, Deex mesela artık bedava olsa güvenmem. Buradaki domino taşı mantığını anlamak için biraz vizyon gerekiyor, eğer o yoksa zaten o gruptan koşarak uzaklaşın.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Sapien ve Deex Çok konuşuldu. Deex'i bilmiyorum ama Sapienin bence scamlik bir durumu yok. Adamlar bounty hiç vermiyoruzda diyebilirdi ama ödülden kısmışlar. Bu bence scam'a girmez ama emeklerinizin çoğu boşa oluyor orası ayrı bir konu.

10 Ethereum gönder o zaman. Token göndermezlersede scam olmaz ne de olsa. Çalıyor ama çalışıyor kafası tam olarak bu olsa gerek.

daha yatırımın basından erkenden destekleyen topluluğa kesik atması güven sorununu ortaya cıkarıyor ne yazıkki . ama daha fazla kanıt lazım sanıyorum bize verdikleri paralar gözlerine batıyor sadece.

https://resmim.net/f/oPL4jO.png
https://resmim.net/f/tR9QLt.jpeg
https://resmim.net/f/SpaFtF.jpeg
member
Activity: 476
Merit: 10
Sapien bence de scam değil ancak proje ekibi ödülleri kıymış resmen bounty ekibi mücade ediyoruz telegramdan sizde destek olun itiraz edin diyor. Toparlanır umarım.
full member
Activity: 336
Merit: 111
Yatirimcilarin cogunun turk olmasi biraz tereddut ettirmiyor mu ya bir de konusu bile acildi sapien icin de baya ortalik karisti yazik oldu bountycilerin emeklerine.
jr. member
Activity: 95
Merit: 1
Deex 50x len mk. Otho 100x len mk. (Temsili)
full member
Activity: 630
Merit: 104
Sapien ve Deex Çok konuşuldu. Deex'i bilmiyorum ama Sapienin bence scamlik bir durumu yok. Adamlar bounty hiç vermiyoruzda diyebilirdi ama ödülden kısmışlar. Bu bence scam'a girmez ama emeklerinizin çoğu boşa oluyor orası ayrı bir konu.

10 Ethereum gönder o zaman. Token göndermezlersede scam olmaz ne de olsa. Çalıyor ama çalışıyor kafası tam olarak bu olsa gerek.

daha yatırımın basından erkenden destekleyen topluluğa kesik atması güven sorununu ortaya cıkarıyor ne yazıkki . ama daha fazla kanıt lazım sanıyorum bize verdikleri paralar gözlerine batıyor sadece.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Teşekkürler geçenlerde bir cloud mining projesi vardı unuttum şimdi adını ama oda çok büyük ihtimal scam proje, bir liste yapmak güzel olur iyi düşünmüşsünüz

hocam ben onun bounty sine katılmıştım önce yarıda kestiler kampanyayı sonra tekrar başlattılar. ayrıca elde edilen tokenleri listede gösterdiler ne kadar geleceğini biliyordum. sonra baktım yarıya indirmişler . az biraz geldi ama değeri pek yoktu boşuna kürek çektik diyebilirim. sonra ne oldu bilmiyorum ben hepsini sattım arkama bile bakmadım. büyük ihtimal fos çıktı...
sr. member

newbie
Activity: 71
Merit: 0
Deexin dolandırıcılar tarafından yapıldığını düşünüyorum.Ozellikle sosyal medyada bayram diye biri tarafından reklamı yapılıyor.Bu adamın dolandırıcı olduğu söyleniyor.
imzami atarim hatta deex kirmizi ile en basa kalinca yazalim deex tavsiye eden biriside olursa bir siktir git deyin ...
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
bezop bence scam olabilir. mcaafee destekliyor olabilir ama bana scam gibi geliyorum. dikkatli olun derim. fiyatı zaten ortada.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Deexin ben de scam bir proje olduğunu düşünüyorum.Yatırımcılarına allah sabır versin inş zarar etmezler en azından paralarını alırlar.
member
Activity: 378
Merit: 11
Teşekkürler geçenlerde bir cloud mining projesi vardı unuttum şimdi adını ama oda çok büyük ihtimal scam proje, bir liste yapmak güzel olur iyi düşünmüşsünüz
jr. member
Merit: 2
eğer bir proje çok az kişi ile yola devam ediyorsa bilinki bütün yoldaşları acemilerdir sağlam projeler yatırımcıları her zaman çok olur
full member
Merit: 100
sr. member
Kesinlikle sapien. Adamlar demokrasiden bahsediyor bountycilerin hakkını yiyor. Akp bile bu kadarını yapmadı şimdiye kadar  Cheesy
member
Activity: 380
Merit: 20
İnsanları anlamak zor.Ben airdropuna girmiyorum adam sırf twitterden 40 bin takipcili birisi söyledi diye yüksek meblalarda icqsuna giriyor.Proje resmen scamım diye bağırıyor.İnsanları etkilememek için yazmıyorum burda o projeyi.Yani İcq işi artık çok fazla risk içeriyor çok güvenilir 30 bin telegramlı projeler bile scam çıkıyor.Bu saatten sonra icq işini çok kötüye kullanan çıkacaktır. Ahmetin mehmetin lafıyla paranızı kaptırmayın.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Piyasada güveni azaltan olaylardan biri scam projeler diğeri de hack olayları.Bu işlerin bir sisteme oturtulması lazım.
hero member
Activity: 826
Merit: 502
Deex şu sıralar herkesin dilinde . hype olduğunu düşünüyorum. Scam ihtimali de olabilir. Güvenmiyorum nedense .
Yatırım yapacak arkadaşların mutlaka tedbiri elden bırakmamaları gerekiyor.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Deexin dolandırıcılar tarafından yapıldığını düşünüyorum.Ozellikle sosyal medyada bayram diye biri tarafından reklamı yapılıyor.Bu adamın dolandırıcı olduğu söyleniyor.
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
buna ek olarak bounty kesen, kırpan milletin emeğini gasp eden soytarı tokenlarıda ifşa edelim
Pages:
Jump to: