Pages:
Author

Topic: SCAM projeler ve SCAM ihtimali (güncel tutulcak) - page 5. (Read 876 times)

hero member
Activity: 868
Merit: 500
Ben mart ayında ;

Seele , yggdrash ve hycon ICO larına katılmak istiyorum fakat . Bu kadar çok ICO nun içinde biri scam çıkabilme ihtimali var .
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Bu senenin en büyük scamı deex millet 50x olacak diye girdi bence açılmayacak bile sistem Cheesy hele türk yatırımcı %80 gelmiş ise hepten bitmiştir Cheesy
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Deex yatırımcısının %70i Türkmüş iyi bi bok olsa bize bırakmazlardı zaten.

full member
Activity: 630
Merit: 104
beyler bayanlar bu piyasada sanıyorum en büyük sorunumuz scam ihtimallari... her scamda büyük bi yaygara kopuyo ama sonra unutulup gidiyor bazılarımızda parasını ne yazıkkı kaptırabılıyor bu dolandırıcılara o yüzden aşşağıda bir liste hazırlayacağım burada tartışalım ve yazalım scam olan projeleride listeye ekleyeceğim lütfen güncel tutalım hepimizin yararına... HERKES TARTISMAYA KATILIRSA DAHA COK FIKIR EDINMIS OLURUZZ..

1. OTHO NETWORK   SCAM!!
2. DEEX (scam ihtimali yüksek çünki türk sosyal mecralarda fazla pompalandı ist konferanslarında adam kendide söyledi elimizde ürün yok diye!)
3. SAPHIEN  (forumdaki destekçilerinin ödülüne kesik atan bir proje scam olmasa bile 1dolar bile yatırım yapmayı düşünmüyoruz ailece...Smiley
4. ADBLURB     SCAM!!! (bounty manager söyledi)
5. All.me  (tüm profiller sahte yada öyle bi profil yok takım yok yani!) SCAM!
6. Chainium !! Bounty ödülleri 722eth den   maximum 280eth ye kadar düşürüldü. sorunca telegramdan attılar! TAKIM GÜVEN VERMIYOR!
7. EOZ   SCAM!!!!                siteleri telegramları kapatıp kaçtılar...

NOT: gelen meritler(eğer gelirse)kaliteli yani ''yeterli kanıtlarla'' projenin scam olduğunu kanıtlayanlara atılacaktır...

Yeterli kanıt nedir?
- Bounty managerlerin kanıtları yeterli oluyor genelde konuşmaları koyuyolar.
- iletişim kanallarının hepsinin hepsinin kapatılıp ekipten haber alınamaması
- ekibin olmaması! linkedin face twitter hesapların sahte olması
Pages:
Jump to: