Pages:
Author

Topic: SEC kararından sonra Altcoin diye bir şey kalmayacak - page 2. (Read 2209 times)

member
Activity: 490
Merit: 16
bu ayın sonunda bakalım ya herro ya merro ya dibin dibi yada uzaya fırlayacak ama şu kaçınılmaz her iki durumda da 1-2 altcoin hariç dipleyecek Grin
member
Activity: 476
Merit: 31
içimizi kararttığın için teşekkürler anony senin konularını okudukça içim kararıyor anasını satayım bıkıyorum piyasadan çekilesim geliyor  Grin
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
daha önce ath ler görülürken bu haberler yoktu buna rağmen piyasa çok iyi gidiyordu şimdiyse saçmasapan haberlerle fiyatları manipüle ettiklerini düşünüyorum.haber olumsuz bile gelse etkisi kısa sürecektir bence uzun vadede yönün ileri olduğunu düşünüyorum
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
Sec olumlu bir karar vermeyecek gibi duruyor en azindan bu sene icin bu boyle.
member
Activity: 462
Merit: 14
altcoin diye birşey kalır ama sağlam olarlar.Bişey üretmeyip milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip olanlar yerin dibine girsin abi.Mesela trx,mesela iota en başta yok olması gerekenler.Bide tüm erclerin yüzde 95 i çöp.
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
Her altcoin gidemez. Bir çoğu sıkıntılı zaten onlar için sıkıntılı süreç başlayabilir ama bunun da ETF ile alakası yok bence. ETF şimdilik sadece BTC ile ilgileniyor. Tüm kriptoları baz almıyor.
member
Activity: 504
Merit: 12
zaten altcoinler artık uzun vadeli pek sağlıklı bir süreç yaşamıyorlar Bu kararlar neticesinde çok fazla Piyasayı etkileyecek önemseme çıkmaz.
jr. member
Activity: 154
Merit: 8
Altcoinler şuanda zaten on kat aşağı düştü yeni çıkarılan icolarda yine satıl fiyatının on kat altından işlem görüyor. Bir çoğu batacak ayakta kalabilenlerse boğada geçtiğimiz sene olfuğu gibi 10 a katlayacaklar.
member
Activity: 378
Merit: 11
Bu yıl etf onayı gelmeyeceği konusunda herkes aynı fikirde sanırım, ayrıca en ufak manipulasyon sonucu 1k dolar düşen bir varlığa hiç bir zaman sec onay vermeyecektir. Sec'in kurulma amacı yatırımcıyı speklerden korumaktır.
newbie
Activity: 62
Merit: 0
30 eylül malesef çok önemli tarih olumsuz bir haber çıkması durumunda ki bana göre gene red olacak ve bitcoin 5000$ altına inecek alt coinler i düşünemiyorum yerle bir olacak. ondan sonra ki senaryolar dahada önemli. yanlız gerçekten bu eft olayı neden bu kadar çok etkiliyor onuda anlamış değilim yani abartı etkiliyor.

Eğer olumlu bir sonuç çıkarsa(hiç sanmıyorum) işte o zaman yine yeşillendi fındık dallarını uzun süre söyleriz. Cheesy
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Altların bitişi için onlarca senaryo üretildi daha önce. Kısa vadede finansal getiri olarak düşünürseniz belki haklı çıkabilirsiniz ama orta ve uzun vadede bitcoin işlevsiz bir kripto para olduğu için altcoinlere ihtiyaç olacaktır.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
30 Eylül piyasanin kıyamet günü olabilir. Uykumlarım kaçıyor ne yapacağım bilemiyorum
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
4new icodan 45 milyon dolar topladı ama şu anda ico fiyatında %80'e yakın düşüş yaşamış durumda. bu kadar içler acısı duruma gelmemeli. iyice dibe getir borsadaki ilk işlemler ile hatta daha düşüğüne oradan satan satana, topla tek sen kazan balina. başkasına bırakma ha.

SEC olumlu karar verirse altlar zaten dump anlamında çıldırır.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
SEC kararı çıktı ortada dünya kadar altcoin yerinde duruyor. Demek ki Sec red kararının olumsuz etkisi sınırlı olarak cereyan etti. Tersine olumlu karar çıksa uzun erimli pozitif etki olabilirdi. Altcoin pazarına her daim güvenirim.
member
Activity: 462
Merit: 10
kalacak mı kalmayacak mı göreceğiz. bitcoin fırlarsa ezilselerde en azından usd ederi bakımından para edeceklerdir ETF ertelenip duruyor 2019'u bulur bence bu karar.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
eninde sonunda market güzel gelişme gösterecek balinaların çok para kazanma iştahı bitmez. biz küçük para ile oynayan kişilerin para kazanacağı zaman henüz gelmedi büyük yükseliş olacak illaki.
member
Activity: 434
Merit: 16
Bakın beyler hepimiz kazanalım burada söyleyeceklerim yatırım tavsiyesi almayın
Ama görünen köy kılavuz istemez
Çok büyük bir dalga geliyor altcoinler punplanir diyenlere gülerek kahkaha atarak geçiyorum er yada geç para altcoinlere dönecek diyenlere hayret ediyorum
Bakın bu sefer ki dalga öyle böyle olmayacak.
Altcoinleri dolar bazlı değer kaybetmesede bitcoin karsisindacöp oalbilir
SEC kabul edecek
Altcoinler çöp olacak
Hele bitcoinden hizliyiz cartiz vurgu diyenler patlayacak
Büyük vurgun yaklasiyor
Asıl bomba 2019 den sonra
Bitcoin piyasanın %80 hakim olacak

Bakın bunlar öngörülerin kizanlar olabilir ama durum bu
Kimse yatırım tavsiyesi almasin ben bitcoinin şov için hazırlanıyor altcoinler 2017₺3 patlatıldı ve rüya bitti. Şimdi gerçekler geliyor

Sizi bu fikre iten tek kaynak; 'SEC'in ETF başvurusunu kabul etme olasılığı' mı? Bir varsayım üzerinden milyarlarca dolar dönen altcoin piyasasını mı bitirdiniz?

Şu dediğiniz ve olup olmayacağı belli olmayan varsayımlar hariç, somut bir şey varsa, söyleyin biz de bilelim.

Arkadaş bu işi, Türkiyede ki dershaneleri kapatmak gibi birşey sanıyor herhalde. Neyse bekleyip göreceğiz neler olacağını. Kahinlere kulak asmayın.
member
Activity: 448
Doğru coini bulamadıktan sonra hold pek bi anlam ifade etmiyor. SEC kararı da bence altcoinlere her halükarda olumsuz etki etmesi daha muhtemel.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
altcoinlerin bir kısmı halihazırda zaten patlamış durumda özellikle bu amaçla ortaya çıkmış olanlar yani dolandırıcılık için firstcoin gibi.ilerleyen zamanlarda daha da çok patlayan göreceğiz zaman yaklaşıyor çoğu  altcoinin roadmapine göre uygulama zamanı geliyor neler yapıyorlar göreceğiz bakalım.zamanında keşke flipper olsaydık diyorum şimdi
member
Activity: 448
Kripto pazarının yaşamasını ve büyümesini yalnızca ETF onayına bağlamak düşüncesine nerden nasıl kapıldık anlaşılır gibi değil.

Şu anda iyi haberlere açız o yüzden bu haber ile birlikte piyasaya para girişi bekliyor herkes, ancak etf nin olumlu geleceğini kimse garanti edemez.
Pages:
Jump to: