Pages:
Author

Topic: SEC kararından sonra Altcoin diye bir şey kalmayacak - page 5. (Read 2212 times)

newbie
Activity: 97
Merit: 0
Bitcoinin artması bu zamana kadar hep altcoinlerede yaramıştır daha çok kar gören yatırımcı tabiki altcoin de satın almak isteyecek bitcoinde bir yere kadar karedebilir benimde piyasada yaptıklarımın sırası btc almak-altcoin almak-icoya katılmak...
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
SEC kararı olumlu olup kabul görürse yatırım fonları aracılığı ile isteyen herkes bitcoin satın alabilecek, yatırım fonlarına marketten bazı altcoinlerin de katılacağını düşünüyorum sonrasında.
full member
Activity: 994
Merit: 152
Bu borsa yatırım fonu(ETF) ile ilgili birkaç gün önce Şant Manukyan'ın güzel bir yazısı vardı. Herkese okumasını öneririm. Süreci güzel bir şekilde özetlemiş. Okumak için: http://blog.isyatirim.com.tr/bitcoin-borsa-yatirim-fonu-aya-mi
newbie
Activity: 252
Merit: 0
zaten şu anda alt coin diye bişey kalmadı ama bence eylül ayında sec kararı olumlu yönde olacağını düşünüyorum çünkü olumsuz olursa bütün dünyada ses getirir o yüzden benim tahminim olumlu yönde olacağını düşünüyorum
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Projesi olan altlara bir şey olmayacaktır. Ancak projesi olmayanlar birer birer önce borsalardan delist olacaklar sonra da yok olup gidecekler. O yüzden artık almadan önce daha çok araştırmak lazım.
full member
Activity: 686
Merit: 111
sec bi kurum evet gayet de önemli bir kurum fakat , adamların yapmak istediği bu olamaz mı ? bi strateji olarak yani. Bazı hacimsiz ve rakibi oldukça fazla olan coinlerin evet bence de şansı yok mutlaka silineceklerdir. Ama günlük hayata entegre olmuş/olması muhtemel altcoinlerin ben şahsen yokolacağını düşünmüyorum. Değil sec , satoshi çıksa yapamaz.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Bende buna daha önce birkaç kez değindim, gözler polo da olsun.
Binance coinlerinin çoğu çöp olacak.
member
Activity: 196
Merit: 10
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
Altcoinlerin tamamının bitme ihtimali yok bence. Bazılarının piyasadan er ya da geç silineceğini düşünüyorum ama Ethereum gibi piyasaya tutunmayı başaracak güçlü altcoinler de yok değil.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
Grafiklerin düşme göstermesinin sebebi tek başına SEC kararı değil, pazar SEC kararının olumsuz olacağını fiyatlamıştı zaten. Altcoin pazarının can çekişmesi sorunsalı yatırım azlığı, ico talebinin düşmesi ve scam proje çokluğudur.
full member
Activity: 392
Merit: 107
sec kararları olsa da olmasa da altcoinler kan kaybediyor. ortada bu gerçek var. şimdi 2000 tane altcoinle ne yapsın insanlar hangi birine para yatırsınlarda fiyatı değeri falan gelişsin. yavaş yavaş çöplüğe dönen bir piyasa göreceğiz. belki 5-10 tanesi kalır da güzel bir piyasa olur. inanın 50 den fazla altcoin gereksiz bu piyasada. henüz bunu kaldıracak bir potansiyel yok. e haliyle bu da çöküşe sebebiyet veriyor. btc ether gibi önemli varlıklar olmasa zaten kimse altcoinlerin yüzüne bakmazdı emin olun. ama eminim ki bir gün hepsi kendi kendine piyasadan silinip gidecek. zarar eden insanlar kalacak arkada
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Sıra sıra seri düşüyorlar durduramıyoruz.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
altcoin diye bir şey kalmayacak demek saçmalık olmuş baya baya. altcoinleri bitirecek bir karar henüz söz konusu bile değil manipülasyona gerek yok
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
umarım işe yaramaz yuzlerce coin yokolur gider. toplasanız 50 tane gerçek anlamda coin ancak vardır. hadi proje iyi niyetli devam ediyor desek 75 coin olsun.geri kalanı silinip gitse hem marketcapteki şişkinlikte azalıp daha gercekci bir marketcap ile karsı karsıya kalırız. sallapati sitesi olan satılsa 500bin dolar etmicek projenin marketcap değeri 100m dolar şuan.
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
Altcoinler tamam herkesi bitirdi ama sürekli bitecek bitecek diye konuşmak tamamen saçmalık. Altcoinlerin temizlenmesi gerekiyor ortalık çok fazla çöp proje ve coin dolu ama sağlam projeler kesinlikle tutunacak ve değerlerine değer katacaklar geçen süreçte kesinlikle. Altlar güzel kazandırdı zamanında ve ileride de kazandıracak benim şahsi fikrim. Doğru zamanda doğru hareketler yapmak en mantıklısı yine de.
member
Activity: 135
Merit: 10
Decentralized Transportation Solution
Çok fazla altcoin var piyasada. bunların büyük çoğunluğu bence de çöp olacak ama içlerinde sağlam olanlar da var. Bunlar ise yoluna devam edecektir bence. Kendini geliştiren ve yenilik getiren projelerin yok olması için bir sebep göremiyorum.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Neyse arkadaşlar çok ayrıntıya gerek yok
Sonuç şu
Yatırım tavsiyesi olmamakla beraber sec kabul ederse altcoinler biter

Burada sec madencilik yarilanmasi ve yıldırım ağı bitcoini sahlandirir

Hocam, diyelim ki doğru söylüyorsun.
Zaten altlar diplerde dolanıp duruyor, elimizdekileri birilerine hibe mi edelim, ne yapalım.  Smiley

dostum herkesin şahsi yatırımı ben yatırım tavsiyesi vermiyorum. altların dibi yok eğer başından beri elindeyse zaten satma ama sen satmadın diye düşmeyecek değil bilmiş ol daha dibe çok var Smiley
member
Activity: 504
Merit: 11
Neyse arkadaşlar çok ayrıntıya gerek yok
Sonuç şu
Yatırım tavsiyesi olmamakla beraber sec kabul ederse altcoinler biter

Burada sec madencilik yarilanmasi ve yıldırım ağı bitcoini sahlandirir

Hocam, diyelim ki doğru söylüyorsun.
Zaten altlar diplerde dolanıp duruyor, elimizdekileri birilerine hibe mi edelim, ne yapalım.  Smiley
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Sec ile altcoin farklı şeyler yalnız şu anda bitcoin ve etherum yerine daha çok altcoin alınıyor. Burdaki olay şu çöp coinler var onların bir çoğu zaten yavaş yavaş yok olur orası ayrı bir durum. Ama altcoin ler her zaman olur bence.
jr. member
Activity: 198
Merit: 2
Altcoin almak içinde altcoinlerde kalmak içinde hiç bir sebep yok şuan. İnatla kalanlardan %500 zarar edenler var. Bu piyasada inat etmeyeceksin aksine token sayını arttırmaya bakacaksın. Balinalar yüklü miktarda altcoin satmaya devam ediyor bir bir diplere kadar satıyorlar.
Örnek vereyim geçen hafta bir balina Wawes'i 11.500 sata düşesiye kadar sattı. Normal değeri 32 bin sat olmasına rağmen 11.500 den okutarak çıktı wawesten. Sonra tekrarda 30.000 satlı seviyelere geldi. Balinalar bir bir patlatıyorlar kendini. Nedeni ufukta büyük bitcoin yükselişi görülüyor altcoinler bitcoin karşısında tamamen patlamadan önce herkes bitcoine kaçıyor.
member
Activity: 378
Merit: 11
Altcoinlerin bitmesi için sec kararlarına gerek yok diyoruz, bitcoin 10k olsa yetecek sıfıra dayanacaklar nerdeyse, bıktım bende artık hele shivom denilen token çıktığı günden beri her gün %10 fix düşüyor, ben aldıkca o düşüyor nasıl lanet birşeyse
Pages:
Jump to: