sigara içen arkadaşlara bir sorum olacak: sigaralar yeni pakete geçtikten sonra size de tadı garip gelmeye başladı mı? bazıları tütünün henüz taze olduğu için tadının böyle olduğunu söylüyor ama bilemiyorum. bir de benim içtiğim sigaranın paketi ve izmariti iyice kalitesizleşmiş.
içilmiyor arkadaş.. geçen gün bizim bakkalın vitrinde kalan son beyaz paketleri topladım haftayı kurtarırım diyodum ama stoğu tüketince bugün yine siyah paketlere kaldım. şu
sarmaların külleri dağılmasa içerken masanın her tarafı kül içinde kalmasa sarma tüketmeye başlayacam ama hem boş sarıyorlar hem de kül sıkıntısı yüzünden hazır paketlere devam. tütününden mi bilmem ama içilmiyor. buna rağmen sigara tüketimim arttı. ard arda 2. 3. yaktığım oluyor
gospodin, biz burCuva mıyız da normal cigara içecez nazire yapar gibi bi de "siyah paketlerin tadı mı değişti" falan
sarma içiyorum ama arada paket de alıyorum, 30 yıl oldu olacak başlayalı, her türlü naneyi içtiğimden ciğerler -açık büfe- her şeyi kabul ediyor. "kardiş parliament içiyordum winston'a geçtim ama öksürttü öhhö öhhö" diyemedim hiç
bileq hocam kanayan yaraya parmak ve de tuz basmış, sarma güzel hoş da her yerimi yara bere içinde bıraktı, üstüm başım delik deşik oldu, sigara mı içiyorum havai fişek mi belli değil, pişmaniye yerken üstümüze düşmesin diye elimizi koyarız ya altına, hah işte aynen öyle içiyorum sigarayı, koltuk yatak döşşek keyif falan bırakmadı, hassas ve narin ellerim yanık izleriyle doldu. o nedenle bir an evvel altcoinlerden zengin olup Erol Taş kahkahası atarak Cubalı kadınların sardığı egzotik, fidel abimizin içtiği pürolara geçmek en büyük hayalimdir...
not: trendcoin yazılarına döndü