Aynı görsel 3 kere çıkınca karşıma dedim mevzu mu var
Bu durumlarda img koduna bir boşluk atıyorum ben. Forum yazılımı çok eski be baba. Yenilemediler gitti.
Şuraya bir Mobil versiyonu da lazım bana göre kesinlikle hala daha yapılamadı gitti birde vpn siz girilemiyor mobil veri ile...
Ben forumu neredeyse tamamen mobil kullanan biri olarak, mobil versiyonu olmasa bile aşırı kullanışlı buluyorum.
Bu forumun tasarımı değişirse forumu bırakmak zorunda kalırım. Yeni forum tasarımlarının hiçbirine ısınmış değilim, forum dediğin bu kalıpta olmalı.
Forumu ben de beğeniyorum, insanda bağımlılık yapıyor 😂 acayip yazasım da var ama yazmayacağım🙂 bitcoinLand gibi bir dünya, ne ararsan var
sadece konu anlamında çeşitlilik değil dostluk, sürtüşme, tartışma, fikir birliği ve ayrılıklarının yanında sanat, ekonomi, politika, teknoloji hatta teoloji, felsefe...yazarları da kendine has karakteri olan adeta bir marvel dünyası, iyi ve kötü karakterlerle dolu etraf... Kafadan kırığı da var, dahi düzeyinde olanı da hatta kendini wolverine zannedeni bile var😉
Ha eksikleri var mı var tabii ki ama olsun yine de beğeniyorum. Ümit ederim hak ettiği değeri ve ilgiyi görür.