O cemu ti to?
Primam ga s'ledja iz dana u dan na telenor, ali nikada nisam naveo nista. Jedino sto je bitno da u startu prebacis sebi soma dinara pa prebacis u ojre ili dolorese jer u suprotnom ce ti se pojaviti samo dinari sta god da posaljes. Ostala navodjenja nikad nisam navodio.
E sad... Bitodorac ... TodoraCoin .. TDR .... pratite... sinoc sam napravio.. klonirao jedan koin! Uspeo! Mozda danas nastaje genesis block, wallet je spreman. Znam da mislite da se zajebavamo, ali videcete kako se kroz zajebanciju moze uraditi nesto korisno za drustvo bez obzira sto je drustvo retardirano, em nista ne kapira em boli kita sve vas za sve druge.
NAZIV: TodoraCoin [Bitodorac]
SKRACENICA: TDR
ALGORITAM: SHA256
--------------------------------------
POW (Maksima kolicina): 100
POW (Nagrada po bloku): 0
COINBASE MATURITY: 30
POS Kolicina: 100
POS Interes: 10%
Min Stake Age: 5h
Max Stake Age: Neograniceno
Tx FEES: 0.00004000 TDR
Gledajte da ne prodjete kao moja okolina koja je poslednjih godina isto ovako gledala na mene.... lud lud lud... bez pomisli da uopste razmisli o cemu pricam vec sudeci iskljucivo zbog nacina koji ja radim stvari ... propustise mnoge sanse.... sad me zovu.. placu... a svima sam im pricao ... niko verovao nije... jer nije normalan... ajde .. ko normalan pomera granice? Kako napraviti nesto novo ono razmisljas "normalno"?
Eto vam... ja sam doveo ljude ovde... jos uvek dovodim.. povezite ko je sve ovde dosao zbog mene... ulazem svoje vreme i sve u ovu ideju.
Nisu forumi bas skapiran dobro. Masa ima psihologiju TV-a, pa ne moze da prihvati da ovde ima priliku da komunicira. TV je jednosmerno, pa se samo divis, idolima svojim..... kad sretnes uzivo.. pogubis se...
Na forumu imas interakciju, pa je jako tesko za svariti da komuniciras sa jednim bozasnstvom koje se spustilo medj' plebs da propoveda kripto
Pisem to zato jer sam i sam doziveo da ovde komuniciram sa ljudima koij su cak nivo iznat tih koji se na TV-u pojavljuju. Komunicirao, raspravljao, svadjao se, a i poslove zavrsavao. Sve to bez da tripujem komplekse nizih ili visih vrednosti. To sta ovde radim, sta sam pustio svoje ego da radi, je samo marketing, iako to jesam ja
Sto se tice Bitodorca, sredio sam par stvari. Ocekujte uskoro jos par bitnih ljudi ovde (nece oni to napisati ovde, narocito ne ko su) i par nevladinih organizacija.
Volite me ne volite, varite ne varite, ali uvek razmislite dobro o cemu pisem, ignorisite nacin price a ne moje postove. Shvatite poentu. Tak kad naucite da ignorisete nacin i pocnete da kapirate sustine prica koje vam se predstvaljaju prestace idijoti da upravljaju vasim zivotima.
Znam da je to stvar inteligencije i zrelosti... ali .. treba raditi na tome