@n00bsaibot
" Licno mislm da bi bilo mnogo kreativnije kada bi smo pricali o tehnologiji, skriptama, novim minerima i sl. nego o cistom profitu .... kada razumes tehnologiju, razumeces i projekte pa samim tim i potencijalne vrednosti (citaj: $$$$)! Forum (a i internet) je dovoljno veliki za obe stane (tech vs $$$)"
ja se slazem sa tobom, ali sam ovde zbog profita jer u Srbiji nemam nikakav profit ovo mi je jedina sansa da stanem na noge pa o gome guram ali kroz proces zarade poceo sam koliko polako da kapiram bar osnovu tehnologije u nekim od projekata ko sto je IOTA, Raiblocks etc bar neke povrsne stvari ali svakog dana malo vise.
Za sada plasim se da ce sve ovo da puken par jurim da zaradim i izvucem 50% novca da mogu da mirno zivim jer ljudi u Srbiji rade za 500 evra i to nije uredu a kod privatnika da ne pricamo ima par ljudi u mojoj familiji koji rade kod privatnika i trpe torturu nevidjenu zato ja ovo radim i cutim nikom ne pricam jer kad su me unistili iz vlasti zbok "krsenja zakona" i zatvrolili firmu i oduzeli imovinu ja sam kreno da radim freelancing i svi me u familiji se sramote. Sta je tu je o cripto nesmem da pricam jer ce da me posalju u zatvor. Ali ja sam fokusiran da zaradim i to je to ali mislim da cu do kraja 2018 da ukapiram i tehnologiju ispod ali to sto vi pricate o tehnologiji je super mislim da je lakse biti uspesan ako razumes a ne ja ko slepi misis gledam sam biznis profit.
Toliko samo napred ovo je super da mozemo svi da radimo a da jedna stoka birokratska nemoze da mi zatvori moju "kripto" firmu ko sto su uradili sa mojom regularnom firmom i sve mi oteli.
Sta ce da pukne? Negde si nesto procitao?
Meni taman sve lepo krenulo
Pratimo godinama kako puca!!!
https://99bitcoins.com/bitcoinobituaries/BitTodorovcu sto plasis ljude ? mada ono za google treba ozbiljno da shvate
Treba sve da shvate ozbiljno! Shvate! Il' si shnjima il' si shnama!
Šta mislite o IOTA, XRB i drugim valutama koje su zasnovane na DAG? Ja ulažem u IOTA još od 0.30, mislim da će cena sa ovih ≈ 3.70 skočiti najmanje x5-10 do kraja godine, posebno sa uvođenjem njihovog procesora u Q1 2018 i svim partnerstvima koja još uvek ne objavljuju zbog NDA. Prema mom istraživanju, ništa ne može da im prismrdi, dugoročno je sasvim moguć market cap od trilion dolara, IOTA može da bude deo AI, ML, pametnih gradova, autonomnih vozila. Treba imati u vidu da sve ove stvari tek dolaze i da će maksimalna vrednost biti ostvarena kada IoT postane mejnstrim.
XRB sam propustio da uložim na <1 USD, evo ga sad na 17. mestu, top 10 je vrlo verovatno do kraja godine, gotov proizvod, 7000 tx/s...
Takođe, da li je neko pogledao Hashgraph, još uvek nemaju public ledger, ali izgleda da se nešto sprema...Koga zanima više, pogledajte
http://www.swirlds.com/Ardor takođe posmatram već duže vreme, ozbiljna priča, konkurent ETH, child chains, itd.
Relativno povrsno pregledam nove projekte u poslednje vreme ali taj IOTA sam pogledao detaljno. Iako ga nemam ni jedan cini mi se da ima veoma ozbiljnu pricu. Veoma lepo izkombinovane postojece potrebe sa kriptom a sve zarad automatizacije i ubrzanja procesa koje sveakodnevno obavljamo a placamo za njih.
Ovo ostalo, sracunajte pa me osudjujte... pogledajte semafor!
Klikces na strane i vidis koji je datum prvog posta na toj strani .. pa kliknes sledeci .. pa sledeci... pa par komada tako.. pa vidis da poslednje dve strane ima 12.01. ... 11. jedna strana pa deseti... pa 5. pa decembar.
Ko je za promene?!
Mi smo!
Ko zeli da se menja?!
......
Muk... par ljudi stidljivo gleda okolo zeleci da kaze glasno JA ali ih je strah da ce ih vecina odbaciti u tom slucaju!
Jel me stavio na ignor?
Nikakve pare nista ne moze da zameni osecaj kad ti dodje lik koji je napravio profil u tvoje ime.... zar to nije satisfakcija ... ko masterkard ka metne ono glavu frizider pa u puding onaj... juuu ... to mekano.. ko bujen petice.. ili je visa