Açıkcası ben Milano derbisinin golsüz geçmesini bekliyorum geçen haftalarda İnter ile Juventus arasında golsüz geçen sıkıcı maçın bir benzerini daha yaşarsak bu beni hiç şaşırtmayacak.Maçta herhangi bir skor olursa umuyorum Hakan Çalhanoğlu'nun da bu golde katkısı olur.
Maç oldukça keyifli geçti valla hocam. İkinci yarıyı tamamen takip edemesem de son bölümleri izledim. İlk yarıda bir Inter dominasyonu vardı ve çabaları skora da pozitif bir şekilde yansıdı. Hakan Çalhanoğlu, Perisic'in attığı golün asistini yaptı kornerden. Fakat ikinci yarıda her ne olduysa Inter'in performansında ciddi bir düşüş yaşandı. İstatistiksel olarak zayıf kaldılar diyebilirim. Ve son 15 dakikada büyük bir şok yaşadılar çünkü Milan maçı çevirdi. Giroud ile buldukları gollerle 2-1 maçı da kazanmayı başardılar. Milan bu galibiyet ile Inter'e tekrar yaklaşma fırsatı yakalamış oldu.
Hakan Çalhanoğlu duran toplarda gerçekten dünyanın en etkili 2-3 oyuncusundan bir tanesi konumunda.Ben yukarıdaki tahminimi yaparken İnter'in maçı puan olarak da önde olduğu için kitleyeceğini düşünüyordum ancak durum sizin de söylediğiniz gibi hiç beklediğim gibi olmadı.