Pages:
Author

Topic: Sermayeyi sabit tutmakmı? Yoksa katladıkça yatırım yapmakmı? - page 9. (Read 1845 times)

newbie
Activity: 196
Merit: 0
Herkesin fikri başkadır tabii ama artan miktarla birlikte farklı coinlerde daha düşük yüzdeli karlardan çıkılarak arttırıma gidilebilir.
jr. member
Activity: 125
Merit: 1
eğer iyi kazanç elde edildiyse anaparayı çekip altına yatırmak yeni depozitolar için çok uygun olur
full member
Activity: 238
Merit: 100
Her ne kadar blockchain için geleceğin teknolojisi olduğunu düşünsem de piyasaya atılan ana paranın yeteri kadar kar elde edildikten sonra çekilmesini düşünüyorum
full member
Activity: 308
Merit: 100
Kesinlikle sermaye katlandıkça yatırım yapmak çok ama çok mantıklı, gidip de karı har vurup harman savurursanız, eldeki sermayeden de olursunuz bir gün.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
Ne hedeflediğinize bağlı bu. Ama piyasanın karekteristiğine bakarak cavaplamak gerekirse, bu ve benzeri piyaslarda realizasyon çok önemli. Aşırı volatil piyasalarda realize ettiğiniz sürece sürdürülebilir bir strateji yaratmak daha kolay. Aksi taktirde bir yerde çakılıp aylarca hareketsiz kalmak gibi durumlarla karşılaşılabilir.
newbie
Activity: 5
Bu strateji tamamen kişinin risk algısı ve psikolojisi ile doğru orantılı.
Başlangıç olarak katlandıkça yatırım yapmak, belirli kar seviyelerine ulaştığında bir miktar çekip yola devam etmek.
newbie
Activity: 98
Bu kişinin nası bi durumda olduğuna bağlı ama bence katladıkca yatırım yapmalı çünkü parayı internette tutmayı tavsiye etmiyorum hırsızlık olayları olduğu icin yatırım yapıp en azından gözünün önünde durması daha iyi olur benim düşüncem yanı .
member
Activity: 378
Merit: 55
senin hayat şartlarına göre değişiyor veya risk anlayışına göre.
kimisi karı alır çıkar. kimisi anaparasını alır kalanla devam eder. kimisi de hurra devam eder Smiley
member
Activity: 378
Merit: 14
Suana kadar buyuk bir kazancım olmadı ama bu işe girerken riske ettiğim bir meblağ var, kar ettikce uzerine ekleyip tamamını yatırıyorum. Sonucta bu para gözden cıkarılmış bir para. Battı balık yan gider Smiley
newbie
Activity: 25
Sermaye büyükse 2x yapıldığında sermaya alınıp kalan miktarla devam edilebilir. Ben tüm parayla yardırıyorum Smiley
member
Activity: 182
Merit: 11
Eğer sermayenin miktarı yüksekse bence sermayeyi geri almak daha mantıklı sonuçta piyasa çok hareketli ve bazen ciddi düşüşler yaşıyor ne olacağı belli olmuyor
hero member
Activity: 756
Merit: 505
ihtiyaç doğrultusunda hareket etmek daha mantıklı. zaten ihtiysç fazlası bir miktarla giriyorsan bazı şeyleri riske edebilirsin, tamamını kullanıp daha fazla kar sağlayabilirsin. benim genel mantığım yarısını alıp yarısını bırakmak üzerine kurulu. zaman marjı da önemli. tek bir mantıklı seçenek yok aslında bence. ait olduğu şartlar içinde şekillenir. sana hangisi uygun geliyorsa onu yapmalısın.
newbie
Activity: 3
en guvenlisi her zaman hodl etmek bana kalirsa
member
Activity: 406
Merit: 12
Bunu bende çoğu zaman bunu düşünüyorum. Şimdilik sadece arttırmayı düşünüyorum. Henüz aylık sabit giderlerim dışında para çekmedim.
member
Activity: 210
Merit: 10
Miktara gore degisir bence eger dusukse katlamaya calismak daha mantikli diger turlu miktar hic artmaz. Belli bir orana ulasildiginda bir kismi harcanabilir.
newbie
Activity: 61
ana parayı çıkardıktan sonra kar ile hareket etmek yatırım yapmak daha mantıklı sanki en azından ilk başlarda
full member
Activity: 571
Merit: 113
Bi yandan az zarar etmek için sabit tutmak ama bi yandanda ne kadar ekmek o kadar köfte meselesi bilemiyorum valla kararsız kaldım şimdi
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
Bende riski azaltıp yatırım yapmanın mantıklı olduğu fikrindeyim özellikle sermayede anaparayı kurtarıp sonrasında alabildiğince riskte alınabilir. Bu sizin beklentinize bağlı olarak değişebilir.
newbie
Activity: 24
Yatırım yaptığım parayı çekmek gibi bir kaygım yok çünkü o paranın yatırımda kalması beni her zaman temkinli olmaya sevkedecektir. Ayrıca yatırım yaptığınız miktar fazla ise düşük oranlarda kar ettiğinizde bile miktar olarak hayırı sayılır oluyor. Ancak şu var ki mutlaka cripto dışında yatırımlar da yapmak iyi olur kanaatindeyim. Bir döngü kurulabilir. Kriptodan gelen para ile dışarıda başka yatırımlar yap, o yatırımlardan gelen paralardan da bir miktar kriptoya aktar. Birbirlerini destekleyerek büyüsünler.
newbie
Activity: 24
örneğin paranızı 2'ye katladınız ama bitcoinde kalmasını düşündünüz. pump oldu ve sattınız başa dönersiniz. sermayeyi katlayıp coin düşüşlerinden etkilenmeyen tether usd denenebilir. gerçi bunun hakkında pek iç açıcı haberler yapılmıyor fakat dump zamanlarında paranız ile daha fazla coin alma durumunuz söz konusu olacaktır.
Pages:
Jump to: