Pages:
Author

Topic: sigarayı bırakmak için ilaç kullanmak - page 3. (Read 2060 times)

full member
Activity: 378
Merit: 102
October 29, 2017, 08:47:35 AM
Dıkkatlı olun arkadaşlar ortalıkta ne udugu belırsız bı ton ılac dolaşıyor, böyle konularda fırsat kollanıyor malum. Basınıza bısey gelmesın sıgaradan kurtulayım derken:D
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
October 29, 2017, 08:12:48 AM
zayban kullanmıştım, 11. gün sigarayı bıraktım, 18 gün hiç içmedim, ancak sadece sigaraya karşı değil herşeye karşı bir boşvermişlik etkisinin yanı sıra çok ciddi asabiyet yaptığı için, hapı bıraktım. en az 1 ay daha devam etmem gerekiyordu. Hapı bıraktıktan sonra da sigaraya geri döndüm. Daha sonra hapı tekrar kullandım ancak sigarayı bıraktırtmadı. 1 yıl sonra hapı tekrar aldım(3. kez) sadece sigarayı azaltmama yardımcı oldu. Eğer kullanacaksan çevreni uyar, ve ilk seferde bu işi bitir.
full member
Activity: 406
Merit: 100
October 28, 2017, 09:42:01 AM
e- sigaraya başlayın hocam eğer kesin bırakma kararınız varsa ve 1 tane bile sigara içmeyin, aramayacaksınız çünkü e sigara da da nikotin var,

sonra sigara içmemeye alışınca (ki gerçekten kolay)   

daha düşük nikotinli likitlere geçin kademe kademe, ilerde 0 nikotin likit kullanacaksınız, göreceksiniz.

tebrikler sigarayı bıraktınız, çektiğiniz şey sadece buhar,

ingiltere de sağlık bakanlığı bu olayı desteklemekte, en çok e sigara içilen ülke ingilteredir. (sigara içenlerin %40 )
newbie
Activity: 56
Merit: 0
October 28, 2017, 09:24:09 AM
aga hiç boşuna para verme bütün tanıdıklarım kullandı hiçbir verim alamadı insanın derdi olduktan sonra ilaç milaç hikaye  Grin
newbie
Activity: 63
October 28, 2017, 06:24:26 AM
Flakka hocam sigarayı bırakırsın kesin ama sonuçları ne olur bilemem
newbie
Activity: 45
October 28, 2017, 05:44:14 AM
Birakmayi denedim basaramadim ve bu postu yazmamla bir 5 gun oldu elektronik sigara ya başladım iyi bir cihaz aldim faydasını görüyormuyum evet sigara dan soğuttu birakamayanlar varsa denesin derim nikotin 3 mg alin alismaya çalışın sonra rahat bırakırsinız.
member
Activity: 140
Merit: 10
October 28, 2017, 02:44:18 AM
Esigara kullanıyorum. Gayette güzel. Kesiyor. Bu sigara istegi vermiyor.
member
Activity: 63
October 27, 2017, 05:05:21 PM
Hapların başarı oranı cidden çok az -ki buda psikolojik olarak bireyin kendisini kandırması sonucu kaydedilmiş başarıdır, sigarayı bırakmaya niyetliyseniz bununla beraber tetikleyici unsunrlardan da bir müddet uzak durmak (çay, kahve) hüznünüzü tetikleyecek şeylerden kaçınmak (arabesk müzik gibi)  ve sigara alışkanlığını geçici de olsa sakız, kuruyemiş gibi ürünler ile bastırmaya çalışmak o ilaçlardan çok daha fazla etkili olacatır.
member
Activity: 70
October 27, 2017, 03:53:16 PM
Yaramıyor. Hemde hiç yaramıyor. Bırakmanın en güzel yolu kafada bitirmektir kafanda bitirince bırakabiliyorsun anca onun dışında istediğiniz kadar uğraşın zor. Kafanda bitirmediğin sürece tekrar rer hayatına. Ben boşuna onlara para verme derim açıkçası.
member
Activity: 79
October 27, 2017, 07:52:41 AM
İlaçla olacak iş değil sağlam irade işi ve profesyonel destek gerekiyoe
full member
Activity: 238
Merit: 100
October 27, 2017, 06:19:36 AM
moruk hapla falan olcak iş degil bu ya bırakmak istersen eger gercekten bırakmaman icin hic bi neden yok bence.
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
October 27, 2017, 06:01:47 AM
Sadece hap bir şey etmiyor mu senin irade de gerekiyor işin içine Yani ben de kullandım 6 ay Ben de bıraktım Ama insan eline istiyor hissetmek istiyor yani zor bir durum mu hala sigaraya devam ediyorum
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
October 27, 2017, 04:49:01 AM
Bence sigarayı bırakma işi tamamen kişinin kendi iradesinde bitiyor.Tek seferde güçlü bir iradeyle tık diye bırakılması gerekiyor.haplar,elektronik sigaralar,çiğnenen tabletler aracılığı ile bırakabilen bırakıyor ve bu durumda bunlar bırakmaya yardımcı araç oluyor.Bir de bunları kullanıp bırakamayanlar bu seferde bunların bağımlısı oluyor.

Katılıyorum, ilaçla bırakamadıktan sonra kendi haline bıraktım olayı. Sonra bir gün ecig ile tanıştım. Elime aldığım günden itibaren ağzıma bir sigara bile koymadım. Bırakmakla ilgili zorlanmayı bırakın, aklıma gelmedi ve hatta iğrendim sigaradan.

Gel gelelim şimdi ecig'le çok iyi geçiniyorum. 4 yılı buldu sanırım geçtiğim.
newbie
Activity: 3
October 27, 2017, 04:15:27 AM
Bence sigarayı bırakma işi tamamen kişinin kendi iradesinde bitiyor.Tek seferde güçlü bir iradeyle tık diye bırakılması gerekiyor.haplar,elektronik sigaralar,çiğnenen tabletler aracılığı ile bırakabilen bırakıyor ve bu durumda bunlar bırakmaya yardımcı araç oluyor.Bir de bunları kullanıp bırakamayanlar bu seferde bunların bağımlısı oluyor.
newbie
Activity: 7
October 26, 2017, 02:28:18 PM
arkadaşlar konu ilaç değil bende 4 yıldır sigara kullanıyordum 3 ay önce bırakma kararı aldım ve ilk zamanlar çok sıkıntı çektim sonra her aklıma geldiğinde canım istediğinde sakız çiğnemeye başladım 3 aydır içmiyorum ilaçlar tamamen psikolojik
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
October 26, 2017, 08:33:33 AM
Ben kullandım. Kutu bitince kesin çözüm diyorlardı. Bir kür aldım, dediği gibi uyguladım. Bitince bir şey değişmedi hayatımda.
İkinci kürü önerdiler. Kalsın dedim...
member
Activity: 72
October 26, 2017, 08:17:06 AM
ilaç kullandığını söyleyen arkadaşlarım sigara içmeye devam ediyor. tabi ki bu bir genelleme olamaz ama bu işi irade ile bitirmelisin şahsi fikrim. hem vücuduna ekstra bir madde dahil etmeden çözmen çok daha iyi olacaktır. 2013 den bugüne 4 yılı aşkın süredir sigarasız ve alkolsüz yaşıyorum. sonuçta bu alışkanlık ile doğmadığından her isteyen bırakabilir. ben bir yöntem izlemedim. ilaç vb kullanmadım. çok kesin bir kararlılık ile son sigaramı içip bıraktım. bıraktıktan sonrası için tavsiye olarak da spor ve sağlıklı abur cuburları öneriyorum. bu süreç sonrası spor ve sağlıklı beslenmeye de ilgi duyulması halinde detoksun kralı yapılabilir. umarım bu konuda bırakmak isteyen tüm arkadaşlar kararlı bir duruş ile kendilerine en büyük iyiliklerden birini yaparlar.  Wink
newbie
Activity: 31
October 26, 2017, 07:57:18 AM
sağlık paradan her zaman daha önemlidir sigarayı bırakman sana o kaybedeceğin 400 tlden daha fazla kazanma şansı sunacaktır buna emin olabilirsin öncelikle. sonrasında da illa 400 tl vermen gerekmiyor sigara bıraktırma hattını arayıp randevu aldığın zaman ilgilenen kişiyle ufak bi diyalogdan sonra sana ücretsiz olarak yazdığı bir ilaç var aynı işlevi görüyor ve fazlasıyla etkili kullanmanı tavsiye ederim. şimdiden bırakmanda bol şans zorlu bir süreç olacaktır
member
Activity: 140
October 26, 2017, 07:40:30 AM
sigara bir bagımlılık profesyonel yardım almadan bırakılmasının yanlıs oldugunu düşünüyorum. Özellikle de internetten okuduklarımızl bırakmak çok yanlış. Sonuçları kötü olabilir.
newbie
Activity: 30
October 26, 2017, 04:21:01 AM
sigara kulanmak  bence  bağımlılık aynı zamanda  bir alışkanlıkdir.Hapla filan bırakan illa  vardir ama  daha çok  irade  meselesidir.Cunku sigara zamanla  eliniz  ayağınız gibi oluyo eksikligini hisedersiniz dedigim gibi  hap tan daha  cok  irade meselesi
Pages:
Jump to: