Pages:
Author

Topic: Δημιουργία Ελληνικού site για το bitcoin. - page 3. (Read 31584 times)

sr. member
Activity: 387
Merit: 250
εφτιαξα και τα tag για το twitter και πλέον οποιοδήποτε tag που μπαίνει στο αριστερό πεδίο του blog θα εμφανίζεται και σαν hashtag στο twitter.
Έτσι, να μας βρίσκουν. Μπράβο :-)
legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
εφτιαξα και τα tag για το twitter και πλέον οποιοδήποτε tag που μπαίνει στο αριστερό πεδίο του blog θα εμφανίζεται και σαν hashtag στο twitter.
legendary
Activity: 975
Merit: 1003
Ξέρει κανείς κανά widget που να βάζω link από ενδιαφέρων άρθρα για το bitcoin?

Ρώτα και εδώ: https://www.facebook.com/groups/WordPressGreekCommunity
legendary
Ξέρει κανείς κανά widget που να βάζω link από ενδιαφέρων άρθρα για το bitcoin?
legendary
Παιδιά έγινε πατατιά στο blog. Μπήκα σήμερα να γράψω τα νέα της ημέρας και είδα ότι υπήρχαν μερικά update για κάποια plugin. Τα έκανα αλλά δυστηχώς μετά την εφαρμογή τους η σελίδα του blog βγάζει αυτό εδώ Sad

http://www.bitcoin-gr.org/

Briefly unavailable for scheduled maintenance. Check back in a minute.

έκανα και restart τον server μήπως διορθωθεί αλλά τίποτα. Τι κάνουμε τώρα? Εχω τα backup από τις 16 του μήνα αν μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση. Υπάρχει περίπτωση κάπως να απενεργοποιήσω τα plugin?

edit: Άκυρο επανήλθε μόνο του.. παράξενο

edit2: Τώρα στην πάνω πάνω σελίδα βγάζει αυτό εδώ An automated WordPress update has failed to complete - please attempt the update again now. Αλλά δεν υπάρχει update να γίνει.
legendary
Κλείσαμε ένα χρόνο λειτουργίας Smiley !

Grin

Ήταν 2 του Ιουνίου όταν αναρτήσαμε το πρώτο μήνυμα μας και ουσιαστικά θέσαμε σε λειτουργία το πρώτο Ελληνικό κοινοτικό Blog για το Bitcoin. Η συζήτηση για την δημιουργία του Blog είχε ξεκινήσει καιρό πριν στο Bitcointalk forum και η ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε ένα blog που θα μπορεί να συμμετέχουν όλοι από την κοινότητα ελεύθερα και χωρίς διαφημίσεις χωρίς κέρδος η έσοδα με μόνη πυξίδα τον ενθουσιασμό μας για το Bitcoin και για την τεχνολογία του.

Ευχή είναι να συνεχίσουμε το ταξίδι της ενημέρωσης και τον επόμενο χρόνο και να μας ακολουθήσετε σε αυτό το συναρπαστικό τεχνολογικό ταξίδι που λέγεται Bitcoin.
sr. member
legendary
Σήμερα μας έστειλε μύνημα ο διαχειριστής ενός Ευρωπαικού ανταλλακτηρίου για να τον αναφέρουμε στα νέα

Hi,
I tried to conctact with you by form on http://l.facebook.com/l/kAQEFHg8jAQEQgkBKkBMzmh9g2ySB1byQSniCArRJP8ak3Q/bitcoin-gr.org, unfortunatly doesn't work.
I represent Europen Bitcoin Exchange - http://l.facebook.com/l/iAQFFBCVTAQE3p6xdisOXdGkw08KX1UNZCSFkjtJReR2-dA/cryptoins.com.
http://l.facebook.com/l/jAQFUbGxkAQFbVaXAtODndejrsnsbEDQDEVKqXV1LWz6-4Q/Cryptoins.com is located in UK Bitcoin Exchange.
We operate in markets across Europe since 2014.
As the first market we chose Poland where for six months of activity have trusted us over 1000 users

Now Cryptoins is available in Greek.

Is it possible to publish the article about our exchange ?
What are the possibilities of advertising on your website?

Του απάντησα φυσικά ότι δεν ανεβάζουμε νέα από καινούργια ανταλλακτήρια εκτός αν έχουν κάποιο πραγματικό νέο που έχει να κάνει με το bitcoin οικοσύστημα. Δεν το εχουμε κάνει με Ελληνικά ανταλλακτήρια ούτε θα το κάνουμε με ξένα και δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να αλλάξουμε τέτοια πολιτική.
legendary
Αν θέλει κάποιος να γράψει δημόσια την γνώμη του με ένα άρθρο γύρω από τo Bitcoin την τεχνολογία των ψηφιακών νομισμάτων η το ψηφιακό χρήμα μπορεί να το κάνει. Θα αρχίσω να ανεβάζω τέτοια θέματα σαν "Άποψη"  Grin
legendary
Ετσι δημιουργήθηκε όπως το λες αλλά στην πορεία έχασε τελείως όχι μόνο τον σκοπό του αλλά και τον δρόμο του. Πλέον δεν έχει κανέναν λόγο ύπαρξης καθώς από τι φαίνεται έχει μετατραπεί σε μια κερδοσκοπική εταιρεία που έσπασε κάθε δεσμό ακόμα και με το προγραμματισμό του coire του Bitcoin.
Πλέον όλοι οι developer του Bitcoin βρήκαν στέγη στο MIT. Το μέλλον θα δείξει φυσικά αν μπορέσουν να επανιδρύσουν το Bitcoinfoundation.
sr. member
Εβγαλα από το menu το Bitcoin.com και το bitcoinfoundation.org για προφανής λόγους. Νομίζω και τα δύο δεν έχουν να κάνουν τίποτα πλέον με την κοινότητα του Bitcoin. ιδίως το πρώτο έπρεπε να το είχα βγάλει εδώ και καιρό μην πω και το δεύτερο Tongue

το bitcoinfoundation.org από τα λίγα που ξέρω -διορθώστε με- στηρίζεται σε δωρεές, δημιουργήθηκε από τους core developers του bitcoin και πρόσφατα δήλωσανε ότι έχουν οικονομικά προβλήματα.

Νομίζω το πρόβλημα είναι πιο βαθύ και έχουν καταλάβει ότι δεν γίνεται να υπάρξει πλήρως αποκεντρωμένη διαχείριση σε ανθρώπινες συμπεριφορές.

Πάντως, γενική μου αίσθηση είναι ότι χωρίς οργανωμένη κοινότητα από core developers δεν θα μπορούσε να τρέξει η μηχανή του bitcoin.
legendary
Εβγαλα από το menu το Bitcoin.com και το bitcoinfoundation.org για προφανής λόγους. Νομίζω και τα δύο δεν έχουν να κάνουν τίποτα πλέον με την κοινότητα του Bitcoin. ιδίως το πρώτο έπρεπε να το είχα βγάλει εδώ και καιρό μην πω και το δεύτερο Tongue
legendary
Παιδιά σε 10 μέρες από τώρα θα είμαι στην Ρωσία για δουλειά και θα λείψω 12 μέρες και όπως γνωρίζετε όλοι στην Ρωσία υπάρχει γενική απαγόρευση για τα Bitcoin sie και δεν θα έχω και τον χρόνο να γράφω. Αν μπορεί κάποιος να γράφει κανά άρθρο που και που. Μπορώ να δώσω και πρόσβασημ σαν editor σε όποιον άλλον το θελήσει να γράψει κάποιο κείμενο.
legendary
Σήμερα φτάσαμε τα 500 post Smiley
legendary
είναι καθαρά το theme που χρησιμοποιείται. Δεν εμφανίζονται σωστά τα plugin όχι το site καθεαυτό και ποιο πολύ αυτό που δείχνει τις ισοτιμίες. Μικρό το κακό για μένα. Στα tablet εμφανίζεται κάπως καλύτερα.
sr. member
Στα κινητά δεν εμφανίζεται σωστά το site.

Τι πρέπει να κάνουμε;

Ήξερα κάποια plugin αλλά δεν είμαι σίγουρος.
legendary
Μερικά στοιχεία για το Blog. Οπως είπα έχουμε 30-40 επισκέπτες καθημερινά στο blog. Αν και λίγοι νομίζω για τα ελληνικά δεδομένα είναι αρκετοί.
Τώρα στο Google search αν βάλετε bitcoin gr μας βγάζει τρίτη αναζήτηση.
Αν βάλετε bitcoin Ελλάδα μας βγάζει πλέον στην δεύτερη αναζήτηση!
Μεγάλη βελτίωση τα παραπάνω αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν λίγο καιρό μας έβγαζε πίσω από την 10η σελλίδα
Αν βάλετε σκέτο bitcoin μας βγάζει στην 8η σελίδα ενώ αν την τροποποιήσετε την αναζήτηση και βάλετε με αναζήτηση σελίδων στα ελληνικά μας ξαναβάζει στην πρώτη σελίδα και στην τρίτη αναζήτηση.
Τα ίδια περίπου συμβαίνουν και στο bing καθώς και στο yahoo ενώ και το duckduckgo μας βγάζει στην αναζήτηση "bitcoin Ελλάδα" στην πρώτη θέση Smiley
hero member
Activity: 728
Merit: 500
Check2fire, μπορεις σε παρακαλω να κανεις προσθηκη το url  του site στο op ετσι ωστε ολοι να το βρισκουν ευκολα?

Thanks.

Wink

Τι είναι το op ρε παιδιά?

Op = Original post.

Υπαρχει και το google βεβαια εαν θες επαληθευση.

Λολ.
sr. member
legendary
Pages:
Jump to: