Pages:
Author

Topic: sizce bi gün bütün dünya ingizilce öğrenicekmi ? - page 2. (Read 1156 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
Gun gectikce ingilizceye olan ihtiyac gun gectikce arttigini varsayarsak birkac nesil sonra ingilizce bilenler yuksek bir cogunluga ulasacaktir ama o ingilizce bugunku ingilizce ile ayni olur mu bilemem
member
Activity: 172
Merit: 15
Bir ihtiyaç ve ortak dil olduğu için öğrenilmelidir ama sanmıyorum bütün dünyanın öğreneceğini.
member
Activity: 70
Merit: 10
Hemen hemen herkes öğrenecek zamanı gelince.
newbie
Tüm dünyanın bir gün İngilizce yada farklı bir dil öğrenebilmesi için eğitim seviyesi üst düzeyde olması gerekiyor bunun başında da Türkiye geliyo eğitim seviyesi yeterince yüksek olursa bence öğrenilir
member
Activity: 63
Önce bir öğrenin de konuşmama tercihiniz sonra yine olur sömürge dilini.
newbie
Activity: 182
evet arakdaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi bi gün bütün dünya aynı dili konuşup birbiriyle anlaşılabilecekmi? ve bütün dünya aynı dili konuşursa aynı kültüremi mensup olacak çeşitlilik yokmu olacak cok sıkıcı biryer olmazmıydı ozaman dünya düşünceleriniz nelerdir .
imkanı yok bunun ecnebi icadı diye öğrenmez yine öğrenmezler benim kanaatim bu yönde bir kesim de bi numarası yok aslında diye öğrenmeyebilir
member
Evet ingilizce bilmek çok önemli. Bugünden başlayın çalışın bir yılda çok ilerlersiniz.
newbie
Activity: 224
günümüzde bile artık ingilizcesi olmayan insan 2. sınıf insan olarak değerlendiriliyor, geleceğe bakmadan şimdiden kendini geliştirmek isteyen, iyi yerlere gelmek isteyen kişiler bir an önce ingilizce öğrenmeli
full member
Activity: 224
Merit: 100
Teknoloji ile ilgileniliyorsa mutlaka ucundan kıyısından İngizlizce bilinmesi gerekiyor. Dünya da egemen gücün dili her zaman popülerdir. Bütün dünya İngilizce öğrenecek demek çok iddiali olur.
full member
Activity: 182
İngilizce dünya dili olmaya aday. Bir gün tek ortak kripto para ve tek dil olabilir dünyada.
newbie
Activity: 126
kesinlikle gerekli ve herkes olmasa da çoğu kişinin öğreneceği aşikar
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Bütün dünya öğrenemez çünkü dünyanın bir kısmı sömürü ve adaletsizlik yüzünden açlık çekiyor yoksulluk çekiyor.
Bu nüfusla çok zor tek bir dil fakat ilerleyen zamanlarda translate olayı cok gelişeceği için kolaylıkla iletişim kurulabilecektir.
newbie
Activity: 126
yeni nesil beni korkutuyor çok dengesizine rastladım da
full member
Activity: 434
Merit: 112
dünyanın çoğunluğu zaten ingilizce biliyor ve kullanıyor. bugün çinde abd nüfusundan daha fazla ingilizce bilen var. hindistan ve avrupa ülkeleri dahil ingilizce bilen yüksek oranda.
member
Activity: 196
Google 50 dilde destek veren yeni bir cihazı satışa sundu. Akıllı telefon ile bağlantı kurup simultune çeviri yapıyor kulaklık kullanımlı.
jr. member
Activity: 57
Merit: 2
Dostum herkes İngilizce öğrenir mi bilmiyorum ama yakın bir zamanda bence böyle bir ihtiyaç kalmayacaktır. İnsanlar direk cihazlar ile birbirlerini anlayacak ve konuşacaktır.
full member
Activity: 350
İngizilceyi öğrenir mi bilmiyorum ama ingilizceyi öğrenebilir Smiley
sr. member
Activity: 346
Merit: 250
Bence ingilizce değil de dünya dili yazılım dillerinden birisi olacak günün birinde çünkü ingilizce size sadece ingilizce bilenlerle iletişim kurdurur, yazılım ise tüm dünyayla
member
Activity: 1022
Herkes öğrenir mi pek sanmıyorum.Ama büyük bir çoğunluk öğrenmiş olacaktır.İngilizce zaten iş ararken de bilinmesi gereken bir dil.İngilizce bilmeden sağlam bir iş bulabilmek pek mümkün değil(torpil durumu ayrı tabi).
member
Activity: 196
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
Şu anda da zaten en çok bilinen dillerden birisi. Nereye gidersen git derdini İngilizce anlatsan kısmen de olsa anlaşılabilirsin. Özellikle yeni nesil bu konuda çok daha iddialı geliyor bence bu nedenle bütün dünyanın bu dili öğrenme ihtimali var gibi.
Pages:
Jump to: