Pages:
Author

Topic: sizce bi gün bütün dünya ingizilce öğrenicekmi ? - page 5. (Read 1156 times)

member
Activity: 244
Merit: 10
butun dunya ayni dili konussa ayni kulturemi sahip olacaktan sonrasini okumadim, dil bir kulturdur. ama sonradan ogrenilen dilin bir ulkenin kulturunu etkileme orani yuzde birdir.
member
Activity: 252
neden öğrenelim ki gerek varmı sömürge dilini öğrenmeye.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
neden öğrensin evrensel dilmiş kim diyor bunu neden özellikle igilizce almanca değilde rusca değilde cokta önemli değil
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
aslında yenilenen nesil öğrenerek büyüyor belki bundan 100 sene sonra olur ana babaların hepsi biliyo olcak belki de o zaman
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
İngilizce Şuanda global bir dil bence herkesin ögrenmesi gerekiyor
full member
Activity: 406
Merit: 102
galıba ole olucak oluyorda
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Her dört insandan üçü embesilken tutup da tüm dünya İngilizce'yi öğrenir mi'yi falan konuşmak yersiz olmuş Smiley
full member
Activity: 266
Merit: 100
Blockchain with solar energy
Tüm dünyanın kalkıp ingilizce öğrenmesi imkansız ama %50yi geçer bence.
member
Activity: 70
ben  pek sanmıyorum hatta imkansız gibi işgüzar insanlar başklarının anlamaması için illaki farklı bi yol bulacaktır ayrıca herkes farklı coğrafyada yaşadığı için kültürel fark ister istemez olacaktır
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
2. Dünya savaşına kadar dünya dili fransızca ve almancaydı. Tüm dünya anadili gibi olmasada %70-80 ingilizce konuşabilir.
hero member
Activity: 1274
Merit: 680
İngilizce sadece İngiltere dünyanın çoğunu zamanında egemenliği altına aldığı için değil, onlardan en önemlisi amerika olduğu için geçerli dil durumunda. 2. dünya savaşını almanya kazansaydı bugün ingilizce bu kadar default olmazdı. Ayrıca amerika soğuk savaşı da kazanınca ve bilişim endüstrisi de amerika kaynaklı olunca ingilizcenin tartışılmaz bir geçerliliği oldu. Bence bir gün tüm dünya ingilizce konuşabilir.

Ben rüyalarımı bile ingilizce görüyorum  Grin
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Ingilizce bilmeden şuan insanın kendini uluslararası alanda geliştirmesi gerçekten zor o yüzden bir iş başvurusunda bile ingilizce gerekli görülmekte,bakıyorsunuz teknoloji gelistiren ülkelerin kullandığı dilde ingilizce böyle olunca ingilizce öğrenmek dünya da zorunlu.

member
Activity: 98
"Highest ROI crypto infrastructure"
Çok zor bile değil. İmkansız. Teorik olarak da pratik olarak da hayal edemiyorum. Kuzey Sentinel Adası aklıma geliyor hemen. Grin
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
İlkokuldan itibaren Ülkemizde de ite kaka öğretile(meye)n bir dil*, yani herkes öğrensin diye bir uğraşı var aslında.

En sonunda Halk öğrenir mi öğrenmez mi belli olmaz; mesela köydeki X kişisi için belki hiçbir zaman gerçekleşmeyecek bir durum.

Fakat bilime bulaşmak isteyen herkesin mecburen öğrenmek zorunda olduğu evresel/dünyasal geçerliliği olan bir dil olduğu da ayan beyan ortada.

*Tabi burada bahsettiğim dil İngilizce, ingizilce değil!
sizce bi gün bütün dünya ingizilce öğrenicekmi ?

member
Activity: 112
Merit: 11
çomarlar her zaman olacaktır
full member
Activity: 672
herkesin öğrenmesi gereken bir dil ingilizce internette adam akıllı türkçe kaynak yok herşey ingilizce
full member
İngilizce şu an zaten Dünya'nın en yaygın dilleri arasında.Yüzyıllar sonra herkesin ortak bambaşka bir dil konuşacağı ile ilgili bir şeyler okumuştum.

Esperanto gibi diller yaratıldı ancak hiçbiri çoğunluk tarafından kabul göremedi. İngilizce öğrenmesi en basit dillerden biri olduğu ve İngiliz sömürgeciliği yüz yıllardır dünyanın birçok bölgesine hakim olduğu için dilleri bu kadar yaygın kullanılıyor.
full member
Activity: 308
İngilizce şu an zaten Dünya'nın en yaygın dilleri arasında.Yüzyıllar sonra herkesin ortak bambaşka bir dil konuşacağı ile ilgili bir şeyler okumuştum.
full member
Dünyanın büyük bir kısmı zaten İngilizce konuşuyor.
Bu devirde İngilizce bilmek aranan bir özellik değil, olduğu varsayılan bir özelliktir.
full member
Activity: 252
Onu bilmem de sen önce Türkçe öğrensen hiç fena olmaz.
Pages:
Jump to: