Pages:
Author

Topic: Sizce gelecekte BTC'den daha fazla kullanılacak coin hangisi? - page 3. (Read 2423 times)

full member
Activity: 350
Merit: 100
Projelerin gördüğü ilgi ve fiyat açısından değerlendirmeyin. Ether olur ama waves'de iyi diyen arkadaşlar var. BTC'nin yerini alt-coinlerden alabilecek tek proje ethereum. Ama btc'nin çatallanan versiyonları da yerini alabilir bunları da bir yere koymak lazım.
full member
Activity: 238
Ethereum bitcoinden sonra ilk sırada gelir. Kontratlar ve yeni çıkan tüm tokenler ether bazlı üretiliyor, buda ethereumun devamlılığını sağlıyor. Onun dışında waves merkezsiz olması ve yeni token üretiminin kolaylığı sayesinde ilerde en çok kullanılcak iki coin bana göre bunlardır.
full member
Activity: 616
Merit: 108
1. Ethereum, 2. xrp, 3. doge, 4. ltc 5. zec
Yazdığım sıralama öylesine değil inandığım için bu şekilde.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Waves yazanları hayretle karşılıyorum gerçekten bu foruma az biraz okuyan aklı başında bir adamın Waves'den nefret etmemesi elde değil, artık kusacak seviyeye getiriyorlar insanı. Sorunun cevabı ülkelerin ve şirketlerin kripto dünyasına olan ilgisi ile ortaya çıkaracağı coinler diyebiliriz. Bugün amerikan hükümeti destekli, tüm exchange bürolarında dolar ile takası mümkün olan bir coin çıktığını düşünün. Şu anki şartlarda ise proje/yaygınlık/ekip kalitesi anlamında Ethereum , sayı itibari ve nitelik anlamında ise XRP'nin buna en yakın adaylar olduğunu söyleyebiliriz. İyi kötü biz de Strat , Waves falan alıp satıyoruz da bu başlığa Waves yazacak kafada olan insanlar bu piyasadan gerçekten para kazanabiliyor mu şaşıyorum Smiley

bu başlığa waves yazacak kafada olan insanları hayretle karşılamışsın ama bil ki o insanlar da sizin sebeplerini söylemeden düpedüz hayretle karşılamanızı hayretle karşılıyor Smiley

Kesinlikle öyle. Bazı altcoinlerin projesi gerçekten çok iyiyken, forumda kötülendiğini görüyorum.

Benim gibi bu işe girip, ilk işi Waves almak olan biri için ne iyi diyen iyi demesinin sebebini anlatıyor, ne kötü diyen neden kötü dediğini. Keşke herkes bilgi vermek ve öğretmek amacında olsa.
member
Activity: 79
Merit: 10
Waves yazanları hayretle karşılıyorum gerçekten bu foruma az biraz okuyan aklı başında bir adamın Waves'den nefret etmemesi elde değil, artık kusacak seviyeye getiriyorlar insanı. Sorunun cevabı ülkelerin ve şirketlerin kripto dünyasına olan ilgisi ile ortaya çıkaracağı coinler diyebiliriz. Bugün amerikan hükümeti destekli, tüm exchange bürolarında dolar ile takası mümkün olan bir coin çıktığını düşünün. Şu anki şartlarda ise proje/yaygınlık/ekip kalitesi anlamında Ethereum , sayı itibari ve nitelik anlamında ise XRP'nin buna en yakın adaylar olduğunu söyleyebiliriz. İyi kötü biz de Strat , Waves falan alıp satıyoruz da bu başlığa Waves yazacak kafada olan insanlar bu piyasadan gerçekten para kazanabiliyor mu şaşıyorum Smiley

bu başlığa waves yazacak kafada olan insanları hayretle karşılamışsın ama bil ki o insanlar da sizin sebeplerini söylemeden düpedüz hayretle karşılamanızı hayretle karşılıyor Smiley
hero member
Activity: 700
Merit: 553
iki ile sınırlamayalım bence de Smiley eth ve waves derim ancak zec ,dash,ltc gibi projelere de haksızlık etmiş oluruz.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Btc'den fazla kullanılır mı bilmiyorum ama şu medikal marijuhuana (ağrı kesici legal uyuşturucu) coinlerine (dopecoin hempcoin cannabis) talebin artacağını düşünüyorum. Amerikan film ve dizilerinde çok görüyorum bu tür satış yapılan mekanları...Bize uç gibi görünüyor ama oralarda hayatın sıradan bir parçası bu tür şeyler.. Ya da Frank Gallagher izlemeyi acilen bırakmam lazım 😀😎
Böyle Micro çözümler sunan coinlere ilgi artar tahminim...
member
Merit: 12
member
Activity: 233
waves digibyte eth
member
Activity: 79
en fazla hangisi kullanılacak kestirmek biraz zor ama waves'in ilerde zenginleşecek platformunun dünya üzerinde yaygınlaşacağını düşünüyorum..
member
Activity: 91
Yarın öbür gün ne olur belli olmaz ama LTC , NEO ve ETH olabilirliği yüksek. XRP ise ilerde çatışmaların kurbanı olacaktır.
full member
Activity: 161
Yani aklıma ilk başta ethereum geliyor fakat gelecek derken kaç yıl sonra kesin konuşmak çok yanlış olur kim bilir yeni teknolojiler çıkar ve 1.liği onlar alır
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Mevcut şartlarda ethereum gözüküyor ama o coinin daha henüz geldiğini düşünmüyorum zamanı gelince öyle bir yazılım teknoloji gelecek ki patlama yapacaktır.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Ether şu hızlı gönderme olayını yaptı ya, tüm piyasa bunu istemiyor muydu? Diğer özelliklerini de eklersek ben daha çok kullanılması için engel göremiyorum.
full member
Activity: 202
Fiyat olarak en değerlisi hangisi olur onu bilemem Smiley ama İOTA kullanımının çok fazla olacağını söylemekten çekinmem.Neden diye sorarsanız araştırmanızı öneririm Smiley
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Ben bitcoinden daha çok kullanılacak bir coin olacağına inanmıyorum.Çok zor değil bitcoinede ilerde gelecek güncellemeler ile fee'ler düşebilir,işlem hızları artabilir.Segwit bence insanları adapte etmek içindi gelecek güncellemeler için Smiley

Onu takip edecek coinler bence ilk başta Eth olur sonrasında ise Monero olur.(Tabi moneronun büyük adımlar atması gerekiyor yoksa onun yerine Dash diyebilirim)
hero member
Activity: 574
Merit: 500
Sadece ethereum diyebilirim, smart contractlar çok fazla şey vaad ediyor ve çoğu insan bu teknolojinin sağlayacağı imkanlardan bihaber. İleride ethereumda güzel şeyler olacak, ekip de güzel çalışıyor. Oyum ethereumdan yana
member
Activity: 75
işlem hızı ve kullanım kolaylığını göz önünde bulundurarak ripple ve ethereum diyorum. şimdiye kadar bu iki coin dışında yatırımım olmadı. bunları tercih etmemin en büyük nedeni ise projelerine olan inancım. btc'den çok daha sağlam temeller üzerine oturduğunu düşünüyorum ikisininde ama malum popüler kültür...
member
Activity: 164
Merit: 17
The first celebrity management platform on the blo
Bende Ethereum olacağını düşünüyorum. Bakalım Ripple ve Stratis'te iyi durumda onlarında şansı var gibi. Neyse bi görelim bakalım ne olacak.
jr. member
Merit: 1
Umarım Ethereum ve Waves olur.  Cheesy
Pages:
Jump to: