Pages:
Author

Topic: Sizce gelecekte BTC'den daha fazla kullanılacak coin hangisi? - page 4. (Read 2423 times)

sr. member
Activity: 728
Merit: 263
kesinlikle ve kesinlikle ethereum.

çok sağlam geliyorlar. her şekilde altını doldurarak geliyorlar. çok değil 2020 ye kadar btc yi koltuğundan eder. hele hele btc deki bu saçma forklar sürdükçe çok daha erken bile olabilir bu süreç.
full member
Activity: 182
Merit: 100
“Decentralized Transportation Economy”
Benim tahminim de hızı sebebiyle Ethereum. Ethereum bazlı tokenlere izin vermesi ve birçok borsada btc nin yanında eth marketlerinin de olması önemli bir etken.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
Ethereum'dan  bende cok umutluyum.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
Ben oyumu Ethereum'dan yana kullanmak istiyorum ancak son zamanalr da Stratis'e karşı da ciddi manada içimin ısındığını belirmezsem sanırım edemem. Gelecekte bu coinleri çok daha iyi yerlerde göreceğime dair hiçbir şüphem yok.
member
Activity: 98
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
Şuan için ethereum gibi görülüyor.Eğer bitcoin denemeyse gerçek kullanılacak dijital para belirlenecekse bilinmez.

full member
Activity: 518
Merit: 100
kore coin .d
full member
Activity: 215
Merit: 101
BTC'nin üstünlüğünü kaybedeceğini düşünmüyorum. Ancak Ethereum ve Waves'in yatırımcısına daha çok kazandıracağını tahmin ediyorum.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Ripple ve ethereum
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Ethereum olacaktır tahminimce . İşlem hızlılığından kaynaklı olarak son yapılan güncellemelerle tahtını iyice sağlamlaştırdığı düşüncesindeyim.

Ama gönlüm Stratis ve Waves ' den yana (yatırımlarıma istinaden) Smiley
full member
Activity: 770
Merit: 103
son güncellemeden sonra eth diyorum.
Platform bazında waves de aynı başarıyı yakalayabilir diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Bende Eth ve Zec olarak düşünüyorum Zec in daha zamanı. Eth bugün bile çok rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle son güncellemesi ile oldukça hızlı oldu üstelik oldukça ucuz. Platform olma özelliği ile sadece kendisi için değil bu platformu kullanan özelleşmiş tokenlar ı da düşünürsek dolaylı olarak kullanım alanı gelişecektir.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Ethereum çünkü 1 cente bile çok rahat işlem yapabiliyorsunuz günlük kullanımda bile işlevsel
member
Activity: 115
Merit: 10
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
BİTCOİN CASH,ETHERİUM,ZCASH,MONERO,DASH

legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Bence ETH ve LTC olabilir
sr. member
Activity: 672
Merit: 281
Piyasaya bakında ETH ve Ripple olarak gözüküyor . Ama piyasa çok değişken 3 ay sonrasını kestirmek çok zor.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Biliyorsunuz ki bitcoin'in, ilk çıkan coin olma özelliğinden başka pekte öne çıkan özelliği yok. Bitcoinden çok daha güçlü, kullanışlı, pratik, hızlı, işlevsel bir çok alternatif coin mevcut. Bunları sırasıyla saymayacağım.
Bir çok kişiye göre; gelecekte btc yerine farklı coinler öne çıkacak ve market üstünlüğünü BTC kaybedecek.

Sizce gelecekte BTC'den daha fazla kullanılacak coin hangisi?

Herkes en güvendiği sadece 2 coin ismi ve kendine göre sebebleri zikretsin.
Söylenen coin isimlerinden bir anket ortaya çıkartalım.

Mevcut durumda bazı coinlerin baskınlık oranları: www.coinmarketcap.com/charts/
Pages:
Jump to: