Biti će totalna zabava kad padne gol u 95. min a konsenzus je izglasan u 93.
Naravno, odgovaram čim sudac digne stoppage time. Pretpostavljam da će svi tako.
Imam i 1 mali problem. Na godišnjem sam, imam laptop al MetaMask mi je na kompu doma. Ne mogu staviti MetaMask na iOS al pretpostavljam da mogu na laptop nekako 'povezati' isti MetaMask koji imam i doma. Ima tko kakva iskustva s tim (da ima MetaMask povezan na istu adresu na 2 odvojena kompa)?
Možeš, ali treba ti seed!
Zanimljiv eventi, treba pretpostaviti rezultat utakmice i koliko će se produžiti vrijeme igranja.
Mislim da će se ovdje jako teško postići konsenzus, trebat će čekati kraj utakmice. Tu će netko odbiti veliki kolač jer će biti malo istih odgovora, druga varijanta je da se velika skupina glasača dogovori kako će glasati i tako napravi konsenzus.
Zapravo da li će se na kraju gledati pravi rezultat ili ona kombinacija koja je dobila najviše glasova?
Ma meni su loši eventi, iako moja je teorija da su ovo napravili baš iz razloga da vide koliko ekipe pogađa a koliko ih odgovara kad su sigurni u odgovor. Također dosta ljudi će pasti na ovim eventima te time srušiti reputaciju. A vjerujem da će u budućnosti biti evenata gdje će vlasnik eventa tražiti da mogu učestvovati samo korisnici s visokom reputacijom jer su mu potrebni točni podatci a ne nagađanje.